Bittrex áttekintés: A Bittrex biztonságos?

Bittrex Review

A Bittrex a világ egyik leggyorsabban növekvő kriptovaluta tőzsdéje. Ebben Bittrex Review kitérünk:

 • Hogyan vásárolhat a Bittrex-en
 • Kivonási határértékek
 • Kereskedési díjak
 • Személyes fiók biztonsága
 • Összegzés
 • Bittrex Review: Alapvető információk

  A Bittrex kriptovaluta-kereskedési párok százait kínálja a felhasználóknak Bitcoin, Ethereum és USDT. Jelenleg a Bittrex nem kínál fiat kereskedési párokat (USD, EUR, GBP, stb. Tartalmazó párok).

  Megengedik azonban egyes felhasználóknak, hogy banki átutalással Bitcoin, Ethereum vagy USDT-t vásároljanak. Az elektronikus átutalás vásárlási opcióinak használatához rendelkeznie kell „továbbfejlesztett igazolt” számlával, és vásárolnia kell legalább 10 000 USD összeget.

  (Ha kisebb mennyiségű kriptovalutát szeretne vásárolni fiat valutával, további lehetőségeket talál ebben a cikkben.)

  A tőzsde 2014 elején indult. Mint a Bittrex amerikai székhelyű vállalat kijelentette elkötelezettségét az Egyesült Államok kormányzati szervei által előírt összes törvény és rendelet betartása mellett. Az alábbi „korlátok” szakaszban többet megtudhat arról, hogy ez hogyan befolyásolja a kereskedőket.

  Bittrex vs Poloniex

  A Poloniex a Bittrex legnagyobb riválisa. Mindkét tőzsde jelenleg a BTC, az ETH és az USDT kereskedési párok széles választékát kínálja.

  2017 januárjában a Poloniexnek becslések szerint 4,7-szer annyi látogatója volt, mint a Bittrex-nek, szerint hasonló web. 2017 júniusában a Poloniexnek alig kevesebb mint kétszer annyi látogatója volt, mint a Bittrex-nek. Különböző tényezők teszik a Bittrex-et jobb megoldássá a kriptovaluta-kereskedők számára, a következő szakaszokban ismertetve.

  Vevőszolgálat

  Mivel a világ két legnagyobb, gyors ütemben növekvő kriptovaluta-tőzsdéje, mindkét oldal nagy számú támogatási jegy előtt áll. Természetesen ez megterhelte mindkét oldal erőforrásait, azonban a Bittrex sokkal jobban kezelte a növekedést.

  A Poloniex nagyon sok felhasználóval panaszkodik a gyenge ügyfélszolgálat miatt. A fórumokon és az üzenőfalakon sok olyan felhasználót talál, akik azt állítják, hogy hetek vagy hónapok alatt sem kaptak választ a támogatástól. Ez a Coin Central munkatársainak és a munkatársak barátainak is tapasztalata volt.

  A Bittrexnek viszont sokkal kevesebb panasza van a közösségtől. Személy szerint nekünk sem volt soha problémánk a Bittrex támogatással. Ők is sokkal aktívabb a közösségi médiában, gyorsan frissítéseket és releváns híreket tesz közzé a felhasználók számára.


  Rendelkezésre álló kriptovaluták és kereskedési párok

  Ha sokféle kevésbé népszerű kriptovalutával szeretne kereskedni, akkor a Bittrex ismét előbbre kerül. A Bittrex jelenleg több mint 250 kereskedési párt kínál, míg a Poloniex kevesebb, mint 100-at. A Bittrex az utóbbi időben sokkal aktívabban új kriptovalutákat is felvett tőzsdéikbe.

  Bittrex vs Poloniex: Végső ítélet

  Véleményem szerint a Bittrex egyértelmű győztes a Bittrex vs Poloniex csatában. Sokkal jobb ügyfélszolgálatot kínálnak, és sokkal több kereskedési párt kínálnak a felhasználóknak.

  Hogyan vásárolhat a Bittrex-en

  A Bittrex elsődleges célja, hogy a felhasználók kriptovalutákkal kereskedhessenek más kriptovalutákkal. Ha kriptovalutákat szeretne vásárolni fiat pénznemért (USD, EUR, stb.), Akkor a Bittrex rendelkezik ezzel a lépéssel, de ehhez fokozott számlaellenőrzésre és minimum 10 000 USD vásárlásra van szükség..

  Ha első kriptovalutáját próbálja megvenni, akkor valószínűleg a Coinbase vagy ezek közül bármelyik másik jobban megfelel az Ön igényeinek. Ezután felhasználhatja a megvásárolt kriptovalutát a Bittrex kereskedésére, az alábbi útmutató szerint.

  Hogyan kell használni a Bittrex-et a kriptovaluta kereskedelméhez

  Ebben a részben lépésről lépésre bemutatom a Bittrex kereskedelmét.

  1) Lépjen a Bittrex.com webhelyre, és kattintson a “BEJELENTKEZÉS” gombra.

  Ha még nincs fiókja, itt megtalálja a regisztráció linkjét.

  Bittrex Számla létrehozása

  2) Iratkozzon fel

  A fiók létrehozásához kezdetben csak az e-mail címe és a jelszava szükséges.

  Bittrex regisztrációs űrlap

  Ezután ellenőriznie kell az e-mail címét a Bittrex által az e-mailre küldött linkre kattintva. Ezt követően képes lesz bejelentkezni.

  3) Betét a kriptovaluta

  Az első bejelentkezéskor megjelenik a Bittrex összes piacának listája. Keresse meg a „Pénztárcák” oldalt az Ön által kiválasztott kriptovaluta befizetéséhez.

  Bittrex Exchange Markets

  A Bittrex jelenleg több mint 250 kriptovaluta letétbe helyezését és kereskedelmét teszi lehetővé. A keresősáv segítségével megtalálja a befizetni kívánt kriptovalutát. Ezután kattintson a plusz ikonra.

  Bittrex pénztárcák

  Megjelenik egy betéti doboz, amely lehetővé teszi betéti cím létrehozását.

  Generálja a Bittrex pénztárca címet

  A betét címe mostantól megjelenik. Először ajánlott befizetnie egy kis összeget, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden megfelelően működik. Fizethet úgy, hogy kriptovalutát küld a meglévő pénztárcájából a megadott címre.

  Bittrex Betétcím

  4) A befizetését akkor kapja meg, ha a Blockchain ellenőrizte

  A betétek számos blokklánc-megerősítést igényelnek, mielőtt elérhetővé válnának a kereskedelemben. A szükséges megerősítések száma attól függ, hogy melyik kriptovalutát helyezi el.

  Bittrex függőben lévő betétek

  5) Keresse meg a kereskedni kívánt kereskedési párost

  Miután a betét kereskedésre rendelkezésre áll, keresse meg a kereskedni kívánt kereskedési párt a piacok oldalán. Ebben a példában az Ethereumot fogom kereskedni a Dash-ért.

  Bittrex Keressen Kereskedési Párt

  6) Adja le megrendelését

  A kereskedési pár oldal sok információt tartalmaz arról a párról, amelyet kereskedni szeretne.

  Alapvető kereskedési célokból a megbízási könyv a legfontosabb rész, amelyre figyelni kell. Ezzel megtekintheti az összes vételi (licit) és eladási (kéri) megrendelést, amelyeket a Bittrex felhasználók adtak le.

  Válassza ki a kívánt „Egységek” számát és a kívánt árat. Nincs garancia arra, hogy megrendelését kitöltjük, ha az „Ask” árak alatt van. Limit vételi megbízás leadásával vállalja, hogy megvásárolja a megadott kriptovaluta összegét, a megadott áron vagy alatt.

  Hogyan lehet kriptovalutát vásárolni a Bittrex-en

  A megrendelés leadása előtt meg kell erősítenie megrendelését. Visszavonhatja azonban azokat a megrendeléseket, amelyek nem töltődnek be.

  Erősítse meg a Bittrex vásárlását

  7) Befejezett megrendelés és visszavonás

  A megrendelés teljesítése után a megvásárolt kriptovaluta elérhető lesz a Bittrex pénztárcájában. A mínusz ikonra kattintva visszavonhatja. Az alábbi „Korlátok” részben megtudhatja, mennyit vonhat le a Bittrex-ből.

  Hogyan lehet megvonni a Bittrex-től

  Adja meg a visszavonni kívánt összeget és azt a címet, ahová el szeretné küldeni a visszavonást.

  Kivonási határértékek

  A visszavonáshoz igazolnia kell fiókját. Az alapellenőrzés, amely lehetővé teszi akár 3 BTC egyenérték napi visszavonását, általában nagyon egyszerű folyamat. Lásd ezt a képernyőképet a Bittrex site további részletekért.

  Bittrex megvonási határértékek

  A letétbe helyezhető vagy kereskedhető összegre nincs korlátozás.

  Kereskedési díjak

  Minden kereskedés folytatódik Bittrex 0,25% -os jutalékkal kell rendelkeznie.

  Személyes fiók biztonsága

  A Google Authenticator segítségével lehet és kell is használni a fiók biztonságát. A kétfaktoros hitelesítés ezen formájának engedélyezésével meg kell adnia, amikor bejelentkezik vagy pénzeszközt vesz fel.

  Bittrex összefoglaló összefoglaló

  Összefoglalva ezt Bittrex áttekintés, íme az előnyeim és hátrányaim ennek a kriptovaluta-cserének.

  Előnyök

  • 250+ kereskedési pár.
  • Jobb ügyfélszolgálat, mint a fő rivális Poloniex.
  • Könnyen elérhető az alapvető számlaellenőrzés.

  Hátrányok

  • Ha fiat pénznemet szeretne használni, akkor csak akkor vásárolhat Bitcoinot, Ethereumot és USDT-t, ha több mint 10 000 USD értékben vásárol.
  • Ha abban reménykedik, hogy kisebb mennyiségű kriptovalutát vásárol a fiat használatával, próbálja ki ezeket a webhelyeket.
 • Nincs elérhető fiat kereskedelem.
 • Átfogó, Bittrex egy nagyszerű webhely gyakori kereskedők vagy felhasználók számára, akik homályos kriptovalutákat szeretnének vásárolni. A kriptovaluta újoncok számára, akik az első kriptovalutát szeretnék megvásárolni, válasszon egy másik lehetőséget.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map