Uphold Exchange Review: Kan du stole på UpHold med din krypto?

Siden lanceringen i november 2014 har Uphold udviklet en unik børs til handel med både digitale og fysiske aktiver. Det er kendt som en af ​​de få kryptobørser, der også understøtter handel med råvarer. Det blev endda det første nogensinde finansielle serviceselskab, der offentligt delte sine reservebeholdninger i realtid. I denne anmeldelse dykker vi ned i alt hvad du behøver at vide om Uphold.

Opfyld udvekslingsnøgleoplysninger

Mobil-app

Uphold tilbyder en mobilapp, der er tilgængelig på både Android og iOS. Ud af over 2.700 anmeldelser i Apple App Store har Uphold en rating på 4,8 stjerner. Ifølge en gennemgang i App Store er der nogle gange nogle få problemer med at få adgang til konti.

På Google Play har Uphold-appen en rating på 4,2 stjerner med 2.260 anmeldelser. I lighed med iOS-appen har nogle Android-brugere i januar 2019 klaget over softwareopdateringen og sagt, at appen ikke er så let at bruge som den engang var.

Funktioner

På opretholdelsen hjemmeside hjemmeside, der er et sammenligningstabel, der viser de kategorier, som denne udveksling er bedre end sine hovedkonkurrenter: Coinbase, Robinhood og Revolut. For eksempel angiver webstedet, at Uphold giver sine brugere adgang til syv forskellige blockchains. I modsætning hertil har Coinbase kun fem. De to andre konkurrenter har nul adgang til blockchains. Et andet område, som denne børs understreger, er tilgængeligheden af ​​fire omsættelige varer. De andre tre store konkurrenter har ikke en sådan mulighed.

Uphold har en ny børsnoteret funktion, der siger, at brugere kan få adgang til et afkast på 3 – 10 procent på beholdninger af digital valuta. Der er også to store kommende funktioner. For det første vil Uphold-brugere være i stand til at låne ved at få adgang til billig kredit, sikret af beholdninger af digital valuta. For det andet vil webstedet give dig mulighed for at oprette betalingskort. Dette giver dig mulighed for let at bruge Uphold-kontosaldi med fysiske og virtuelle kort.

Sammenligningskort mellem Uphold, Coinbase, Revolt og Robinhood

Uphold har et par kategoriske fordele i forhold til sine største konkurrenter.

Sikkerhed: Er sikker?

Alt i alt har Uphold en stærk track record. Der har dog været mindst en mindre sikkerhedshændelse i november 2018. Dengang sendte Uphold et tweet, der meddelte, at udvekslingen ikke var blevet hacket. I stedet blev dets mailservicekonto kompromitteret. Uphold tweetede senere, at den omfattede konto var en tredjepartstjeneste og ikke var relateret til sit eget indgående mailsystem.

Ikke desto mindre narrede hackere brugere ved at sende en phishing-e-mail, der sagde, at nogen kunne sende mellem 0,1 og 50 BTC til en bestemt adresse og få tilbage 15 procent mere. Det er ikke klart, hvor succesrig hackerne i sidste ende var. En rapport siger at hackerne stjal mindst $ 2.200 fra i alt to transaktioner. Under denne begivenhed besluttede Uphold midlertidigt at suspendere BTC-udbetalinger.

Derudover, nogle brugere har rapporteret mister XRP på platformen.


❗️❗️❗️Ophold er ikke blevet hacket. Upholds mailtjenestekonto kan være kompromitteret. Vi undersøger og suspenderer BTC-udbetalinger, indtil vi har været i stand til at kommunikere med alle medlemmer, der ville have modtaget phishing-e-mail.❗️❗️❗️

– Hold fast (@UpholdInc) 21. november 2018

Overholdelsesgebyrer: Indskud, handler, udbetalinger

Da Uphold tilbyder support til alle mulige fiat- og kryptokurrencyindstillinger, kan gebyrstrukturen være kompleks for nyere forhandlere. Det er gratis at åbne en konto og holde penge på Uphold. Det er også gratis, når du finansierer et Uphold ved at deponere kryptokurrency eller fra en anden Uphold-konto. Dette betyder, at alle medlems-til-medlem-transaktioner er gratis. Hvis du bruger et debet- / kreditkort eller China Union Pay til at finansiere din konto, opkræves et gebyr på 3,99 procent.

Handelsgebyrer for fiat-valutaer, kryptokurver og metaller varierer meget. Det laveste beløb er 0,65 procent for USD, EUR og GBP. Det højeste beløb er 3,95 procent for Platinum (XPT). En komplet, opdateret liste over gebyrer kan findes her.

For at flytte fiat-midler fra platform via bankoverførsel er gebyret $ 3,99. Tredjepartsomkostninger kan også gælde. Eksempler inkluderer bankkabelomkostninger i nogle geografiske områder eller blockchain-netværksgebyrer. Gebyrer for tilbagetrækning af krypto kan være rimelige, men kun hvis du bruger et større beløb. For eksempel for Uptold opkræver Uphold et fast gebyr på $ 2,99 plus et ekstra gebyr i den krypto, du vil hæve. To eksempler er 0,0003 BTC og 0,005 ETH. Selvom du kan handle varer på børsen, kan du i øjeblikket ikke deponere eller trække dem ud.

Valutaindstillinger

Ifølge Uphold-webstedet understøtter børsen 23 fiat-valutaer. Dette er et område, hvor Uphold udmærker sig over langt størstedelen af ​​udvekslinger. De fleste større fiat-til-krypto-udvekslinger understøtter ikke valutaer uden for USD, EUR, GBP og CNY.

Uphold understøtter også handel med fire ædle metaller: Guld (XAU), Platin (XPT), Palladium (XPD) og Sølv (XAG). Det understøtter også ni kryptokurver. Disse inkluderer BTC, ETH, DASH, LBA, LTC, BAT, BCH, BTG og XRP. I alt har Uphold over 1.000 handelspar. En af de innovative ting ved Uphold er evnen til at bruge e-mail til at sende Bitcoin (BTC) til mennesker i over 150 lande.

Foto af handelsgrænsefladen i Uphold-mobilappen

Uphold-mobilappen understøtter handel med krypto, fiat og råvarer.

Handelsbegrænsninger

Opretholdelse er tilgængelig i alle lande i verden undtagen Den Centralafrikanske Republik, Cuba, Iran, Libyen, Nordkorea, Somalia, Sudan og Syrien. For placeringer, hvor Uphold er tilgængelig, skal du sandsynligvis gennemgå en verificeringsproces. Dette skyldes, at Uphold kræver, at alle brugere bliver verificerede medlemmer, når den kumulative værdi af deres levetidstransaktioner (ekskl. Tilføjelse af midler til deres konti) overstiger $ 1.000 dollars.

I løbet af registrering, børsen indsamler oplysninger som fødselsdato og telefonnummer. For indbyggere i Kina skal du indsende et regeringsudstedt ID-nummer. For at blive et verificeret medlem skal du angive følgende tre poster: nuværende bostedsadresse, statsudstedt id (pas, nationalt ID-kort eller kørekort) og et tydeligt billede af dit ansigt.

Minimumsindskud og udbetalingsgrænser (og gebyrer) afhænger af, om du bruger et debet- / kreditkort, bankoverførsel via ACH, bankoverførsel via SEPA eller en kryptokurrency. Som mange brugere har påpeget, kan nogle fiat-indbetalingsmetoder være dyre. Men for kryptokurrencyindskud findes der ikke noget minimum eller maksimum.

Kundeserviceoplevelse

Når man ser på sider som Trustpilot, kan Uphold prale af en samlet vurdering, der er meget bedre end mange børser. Mens Uphold udmærker sig på mange områder, fokuserer de negative anmeldelser mest på spørgsmål relateret til kundeserviceanmodninger. Kontolåsning efter udfyldning af bekræftelsesoplysninger eller deponering af midler ser ud til at være almindelig. Nogle brugere har rapporteret, at de har talt med flere kundeservicemedarbejdere over perioder på dage eller uger og ikke har været i stand til at løse deres problemer.

Stadig mange klager anført på anmeldelser er uretfærdige. For eksempel gav nogle brugere dårlige anmeldelser i lange og / eller inkonsekvente ventetider for ACH-overførsel. For det meste er dette spørgsmål uden for Upholds kontrol eller enhver anden udveksling. I de fleste scenarier har dette mere at gøre med behandlingsfunktionerne i en persons bank.

Sikkerhed

Sikkerhed skal være et største anliggende for udveksling af kryptokurrency. Med hensyn til den nylige QuadrigaCX-udvekslingsskandale, hvor grundlæggeren Gerald Cotton angiveligt døde med private nøgler til 190 millioner dollars, kommenterede UpHolds administrerende direktør JP Thieriot:

”Selvom det helt sikkert er mistænkeligt, at en udveksling ville tillade en mand at holde 190 millioner dollars, kan vi ikke være sikre på, at dette ikke var tilfældet. Med al følsomhed over for situationen er en børs køleopbevaring, der er sårbar på denne måde, bundet til spekulationer om misforståelser. Et faktamønster, der inkluderer $ 22 mio. I frosne fonde fra CIBC, er heller ikke opmuntrende.

Selvom vi ikke kan sige med sikkerhed, om brugerne vil være i stand til at få deres penge tilbage, er det ikke lovende at skulle stole på, at det på en eller anden måde får adgang til kontoen på anden måde end ved hjælp af en privat nøgle. Dette fremhæver spørgsmålet om private nøgler generelt, og det er en af ​​de vigtigste grunde til, at vi tilføjede arvbarhed til vores platform – at give pårørende adgang til private nøgler under omstændigheder som disse.

Desværre er ordninger som dette ikke nye i rummet og fortsætter med at plette børsenes omdømme og modvirke nye investorer. Hvis vi ønsker at tage springet til massemarkedet, er vi nødt til at tage skridt til at forhindre, at spørgsmål som disse bliver almindelige.

Universal Protocol har hentydet til det systemiske problem ved at tilbyde gendannelse af private nøgler, selvom vi aldrig overvejede en begivenhed i denne skala. Selvom dette kan være potentielt hausse for BTC, er det større fokus på, hvordan disse begivenheder påvirker branchen på lang sigt, da vi samlet sigter mod masseadoptagelse. ”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map