Hvad er ICON (ICX)? En guide til det globale decentrale netværk

Hvad er ICON?

Ifølge dets hjemmeside, projekt ICON ønsker at “Hyperconnect the World” ved “at opbygge et af de største decentraliserede netværk i verden.”

For at gøre dette bygger teamet en massiv platform, der gør det muligt for forskellige blockchains at interagere med hinanden via smarte kontrakter. Eksisterende inden for hvilke udviklere, der mærker ICON Republic, forbinder samfund med hinanden ved hjælp af projekternes loopchain-teknologi. Slutspillet er at give en platform, hvor spillere fra finans-, sikkerheds-, forsikrings-, sundheds-, uddannelses- og handelsindustri og videre kan sameksistere og handle på et enkelt netværk.

ICONsmart

Dette projekt sigter mod at være et af de største decentrale netværk i verden.

ICON har været i udvikling i to år til dato. Det blev grundlagt af Dayli Financial Group, et koreansk Fintech-selskab til en værdi af 4 milliarder dollars, der også ejer den populære koreanske børs Coinone.

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

Lad os komme ind i det tykke af det, skal vi?

Sådan fungerer ICON

Ved hjælp af sin loopchain-platform forbinder ICON et økosystem af blockchain-samfund gennem ICON-republikken. Som navnet antyder, fungerer republikken som regeringschef for en sammenslutning af ellers uafhængige blockchain-organer. Du kan forestille dig ICON-republikken som USA med hvert ICON-samfund, der repræsenterer en stat.

Fællesskaber er knyttet til republikken som helhed gennem samfundsrepræsentanter (C-Reps), der forbinder til Nexus, den loopchainbaserede blockchain, der understøtter ICON Republic. C-Reps fungerer som portaler for samfund til at interagere med Nexus og i forlængelse heraf andre samfund gennem ICON-republikken. Blockchains, der bruger ICON, kan veksle valutaer ved hjælp af platformens decentrale børs (DEX).

ICONnexus

Et illustreret eksempel fra hvidbogen, der viser, hvordan samfund forbinder inden for netværket via deres C-Reps


ICON-samfund

Kort sagt, et ICON-samfund er en individuel blockchain eller protokol med sit eget styrende system. Fællesskabsnoder (C-noder) omfatter infrastrukturen i hvert samfund. C-noder er ansvarlige for styring og vedligeholdelse af deres respektive samfunds blockchain. Hvert samfund fungerer efter sine egne regler og sin egen konsensusalgoritme, hvilket betyder, at selve projektet ikke har kontrol over, hvordan dets samfundsmedlemmer udfører deres programmer uden for ICON-republikken.

Citizen Nodes er gateways for den gennemsnitlige person til at oprette forbindelse til ICONs netværk. Du kan bruge disse noder til at oprette transaktioner og bruge DAPP’er. Men de har ingen styrende magt i hverken deres oprindelige blockchains samfund eller ICON-republikken som helhed.

C-Reps fungerer som valgte embedsmænd for deres respektive samfund. Hvert samfund vælger sin egen repræsentant, og hver C-Rep er ansvarlig for styrende forhold, såsom transaktionsbekræftelse og andet inden for ICON-republikken. Som delegerede i et DPoS-system (se Ark) modtager C-Reps kompensation for deres arbejde i form af ICX, den oprindelige valuta.

ICONforbindelse

Et klip fra hvidbogen, der viser de forskellige forbindelser i netværket

ICON Republik

Understøttet af loopchain er ICON Republic det hub, der rummer de enkelte samfund, der eksisterer sammen på platformen.

Mens separate samfund kan følge deres egne konsensusmekanismer, kører ICON Republic på Loop Fault Tolerance (LFT) konsensusalgoritmen. LFT fungerer meget som DPoS, hvor C-Reps fungerer som delegerede for deres respektive samfund i ICONs større regering. Som repræsentanter er C-Rep-noder ansvarlige for at stemme om ICON Republics valutaudstedelses- og belønningspolitik, løse transaktionsforskelle på DEX og opretholde netværksintegritet. Igen fungerer ICON-republikken udelukkende som en kommunikationskanal for ICON-samfund, og gruppen af ​​C-Reps, der udgør den, har ingen kontrol over individuelle blockchain-samfund.

ICON’s DEX

ICON har sin egen decentrale udveksling. Denne DEX indstiller valutareserver for hvert blockchain-samfund, så samfundene kan udveksle værdi i realtid gennem ICON-republikken. På denne måde supplerer DEX C-Rep-portaler ved at oprette en anden gateway for samfund til at oprette forbindelse til republikken.

I stedet for at fokus er på regeringsførelse, som det er med C-Reps, er DEX’s fokus på værdi og valutaoverførsel. Børsen muliggør transaktioner og handel på tværs af blockchain tilsluttet ICON-republikken. Og DEX’s reserve fastsætter valutakurser for disse transaktioner ved hjælp af en A.I. analysemodel. Derudover bruges den oprindelige ICX-mønt som en mellemliggende valuta til denne udveksling.

OPDATERING: I november 2018 er DEX endnu ikke gået i live. Der er i øjeblikket ingen tilgængelige oplysninger om, hvornår dette kan ske. Tilsvarende er der ingen indikation af, at det stadig ikke er planlagt til frigivelse på en fremtidig dato.

Yderligere funktioner

  • A.I. og IISS: ICON implementerer kunstig intelligens til at styre reserveværdier og valutakurser, men det bruger også A.I. at beregne netværkets Incentives Scoring System (IISS). Baseret på DAVinCI finansielle løsning A.I. er IISS ansvarlig for at bestemme en nodes ICX-belønning for dens bidrag til netværket. Ifølge hvidt papir, IISS beregner belønninger baseret på følgende faktorer: “nodens 1) frosne ICX, 2) C-Rep-status, 3) ICX-udvekslingsvolumen, 4) ICX-udvekslingsvolumen for hele samfundet, hvis den har en, 5) ICX-volumen handles gennem DEX, hvis den har en og så videre. ” Hvis og når DEX bliver live, kan fællesskabsmedlemmer handle med valutaer, som DEX-reserven rummer uden at skulle bruge offentlige børser som Bittrex, Binance eller Bitfinex.
  • DAPP’er: Som med Ethereum kan enhver bruge ICON til at opbygge decentrale applikationer (DAPP’er) gennem sin Nexus Public Channel. Disse applikationer er derefter opført i ICONs DAPP-butik, og alle med en Citizen Node kan downloade og bruge disse applikationer.

Handelshistorie

ICO sluttede i oktober 2017, og børser begyndte at notere det i slutningen af ​​samme måned. Det har nu eksisteret i over et år og rangerer konsekvent blandt de top 50 mønter på Møntmarked.

ICX-møntværdien steg i januar 2017, da mainnet gik live og ramt dets all-time høje værdi på mere end $ 12. Siden kryptomarkedet er afkølet, har det generelt fulgt et lignende mønster som andre kryptovalutaer. Værdien af ​​ICX ramte dog en anden stigning i maj, omtrent samme tid som nyheder om et ICON-partnerskab med Line Plus, Japans mest populære messaging-app.

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”;

var scripts = document.getElementsByTagName (“script”);

var embedder = scripts [scripts.length – 1];

(funktion () {

var appName = encodeURIComponent (window.location.hostname);

hvis (appName == ””) {appName = ”local”;}

var s = document.createElement (“script”);

s.type = “tekst / javascript”;

s.async = sandt;

var theUrl = baseUrl + ’serve / v3 / mønt / diagram? fsym = ICX&tsyms = USD, EUR, CNY, GBP ’;

s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0? “&”:“? ”) +“ App = ”+ appnavn;

embedder.parentNode.appendChild (s);

}) ();

Siden da har ICON tilsyneladende fladlinet og handlet under $ 0,50 i de to måneder frem til november 2018. Virksomheden sluttede sin token-swap i oktober, hvor du kunne udveksle deres oprindelige ERC20 ICX-tokens for dem, der blev udstedt på mainnet.

Senest var der en pludselig stigning på 18 procent af ICX-tokens i omløb, hvilket førte til et råb fra samfundet om pumpning. IKON behandlede problemet ved at angive, at tokens blev frigivet som en del af en planlagt optjeningsplan.

Hvor kan jeg købe ICX

ICONwallet

Sådan fungerer tegnebogen

Binance dominerer ICONs handelsmarked og tegner sig for lidt over 60% af dets 24 / timers volumen. Det er også muligt at købe ICON på OKEx og Huobi.

Hvor skal ICX opbevares

Siden token-swap i 2018 er det ikke længere muligt at gemme din ICX i en ERC20-tegnebog. ICON-teamet har nu lanceret sin egen web-, software- og Android-tegnebog. Ledger-tegnebøger som Ledger Nano S understøtter også ICX.

ICON Team og køreplan

ICONs team er fyldt med enkeltpersoner fra hele forretningsområdet, A.I., teknik, blockchain og marketing. Dens rådgivere inkluderer Don Tapscott, en canadisk forretningsdirektør, der har bygget sin karriere på at fremme teknologisk innovation og adoption, og Jason Best, en Forbes top 10 crowdfunding-arrangør.

Virksomhedens seneste ansættelse er Ricky Dodds som leder af institutionelle markeder og bidragsrelationer. Han slutter sig til erfaring med investeringsmarkedet og aktieforskning.

Projektgruppen har ikke offentliggjort nogen formel køreplan siden sommeren 2018, trækker kritik fra medlemmer af Reddit-samfundet. især da nogle mente, at token-swap-processen var langsom efter lanceringen af ​​mainnet i januar. Holdet udstedte for nylig en blogindlæg adressering af det faktum, at de skulle være mere kommunikative. En formel køreplan er dog stadig ikke tilgængelig.

Konkurrence

Der er flere andre projekter, der fokuserer på at finde en løsning til blockchain-interoperabilitet, selvom ICON i øjeblikket er foran dem alle med hensyn til placering. Dens nærmeste konkurrenter er i øjeblikket AION og Wanchain med ARK ikke langt bagud.

To lignende projekter, der endnu ikke har lanceret deres mainnets, er Polkadot og Cosmos. Det er stadig uklart, om et af disse projekter vil vise sig at være en seriøs konkurrent.

Afsluttende tanker

Hvis dette projekt kan fungere lige så godt i den virkelige verden som det gør på papir, kan dette netværk meget vel være skeletnøglen, der låser op for blockchain-interoperabilitet og forbinder disse tjenester med eksisterende industrier. Projektets hvidbog udskiller, hvordan ICON passer ind i etablerede industrier, herunder sundhedspleje, uddannelse, forretning, forsikring, kapitalmarkeder osv..

Enkeltpersoner og enheder kunne ikke kun bruge ICON til dataoverførsler og monetære transaktioner, men de kunne også bruge blockchain I.D. på platformen til identitetsbekræftelse og forbedrede sikkerhedsforanstaltninger.

Når det er sagt, har fremskridt i løbet af dette år enten været langsomt, eller det har været begrænset til mange back-end-opdateringer til mainnet, der ikke har leveret nogen umiddelbart åbenlyse konsekvenser for den overordnede sag til vedtagelse. Selvom projektet forbliver et af de mere interessante i rummet, og værdien holder op sammenlignet med andre alts, skal det stadig ses, om det vil nå alle sine oprindelige mål.

Redaktørens bemærkning: Denne artikel blev opdateret af Sarah Rothrie den 15. november 2018 for at afspejle de nylige ændringer i projektet.

Yderligere ressourcer

Internet side

Medium

Twitter

Github

Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map