A legjobb Bitcoin Wallet-vélemények 2019-re

A legjobb Bitcoin Wallet-vélemények 2019-re

A Bitcoin közösség zümmögése és izgalma közepette egy-egy csere kezd feltörni minden Bitcoin felhasználó gyomrát felforgatja. Az egyik legnagyobb aggodalom sokunk számára az, hogy a bitcoinjainkat és más kriptóinkat hackerek ragadják meg az orrunk alatt.

De egy kriptotörő nem is lehet a legrosszabb ellenséged. Számtalan tragikus és határokon átívelő komikus történet létezik arról, hogy az emberek elvesztik saját bitcoinjukat: Ez a szegény srác elvesztette a merevlemezt 150 bitcoint tartalmazó Bitcoin adatfájlmal (ma körülbelül 405 000 dollár értékű) és másik srác véletlenül kidobott egy merevlemezt 7500 bitcoinnal (ma körülbelül 20,5 millió dollár értékben).

Tehát, hogyan védhetjük meg kriptóinkat a hackerek és önmagunk ellen?

Utasítsa a Bitcoin pénztárcákat.

A legjobb Bitcoin pénztárcák

Ha már keresett egy módot a kriptóinak biztonságos tárolására, ne keressen tovább. Téged fedeztek.

Jegyzet: A mobil felhasználók csúsztatással görgethetik ezt a táblázatot

A különböző típusú Bitcoin pénztárcák


Mielőtt belekezdenénk, nézzük át a különböző típusú Bitcoin pénztárcákat. Van néhány új feltétel, de ne háborogj! Ezt az útmutatót egyszerűvé és könnyedén elkészítettük, így még a kriptovaluta újoncok is eltávolítják a szakértőket.

Háromféle Bitcoin pénztárca létezik: hardver, szoftver és papír. A hardvertárcák olyan fizikai pénztárcák, amelyekben titkosított magánkulcsok vannak, a szoftveres pénztárcák olyan programok, amelyek a számítógépén vagy az interneten élnek, és a papír pénztárcák személyes dokumentumok, személyes kulcsokkal.

A kemény pénztárcákhoz szüksége lesz egy digitális aláírás. A digitális aláírás az azonosítója. Így bizonyíthatod, hogy egy saját magánkulcsod van, anélkül, hogy villognád a kulcsot a nyilvánosság előtt. A digitális aláírások igazolják a tulajdonjogot, biztonságban tartva a magánkulcsot és távol a kíváncsi kezektől.

A a hardvertárcák előnye az, hogy a magánkulcsait elkülönítették a számítógépről, így a lopásveszély nulla közelében marad. A szoftver pénztárcák viszont továbbra is csatlakoznak az internethez, és bizonyos kockázatoknak vannak kitéve.

A hardvertárca egyetlen lehetséges hátránya, hogy pénzbe kerül. A legtöbb szoftver pénztárca ingyenes. Míg mindkét pénztárca biztonságosabban védi a bitcoinjait, egyes felhasználók inkább áthárítják az extra költségeket.

Mindenképpen megcsinálod. De én személy szerint inkább elköltenék körülbelül 100 dollárt a biztonság garantálása érdekében, mint hogy kockáztassak az ingyenes szoftveres pénztárca útvonalával.

Bitcoin hardver pénztárcák

Kétségtelen, hogy a Bitcoin hardvertárcák a legbiztonságosabb típusú Bitcoin pénztárcák. Az különbözteti meg a hardveres pénztárcákat a szoftveres pénztárcáktól, hogy amikor bedugják őket – „hűtőházba”.

Ez azt jelenti, hogy a hardver pénztárca nincs csatlakoztatva az internethez, és nem lehet hozzáérni. A hackerek, a trójaiak és más rosszindulatú programok semmit sem tudnak elérni a hűtőtárolóban. Személy szerint azért szeretem a hardveres pénztárcákat, mert aggasztóbb vagyok. Élvezem a nyugalmat, tudván, hogy valaki, aki nálam sokkal jobb az interneten, nem szalad el a nehezen megszerzett bitcoinjaimmal.

Ledger Review

A Ledger és a TREZOR olyan nevek, amelyek mindig felmerülnek a Bitcoin pénztárcák áttekintésekor.

A Ledger Nano S úgy működik, mint bármely más kemény pénztárca, néhány kisebb különbséggel. Bármely odakinn álló Bitcoin divatért a Főkönyv határozottan nyer a stílus kategóriában.

A Ledger pénztárca beállítása nagyon egyszerű. Csak a Chrome-ra és egy biztonságos számítógépre van szüksége. A főkönyv a PIN-kódot tartalmazza a biztonság növelése érdekében. Ha a PIN-kódot háromszor helytelenül adják meg, a Ledger megtisztítja magát.

Félelmetes, de nem a világ vége. A Ledger lehetővé teszi, hogy helyreállítási magot állítson be a magánkulcsok letöltéséhez, ha az eszköze elveszett vagy elromlott. Ez a helyreállítási mag olyan szavak összessége, amelyeket bizonyos sorrendben kell összeállítani. A Ledger lehetővé teszi, hogy helyrehozza az összes elvesztett bitcoinját helyreállítási magjával, így nem kell izzadtságot törnie.

Ez Reddit felhasználó szépen összefoglalta: „Most kaptam egy Ledger Nano S-t, és imádom. A legnagyobb előny, hogy a magánkulcsodat teljesen offline módon tárolják, és soha nem teszik hozzáférhetővé a számítógéped számára, így a pénztárcád feltörésének esélye olyan közel van a nullához, mint amennyi jön. Ha elveszíti, teljes egészében a maggal visszaállíthatja pénztárcáját egy másik eszközre vagy egy másik pénztárcára. Ez valóban egy olyan befektetés, amely ezreket spórolhat meg a sorban. ”

Főkönyv besorolása: Összességében a Ledger pénztárca pontosan úgy működik, ahogy szeretné. Biztonságban tartja bitcoinjait, könnyen hozzáférhető – de csak neked, és elnéző, ha leég a házad.

Nézze meg a teljes Ledger Nano S áttekintést, ha további információt szeretne erről a pénztárcáról.

Trezor Reviewtrezor pénztárca áttekintése

A TREZOR egy hardveres pénztárca, amely offline állapotban tartja a magánkulcsait, és lehetővé teszi a tranzakciók digitális aláírással történő aláírását anélkül, hogy csatlakoznia kellene az internethez.

A TREZOR-t gyakran üdvözlik, hogy egyidejűleg offline hűtőtárolóként szolgál és lehetővé teszi az érmék elköltését. Ez egy nagyon kicsi, ügyes eszköz, amelyet kulcstartón hordozhat. Ha azt hitte, hogy Tamagotchi menő, képzeljen el egy olyan eszközt, amely dollármillióknyi dollárt tarthat a tenyerében.

Amikor el akarja költeni a bitcoinjait, megteheti a TREZOR korlátozott USB-csatlakozásán keresztül. A korlátozott USB-kapcsolat úgy működik, mint egy számítógépes egér: az egér közli a helyét a számítógéppel, de a számítógép nem tudja mozgatni az egeret. Ez egyirányú kapcsolat. A TREZOR biztonságosan kölcsönhatásba léphet olyan számítógépekkel, amelyek sérülhetnek vagy rosszindulatú programokkal fertőzhetők meg. Ez csodálatos a bitcoinok biztonságos kezelésében.

A TREZOR-fiókokhoz nincsenek sem felhasználónevek, sem jelszavak, ezért nagyon nehéz feltörni. Csak a TREZOR eszközére van szüksége. Hacsak valaki nem rendelkezik fizikai hozzáféréssel az eszközéhez, a fiókjához semmilyen módon nem lehet hozzáférni.

Abban az esetben, ha tovább szeretné törölni annak kockázatát, hogy valaki fizikailag feltörjön az eszközébe, a TREZOR jelszóval védi a Bitcoin-hozzáférést. Ezt a jelszót pusztán memorizálni kell, és sehol sem kell leírni.

Most, ha van egy csoportja telepatikus nindzsákat a bitcoinjai után, használhat egy blockchain alapú, mesterségesen intelligens androidot, hogy megvédje Önt. (Csak vicceltem, még nem vagyunk ott.)

TREZOR értékelés: Összességében nagyon tetszik a TREZOR. Rendkívül biztonságos és intuitív. Az ár valamivel magasabb, mint a legtöbb pénztárca, de a tulajdonságok, a TREZOR csapata és a termék elérhetősége igazolja.

További részletekért olvassa el a teljes Trezor áttekintést.

KeepKey Review

A KeepKey egy másik hardvertárca. Bár egyesek inkább a letisztult kialakítást és a képernyő méretét kedvelik, majdnem kétszer akkora, mint a TREZOR vagy a Ledger Nano S. Nekem személy szerint csak egy szilárd hardveres pénztárca kell, hogy elrejtsem a legfelső titkos Batcave-emben. Nem Tamagotchi méretű, mint a TREZOR, ezért mindenképpen érdemes megfontolni.

A KeepKey szintén nem olyan jó hírű, mint a Ledger és a TREZOR. És a kriptovilág vad vadnyugatában a hírnév sokat számít. Ennek ellenére fenomenális hitelesítő adatokkal rendelkezik. A KeepKey pin kóddal és szám randomizálással érkezik az érmék őrzéséhez. Használhatja sérült vagy rosszindulatú programokkal fertőzött számítógépeken is, bár ezt nem javasolnám.

A KeepKey támogatja a Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Namecoin, Testnet, Ethereum és Dash szolgáltatásokat. Ez nagy probléma azoknak a felhasználóknak, akik meg akarják tartani altcoinjaikat a rácstól.

KeepKey értékelés: A KeepKey képessége ilyen sokféle altcoin tárolására rendkívül vonzó. Kicsit nagyobb, mint a többi hardveres pénztárca, de nem sok kérdés. A biztonság csúcsminőségű, és ez számít.

Tudjon meg többet a KeepKey Review teljes áttekintésünkben.

keepkey pénztárca áttekintése

Az online Bitcoin pénztárcák használata a legkönnyebb

Most, hogy átnéztük a kemény (pénztárca) dolgokat, ugorjunk az online pénztárcákba. Az online pénztárcák a felhőn futnak, így a felhasználók gyakorlatilag bármely számítástechnikai eszközről bárhonnan elérhetik őket. Ezek a pénztárcák nagyon kényelmesen hozzáférhetők és könnyen beállíthatók a kemény pénztárcákhoz képest, de végül egy harmadik fél ellenőrzi őket. Míg ezek a harmadik felek folyamatosan javítják a biztonságot és proaktív intézkedéseket hoznak, még mindig benne rejlik a kockázat.

A hardveres pénztárcákkal rugalmasan kereskedhet a biztonság érdekében. Az online pénztárcák kompromisszuma a rugalmasság biztonsága. Nem lehet minden.

Coinbase Wallet Review

Ha elolvassa ezt az útmutatót, mielőtt megvásárolta volna az első bitcoinját (vagy egy bitcoin töredékét), akkor valószínűleg a Coinbase programmal szeretne kezdeni.

A Coinbase az egyik legegyszerűbb módja a bitcoinok vásárlásának és tárolásának, és a legnépszerűbb lehetőség azok számára, akik most kezdtek bele a kriptográfiai világba.

A Coinbase egy brókercég, pénzváltó és pénztárca. Ez azt jelenti, hogy ugyanazon a platformon vásárolhat, eladhat, kereskedhet és tárolhatja érméit. Ezt a rugalmasságot a hardvertárcák nem kínálják.

A világ legnagyobb Bitcoin-cseréjeként a Coinbase elég nagy célpont a hackerek számára. A Coinbase számos más online és kemény pénztárcával szemben előnyös, hogy az összes digitális pénzneme biztosított. Ez azt jelenti, hogy ha megsértenék a platformot (fizikai biztonság, kiberbiztonság vagy munkavállalói lopás), akkor a Coinbase biztosítási kötvénye fedezi az elveszett pénzét. A Coinbase szintén csak az ügyfelek kevesebb mint 2% -át tartja online, a többit hűtőházban tárolva, ami több hitelt ad a biztonságuknak.

A Coinbase másik vonzereje a jelentős hitelesítő adatok. Ez egy Bitcoin-társaság, amelynek székhelye San Francisco és neves befektetők támogatják. A londoni Lloyd’s fedezi biztosítási kötvényét, és ezért minden Coinbase-felhasználót. Ezenkívül, ha Ön amerikai lakos és rendelkezik valamilyen fiat valutával, a Coinbase pénztárcáját az FDIC biztosítás fedezi, legfeljebb 250 000 dollárért. Ez a biztosítási kötvény nem terjed ki az egyedi számlák feltörésére, így ha gyenge a jelszava, és nem tesz meg megfelelő óvintézkedéseket a bejelentkezési adatokkal, akkor rajtad áll.

Coinbase pénztárcáját weben keresztül, vagy a Coinbase iOS és Android alkalmazások segítségével érheti el. A Coinbase továbbra is az összes magánkulcsot ellenőrzi, ezért azt javasolnám, hogy a bitcoin vásárlásához és eladásához használja fel pénzeszközök tárolása helyett. Hacsak nem használja a Multisignature Vault-ot.

A Multisignature Vault egy megfelelő megoldás nagyobb mennyiségű bitcoin biztosítására. Ez a Multisignature Vault egy a 2-ből 3 pénztárca. Ez azt jelenti, hogy a Coinbase-nek van egy kulcsa, neked (a számlatulajdonosnak) van egy második kulcsa, és egy kulcs meg van osztva. A három kulcs bármelyike ​​lehetővé teszi az alapok elköltését.

További biztonsági háló a 48 órás feldolgozási idő a Vaults összes kivonására. A hibás visszavonási kérelmet ezen nagylelkű időszakon belül törölheti.

Az is jó dolog, hogy a Coinbase jó hírű vállalat, mivel bármikor leállíthatja Vault-fiókját.

Coinbase értékelés: A Coinbase remek hely a kezdőknek a Bitcoin vásárlásához és tárolásához. Ennek ellenére azt javaslom, hogy gyorsan frissítsen egy hardvertárcára, ha a bitcoinjai halmozódnak. Ez biztosítja az érmék teljes ellenőrzését.

Nézze meg a Coinbase áttekintésünket további információkért.

érmealapú pénztárca áttekintése

Blockchain.info áttekintés

Bár a Blockchain messze nem a legjobb megoldás, mindenképp be akartam vonni.

A Blockchain-lel kapcsolatos fő marhám az, hogy minden tranzakciót a vállalat szerverein keresztül kell átirányítani, és az elmúlt években zavaróan sok üzemszüneten mentek keresztül. Ha ugyanolyan kényelmetlenül gondolja magát, hogy fiókja véletlenszerű időpontban nem érhető el, akkor valószínűleg tovább akarja adni ezt. A Bitcoin sok ember számára a teljes irányításról szól bárhol, bármikor. A blokklánc visszalépésnek tűnik.

blockchain otthon

A Blockchain.info akár böngészőben, akár mobilon keresztül érhető el, ami nagyon kényelmes lenne, ha nem lenne ennyi szerverprobléma. Bármelyik böngészőből hozzáférhet a Blockchain pénztárcához a pénztárca címével, és biztonsági másolatot készíthet a mobilról. Két további biztonsági réteg van: A webes verzió 2FA-val rendelkezik (két faktoros hitelesítés), vagyis a Blockchain szöveggel értesíti a felhasználókat, ha valaki megpróbál bejelentkezni. A mobil felhasználók négy számjegyű jelszókövetelményt is beállíthatnak az alkalmazáshoz.

Blockchain.info értékelés: A Blockchain.info egyelőre jó B terv, de nem ez lehet az első választás. A biztonság csúcsminőségű, de megbízhatóságának és kényelmének hiánya vörös zászlókat emel.

Bitcoin papír pénztárcák

Ami a bitcoin biztonságát illeti, a papír pénztárca nem éppen Fort Knox. A papír pénztárcák, kézzel írott vagy fizikai másolatok könnyű áldozatul szolgálnak a rosszindulatú programok számára, ha nem nagyon óvatos az online PC-n történő előállítás..

Papír pénztárcák vannak az egyik kockázatosabb módszer tárolni a bitcoinjait, de ezek még mindig opciók. Ha titkosítatlanok, akkor alapvetően turista vagy, aki nyaraláskor rengeteg készpénzt és drága ékszereket cipel.

Bitcoin kliensek

Valószínűleg hallotta már néhányszor a „Bitcoin kliens” kifejezést. A Bitcoin kliens olyan szoftver, amely megkönnyíti a magánkulcsok létrehozását és biztonságát, valamint a fizetést a privát kulcs nevében.

Lehet, hogy felteszi magának a kérdést, Mi a különbség egy Bitcoin kliens és egy Bitcoin pénztárca között?

Nos, a pénztárca technikailag a bitcoinok elköltéséhez és fogadásához szükséges adat. Ez magában foglalja a magánkulcsot, a nyilvános kulcsot és a nyilvános kulcsból származó címet.

Az ügyfél azonban a hálózat interfésze. Az ügyfél az a hardver és szoftver egy eszközön, amely lehetővé teszi a hálózatokhoz való csatlakozást. Kezeli az összes kommunikációt, és frissíti a pénztárcáját a beérkező pénzekkel. A pénztárcából származó információkat is felhasználja a kimenő tranzakciók aláírására. Az ügyfél csak eszköz, nem vállalati entitás.

Ha még mindig zavart, ne aggódjon. A kifejezések átfedik egymást. Az biztosan nem segít, hogy a legtöbb vállalat ügyfél és pénztárcák, és „pénztárcaként” forgalmazzák magukat. Például a népszerű Bitcoin pénztárca az, hogy az Airbitz szinergizálja „pénztárca” és „kliens” funkcióit, így intuitív és biztonságos módon tárolhatja a megfelelő adatokat, és kölcsönhatásba léphet a hálózattal. A potenciális felhasználók számára úgy tűnik, hogy a „pénztárca” könnyebben érthető a pénzükkel kapcsolatban, mint az „ügyfél”.

Exodus Wallet Review

Az Exodus pénztárcát legjobban „Blockchain eszközök pénztárcájának” nevezhetjük, mert számos kriptovalutát tárolhat, mint például a Bitcoin, a Litecoin, a Dogecoin, az Ethereum és a Dash. Ha aktívan befektet az altcoinokba, az Exodus pénztárca nagyon vonzó. Rajongok a kör alakú kialakításért és az intuitív kezelőfelületért, de az Exodus 2016 júliusában indult, és még mindig viszonylag új pénztárca.

Az Exodus beépített cserefunkciója lehetővé teszi, hogy az altcoinokat bitcoinokra és a bitcoinokat altcoinokra cserélje. A Shapeshiftnek köszönhetően könnyű a kriptókkal kereskedni a pénztárcán belül, ez a funkció nagyon kevés pénztárcának van.

Ne feledje, hogy az Exodus csatlakozik az internethez, és ezért eredendően kockázatosabb, mint egy kemény pénztárca.

Tudjon meg többet az Exodus Wallet Review című cikkünkben.

Jaxx Wallet Review

A Jaxx egy másik szoftver pénztárca, amely remek lehetőséget jelent az altcoin rajongói számára.

A Jaxx Windows, Mac és Linux asztali számítógépeken érhető el. Android és iOS mobileszközökön és táblagépeken, valamint Chrome és Firefox kiterjesztéseken keresztül is elérhető. A pénztárca ugyanúgy működik, mint bármely más bitcoin pénztárca, és egyszerű kezelőfelülete szellővé teszi a portfólió átnézését. Élveztem a különböző árfolyamok használatát, a PIN-kódot és a különböző tranzakciós díjak nagyságát (a tranzakció feldolgozásának gyorsasága).

A Jaxx szintén integrálva van a Shapeshift-hez – például az Exodushoz -, így altcoinokat cserélhet az alkalmazáson belül. Ez nagyon édes, tekintve, hogy Jaxx jelenleg támogatja a Bitcoin, a Litecoin, a Zcash, az RSK, az Augur (REP), a Dash és az Ethereum (ETC és ETH).

Ne feledje, hogy a Jaxx online is működik, és eleve kockázatosabb, mint egy hardvertárca vagy hűtőtároló.

Airbitz Mobile Bitcoin Wallet Review

Az Airbitz a biztonságról szól. Decentralizált, biztosított és alátámasztott. Sem az Airbitz, sem más harmadik fél nem férhet hozzá érméihez. Az Airbitz önállóságot kínál. Olyan, mint egy menő anya.

Az Airbitz a Bitcoin közösségében is aktív, és rendelkezik egy, a bitcoinot elfogadó vállalkozások könyvtárával. Az Airbitz felhasználói felülete szintén elég egyszerűen használható, így kiemelkedő választás a kezdők számára, akik a biztonság elemét keresik.

Airbitz Mobile Bitcoin pénztárca

MyCelium Bitcoin Wallet Review

A MyCelium robusztus fejlett adatvédelmi és biztonsági funkcióinak köszönhetően népszerű a több közbenső Bitcoin-felhasználó között. A kezdők számára kissé trükkös, de a felhasználók értékelik nyílt forráskódú szoftver programját és átláthatóságát.

A MyCelium pénztárca talán legnagyobb fénypontja, hogy a fejlett adatvédelmi funkciók lehetővé teszik a névtelen maradást, míg a fejlett biztonsági funkciók biztonságban tartják a bitcoinodat. Sajnos a MyCelium csak okostelefonon keresztül érhető el, mivel nincs webes vagy asztali felület.

További információ: MyCelium Wallet Review.

MyCelium Mobile Bitcoin Wallet

Végső gondolatok

Semmi sem 100% -osan biztonságos. Vannak bizonyos hardver és szoftver pénztárcák, amelyek rendkívül közel vannak, de nem tökéletesek. Az egyetlen dolog, amitől a hardver és szoftver eszközök nem tudnak megvédeni, az emberi tévedés. Az emberi tévedés magában foglalja az adatok elfelejtését vagy az adathalász támadások áldozatává válását, amelyek átverik Önt abban, hogy bitcoinokat küldjön rossz címre.

Pénztárcák adják a készpénzt. Biztonságban tartják a nehezen megkeresett pénzét. De csak annyit tehetnek. Ezt ne feledje!

Azt mondják, hogy a jó emberekkel rossz dolgok történnek. De merem állítani, hogy csak ilyenekkel fordulnak elő gondatlan jó emberek?

(Ethereum pénztárcát keres? Nézze meg a legjobb Ethereum pénztárca lehetőségek listáját.)

Hogyan lehet Bitcoinot és más népszerű kriptovalutát vásárolni

Készítette: CoinCentral

|

2017. augusztus 7

Hogyan vásárolhat Bitcoin-t és más népszerű kriptovalutákat A Bitcoin (BTC) és más altkoinok (alternatív kriptovaluták) árainak emelkedésével, ahogy a kriptók egyre inkább áramlanak, egy új hullám…

Olvass tovább

Látogasson el az Airbitz weboldalára

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map