Konferencia összefoglaló: ChainXChange Las Vegasban

A Las Vegas-i ChainXChange augusztus 15-ét lezárta, és a résztvevők számára értékes betekintést engedett a kriptopénz és az átfogó technológiai iparágakba..

A Mandalay Bay Kongresszusi Központ adott otthont annak a három napos rendezvénynek, amelyen olyan előadók vettek részt, mint Steve Wozniak, az Apple társalapítója, Nicholas Thompson, a Wired Magazine főszerkesztője, a Wall Street Journal szerkesztő-helyettese, Sam Walker, a híres közgazdász és a Nobel-díjas Paul Krugman. több.

A konferencia témája a „Hogyan változtatja meg a világot”, és nagyrészt arra összpontosított, hogy a fogyasztók és a vállalkozások hogyan tudják kihasználni az új technológiák, például a mesterséges intelligencia és a blokklánc erejét..

1. nap

A ChainXChange 1. napja hivatalosan is elindította a Blockchain hetet Las Vegasban.

Az esemény fénypontja egy panel volt, amelyen a nap mindhárom főelőadója olyan témákkal foglalkozott, mint a munkahelyek elmozdulása, sőt az automatizálás révén bekövetkező társadalmi változások, a kvantumszámítás következményei, és természetesen, hogy a blokklánc hogyan lesz vezető.

A vezetékes magazin főszerkesztője, Nicholas Thompson feltárta a dinamikusan változó technológiai tájat és annak hatását életünk minden aspektusának most és a jövőben.

A Wall Street Journal szerkesztő-helyettese, Sam Walker megosztotta a vezetőséggel kapcsolatos legfontosabb meglátásait a The Captain Class című bestseller-könyvében, és segített a hallgatóságnak megérteni, hogyan alkalmazhatók a mai gyorsan változó világban.

Houman Haddad ötvözte a szakértői ismereteket a humanitáriussal, hogy sikeres kísérleti kísérletet indítson, amely bebizonyította Blockchain hasznosságát a szíriai menekültek szükségleteinek kielégítésében.

2. nap

A 2. napot egy kriptoszkeptikus, híres közgazdász és Nobel-díjas Paul Krugman, a JP Morgan korábbi piaci stratégája és a Fundstrat alapítója, Tom Lee, Jessica VerSteeg, a Cannabis Blockchain Company Paragon vezérigazgatója, Lilia Infante, az Igazságügyi Minisztérium különleges ügynöke emelte ki. Cryptocurrency Criminal Task Force és Cory Johnson, a Ripple blokklánc-fizetési vállalat vezető piaci stratégája

Ezenkívül Jason Derulót egy különleges vendégnél hozták ki, és beszélt a ChainXChange házigazdájával és moderátorával. Denise Roberson tűzparti beszélgetésen a Celebrity Token with Global Crypto Offering Exchange (GCOX) bevezetéséről, valamint a jelenlegi filantróp erőfeszítéseiről.

Gyakori azt is megjegyezte, hogy nagy híve az AI-nak, és a Microsofttal fenntartott partnersége hajtóereje volt annak ösztönzésében, hogy az AI belvárosokba kerüljön

Gary Vaynerchuk arra buzdított mindenkit a konferencián, hogy türelemmel járjon el, utalva az internet kezdeteire és a divat divatjának.

Az éjszaka második panelje együtt volt Common, Gary Vaynerchuk, Neil Sahota és Phu Styles. A testület kitért arra, hogy a mesterséges intelligencia milyen hatással lesz a munkaerőre, hogyan kerülnek a nők a technológiai élvonalba, és más jövőre vonatkozó előrejelzések.

3. NAP

Wozniak szenvedélyes történetet osztott meg arról, hogy miként ragaszkodott a számítógépek létrehozásához 8 éves korában, amikor az első Apple számítógép megalkotójaként katapultálta őt.

A nap előadói között volt Molly Bloom is, aki elmondta múltjának történetét, a kezdetektől kezdve az underground pókerezésig, és arról, hogy tapasztalatai hogyan tették jobb vállalkozóvá.

A nap további érdekes elemei közé tartozott a Lottery.com vezérigazgatója, Tony DiMatteo, az élelmiszer-tudomány és a technológia szakértője, Dr. Matthew Lange, a Tone Vays prominens Bitcoin kereskedője és oktatója, Michael Terpin (aki 223 millió USD per az AT ellen&T azon a reggelen), ügyvéd és filantróp, Robert Shapiro, Mary Jo Potter egészségügyi angyal befektető és Trisha Martinez, a Wala vezérigazgatója

Wozniak és Bloom csatlakoztak ahhoz, hogy mindent megvitassanak, kezdve attól, hogy az új innovációk hogyan változtatják meg világunkat a vállalkozói szellemről szóló személyes filozófiákig. Mindketten a Bitcoin, a blockchain és a mesterséges intelligencia figyelemre méltó hatását látják a jövőben, bár a második naptól kezdve a Wall Street és a Cryptocurrency szakértője, Tone Vays, a Bitcoin használatán túl is szkeptikus maradt a blockchain integrációval

Bölcs szavakat osztottak meg. Molly Bloom kiemelte a meditáció és az önmunka fontosságát, hogy megtalálja önmagát, mielőtt nagyobb kezdeményezéseket vállalna. Vays ragaszkodott a magánélet fenntartásához. Wozniak szavai befejezték a vitát. Elmagyarázta filozófiáját, miszerint a boldogság az élet lényege, amelyet a H = F ^ 3 egyenletre főzött le, ahol H a boldogságot jelenti, F pedig kockával az étel, a barátok és a szórakozás jelent. Követte egyenletét egyszerű tanácsokkal a vállalkozóknak: „Tedd azokat a dolgokat, amelyek boldoggá tesznek.”

A nap elején a kriptovaluta vállalkozó a különböző iparágakban közelítette meg a blokkláncra gyakorolt ​​következményeit. Terpin beszélt a fenntarthatóságról, a Shapiro-törvényről, a Potter-egészségügyről és Martinezről, aki globális bank nélküli. Shapiro kivételével, aki még mindig szkeptikus a blokklánc megváltoztathatatlansága vonatkozásában a törvényben, mind nagyon optimista eredményeket fejezett ki az adott területek technológiájával kapcsolatban.

Nevezetes idézetek

Gyakori:

A Common Ground Foundation székhelye Chicagóban található.

„Dolgoztunk a belvárosból érkező chicagói tinédzserekkel, és mindenfajta dolognak kitettük őket, akár a táplálkozástól a jógáig, akár az akadémiai támogatásig és mentorálásig, és amikor a Microsofttal partnerséget kötöttünk, megállapodást kötöttünk, hogy nemcsak a technológiához járulnak hozzá, hanem pénzzel és mindennel hozzájárultak az alapítványunkhoz, hogy alapvetően segítsék ifjúságunk fejlődését. Úgy érzem, hogy a gyerekek mindenhol megérdemlik ezt a lehetőséget a fekete és a barna, a fehér és az ázsiai gyerekek számára, de a fekete és a barna közösség annyira alultáplált, amikor a technológia van, és valóban kapcsolatban állunk vele, hogy nekünk szószólóknak kell lennünk, és nekem muszáj legyek szószóló, főleg én, olyan srác voltam, aki “nagyon kedves”, és nem mozog közel a technológiához, tudod, hogy szívemben vagyok, de ha egyszer láttam, akkor bele tudjuk tenni a szívünket ebbe a technológiába, és ezeket az eszközöket jól használhatjuk , Én mind mellette voltam.

Gary Vee:

– Úgy gondolom, hogy a szó, amely ezen a konferencián a legjobban lakik bennem, a türelem. Ha a blockchainra vagy a crypto-ra gondolok, amikor az AI-re gondolok, és ami még fontosabb, ha a karrieremre gondolok, akkor azt gondolom, hogy a türelem szóról itt kell beszélni. Ez a délután nagyon szórakoztató volt számomra, mert felpezsdíti a közösségi média konferenciáinak hangulatát, amelyeken 2005-ben, 2006-ban, 2007-ben jártam … ugyanazokat a hangulatokat rúgja át azokra az érzésekre, amelyeket akkor éreztem, amikor 1995-ben néztem az e-kereskedelmi üzletet -1996, sok beszélgetés zajlott manapság, mikor lesz ez a mainstream. ”

„Volt idő, amikor olyan konferenciákra jártam, ahol az emberek olyanok voltak, mint amikor a keresést elfogadják, egészen a kezdetekig egészen az internetig, minden itt élő fiatalhoz, akik aránytalanul sok időt töltenek a blockchain igazolására. és kriptográfia, emlékeztetni szeretném, hogy volt idő, amikor maga az internet elhalványult. “

„Először egy ilyen kinézetű konferencián voltam, és egy kereskedelmi kamara rendezvényén ültem le egy panelen, ahol szó szerint az idős emberek 45 percen keresztül gúnyolódtak velem, mert nevettek azon az ötleten, hogy az emberek bort vásárolnak a internet, és többen a panelen, ahol voltam, azt mondták, hogy 2006-ra az internet nem létezik! ”

„Nagyon szeretnék egy-egy tanácsot adni az öregkorúaktól, aki átesett egy pár innovációs cikluson, ha annyi energiát költött, amennyit arra fordított, hogy megvitassa, sikerül-e a kriptográfia és a blokklánc, ha ugyanazt az energiát vette fel, és valóban gyakorlóvá vált a mesterségedben végrehajtott kivégzésen, sokkal tovább haladnál! “

„Ha bármit is hagyhatnék a szemszögemből, és sok érdekes ember beszélne ezen a konferencián, akkor nagyon ajánlom, hogy sokkal több türelmet alkalmazzon. Akár igazad van, akár igazuk, teljesen lényegtelen, mindez játszani fog, és mindannyian hétfő reggelre leszünk. “

„Nagyon fontosnak tartom, hogy az emberek ezen a téren megértsék, valószínű, hogy a valuták 90-98% -a nem fog sikerülni! Ami hihetetlen ezzel a térrel, végig felszámolás folyik. Ellentétben azzal, amikor korai stádiumú startupokba fektettem, ahol lakoma vagy éhínség volt, nem volt végelszámolás. “

De kérem, szükségem van arra, hogy az emberek megértsék számomra a blockchain technológiák elmaradt következtetéseit, de a tetejükre épített devizák óriási volatilitással rendelkeznek.

“Szóval kérlek, értsd meg, mikor tartózkodunk ezeken a tereken, óriási ingadozásuk, és nagyon rohadt korán van, mint a” valódi “korán, mint a korai kibaszott, és úgy gondolom, hogy a türelem hiánya, annak bizonyítása, hogy igazad volt, és amire szükség van A sebezhetőség 10 millió dollár vagy bármi más, ami a fejedben jár. A türelem hiánya ebben a kollektívában, kollektív kiszolgáltatottságunk a türelem hiánya. ”

Jessica VerSteeg

“Nemzetközi vállalatot működtetek, és a hónap végén sokkal könnyebb számomra az összes [alkalmazottam] bitcoinban fizetnem.”

Tom Lee

„Tévedés, ha meddő vagy, ha már lent vagy. A medvepiac nagyrészt a kriptóban járt. Csak akkor lehet pénzt keresni, ha vásárol, amikor mások eladják. ”

Cory Johnson

„A közúti szabályok nem egyértelműek. Amíg ez nem történik meg, az ipar nem fejlődik olyan mértékben, amennyire csak tud.

Nevezetes témák

A következő témák hangzottak el az esemény során:

• A Bitcoin a király, és itt marad.
  • A szabályozás küszöbön áll és nagyon jó dolog a közösség számára.
  • Sok altcoin nem marad életben, ha nem oldja meg a piac valódi igényeit, de a blokklánc-technológia kétségtelenül a negyedik technológiai forradalmat hozza meg.
  • Számos következménye van a blokkláncnak az alulteljesített és a globális egyenlőtlenség áthidalásának elősegítésére.
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector