Exodus Wallet Review | Multi-Crypto Wallet funkciók

Exodus Wallet Review

Hivatalosan 2016. július 29-én indult a Exodus pénztárca a kriptovaluta tárolásának egyik újabb lehetősége. Az Exodus egy szoftver pénztárca amely egy ügyfélfelületet biztosít a kriptovaluta-állományok eléréséhez és átadásához.

Az Internethez csatlakoztatott szoftver pénztárcaként az Exodus eredendően kockázatosabb használni, mint a hardvertárca alternatívái mint például a Ledger vagy a Trezor.

A pénztárcában több érmét tárolhat, például:

 • Bitcoin
 • Litecoin
 • Ethereum
 • Gondolatjel
 • Gólem
 • Jósol
 • Decred
 • EOS
 • OmiseGo
 • +Még 10 érme

Az új érmék támogatását is folyamatosan fejlesztik. Az útitervükön megtalálhatja az érmék listáját itt.

Az Exodus pénztárca felülete gyönyörű – egyszerű és egyszerű. Az „emberek számára, akik soha nem használtak csereprogramot”, a pénztárca kerüli a technikai szakzsargont, és Ön minden rendelkezésre álló műveletet egyszerű, lépésről lépésre képes végrehajtani. A tervezőcsapat még odáig jutott, hogy minden ikon pixel tökéletes legyen, hogy könnyen illeszkedjen az elrendezés többi részéhez.

Exodus műszerfal a Macbookon

Mit mondanak az emberek?

A jó: Az Exodus pénztárca elsöprő mennyiségű pozitív visszajelzést kapott vásárlóitól. A pénztárcának van egy 5,4 csillagos átlagból 4,4 tovább CryptoCompare több mint 260 értékelés. A felhasználók megosztják szeretetemet a felület tervezésével kapcsolatban, és sokan dicsérték a céget gyors és segítőkész támogató csapat. Egy olyan iparágban, ahol a támogatás a legalacsonyabb prioritás, ezt nagyon jó látni.

A rossz: Jól megtervezett ügyfél és helyszíni ügyfélszolgálat mellett is van némi fejlesztési lehetőség az Exodus számára. Jelenleg te vagy nem tudja használni a kéttényezős hitelesítést a fiókjához. Ez biztonsági kockázatot jelent, amely miatt a legtöbb pénztárcánál nem kell aggódnia.

Egyes ügyfelek szintén elégedetlenségüket fejezték ki a mobilalkalmazás hiánya. Bízom benne, hogy az Exodus növekedésével mindkét funkciókérés kifejlesztésre kerül.

Az Exodus az ingyenesen letölthető és használat; a cég azonban díjat számít fel a pénznemek pénztárcán történő cseréjéért és küldéséért. Néhány ügyfél arról számolt be, hogy ezek a díjak sokkal magasabbak, mint más versenytársaké.

Hogy működik?

Az Exodus ügyfélnek három fő összetevője van:


 • Pénztárca
 • Portfólió
 • Csere

A pénztárca valószínűleg itt fogja tölteni az idő nagy részét. Itt láthatja az összes érme egyenlegét, figyelheti a tranzakciókat, és pénzt küldhet / fogadhat. A tranzakciókat még „elküldött”, „fogadott” és „kicserélt” szempontok szerint is szűrheti – ez egy kényelmes funkció, amely tovább segíti a szervezettségét. Nem tudom elégszer hangsúlyozni, mennyire lenyűgöz a csapat elkötelezettsége a kiemelkedő felhasználói élmény biztosítása iránt.

Exodus pénztárca

Ha magas szintű áttekintést szeretne kapni a gazdaságairól, megnézheti a portfólió oldal. Egyszerűen megtervezett, ez a szakasz bemutatja az egyes érmék százalékos lebontását és a hozzá tartozó dollárértéket.

Exodus portfólió

Az Exodus az integrálva a ShapeShift-el. Ez azt jelenti, hogy az érméket közvetlenül a pénztárcában cserélheti fel anélkül, hogy cserére kellene küldenie őket. Az átváltási képernyőn jól látható az összeg, amelyet kapni fog a csereügyletben (kripto- és fiat-értékekben egyaránt), valamint a tranzakció jelenlegi elosztása. A pénztárca mindent megtesz annak érdekében, hogy ne legyen zavart a kereskedelem során.

Exodus Exchange

Ha elveszíti számítógépét, vagy valamilyen okból vissza kell állítania a fiókját, akkor van néhány lehetőség arra, hogy miként érheti el újra eszközeit.

A legegyszerűbb út a egy kattintással az e-mail visszaállítási rendszer. Fiók létrehozásakor kap egy e-mailt egy biztonsági másolat linkkel a fiók visszaállításához. Csak kattintson erre a linkre, és adja meg jelszavát a folyamat befejezéséhez.

A fiók létrehozásakor 12 szavas jelszót is kap. Ne veszítse el és ne felejtse el ezt a kifejezést. Ha nem fér hozzá az e-mailhez, vagy elfelejtette a jelszavát, akkor ezt be kell írnia, hogy hozzáférjen fiókjához. Nincs más módja annak, hogy belépjen a fiókjába, ha rosszul helyezi el a jelszót.

Bízhatok ezekben a srácokban?

Sajnos az Exodus pénztárca az nem 100% -ban nyílt forráskódú, tehát a pénztárca használatával bizalmat fog adni a fejlesztőknek és a menedzsment csapatnak. A CTO, JP Richardson azonban létrehozott 190 nyílt forráskódú könyvtár és nagyon megbízható a fejlesztői közösségben.

Fiatal cégként az Exodusnak nem volt ideje megvalósítani azokat a biztonsági funkciókat, amelyeket sok más pénztárca tartalmaz. A blockchain eszközei teljesen titkosítva vannak, de igen csak jelszóval védett. Nincs két tényezős hitelesítés, amely nagyobb kockázatot jelentene Önnek, ha véletlenül rosszindulatú programot vagy rosszindulatú programot tölt le.

A cég valójában azt javasolja, hogy használjon másik pénztárcát mindkét multi-sig (például Copay) vagy hardverkomponens (például Főkönyv), ha nagy mennyiségű blokklánc-eszköz tárolását tervezi.

Az Exodus csapata tisztában van biztonsági hibáikkal, és jelenleg a hardverszolgáltatókkal tárgyal ezeknek a gyengeségeknek a javítására.

Hogy van a támogatás?

Az Exodus támogatása A+. Támogatási oldaluk rendelkezik egy tudásbázissal a több mint 100 cikk elmagyarázza a különféle szolgáltatásokat, a díjszerkezetet, a hibaelhárítást és további 17 általános témát. A GYIK átfogó listáján túl számos kapcsolódó cikk tartalmaz videókat, amelyek további segítséget nyújtanak Önnek.

Ha nem találja, amit keres a tudásbázis területén, akkor e-mailben felveheti a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Számtalan lektor osztotta meg azt a csodálatos élményt, amelyet az Exodus ügyfélszolgálati csapatával dolgoztak át. A támogatási jegyekre azonnal válaszolunk, és a vállalat szorgalmasan dolgozik minden probléma teljes megoldása érdekében.

Mit gondolok?

Ez lehet az új kedvenc szoftver pénztárcám. Hatalmas dizájn- és felhasználói tapasztalatokkal rendelkező majom vagyok, így az Exodus által a részletekre fordított figyelem, hogy zökkenőmentes élményt nyújtson, valóban megnyer. Kiváló ügyfélszolgálattal, átlátható ütemtervvel és több érmés támogatással könnyen felismerhető, miért szereti ezt a pénztárcát a közösség.

Örömmel látom, hogy hogyan növekszik ez a vállalat, miközben javítják a pénztárca biztonságát és továbbra is új funkciókat adnak hozzá.

(Nézze meg az ajánlott Bitcoin Wallet és Ethereum Wallet opciók teljes listáját)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map