Mainframe til AirDrop $ 1 million MFT for at skaffe penge til velgørenhed

Mainframe til AirDrop $ 1 million MFT for at skaffe penge til velgørenhed

Vi er blevet temmelig vant til at høre om luftdråber i kryptovalutaverdenen nu. Ligesom udtørrede overlevende på en ødeø vinker vi vores arme mod himlen i forventning, når de meget nødvendige forsyninger regner ned … Nå, ikke ligefrem. Men de fleste af os har haft en velkomstgave med et par poletter her og der på et eller andet tidspunkt.

Da omdømmet til ICO’er hænger i balance, takket være den overflod af svindlere, der trækker det gennem mudderet, og populære platforme som Facebook, Google og Twitter forbyder ICO-reklame, skabes den perfekte storm for kryptovaluta-luftdrops. Og det er ikke overraskende, at de vinder popularitet.

Når du tænker på kryptovaluta airdrops fra et markedsføringsmæssigt synspunkt, er de en perfekt måde at øge opmærksomheden på en mønt og endda pumpe dens værdi inden et salg. Alle elsker gratis penge. Og ICO-marketingteam kan få ordet om deres projekt til en meget lille pris (medmindre deres tokenværdi sprænges, men selv da vinder alle).

Airdrops bliver mindre af en ny idé og mere en almindelig praksis. Og da mønter ser ud til at få endnu mere eksponering, er luftdrop ikke ofte uventede overraskelser, men tager form af en tidligere annonceret begivenhed i stedet.

Mange airdrops kræver faktisk, at modtageren først ejer noget af kryptovalutaen. Indehaveren belønnes derefter med en procentdel, der er proportional med det beløb, de ejer. En anden genial måde at få folk til at købe mere og endnu en win-win for begge sider.

Men efterhånden som airdrops bliver mainstream, og ICO-markedet fortsætter med at vokse, bliver virksomhederne endnu mere kreative med deres marketingtaktik.

Mainframe er det decentrale kommunikationsnetværk, der fører luftdrop til et nyt niveau.

Penge, der bogstaveligt talt falder fra himlen

”Vi kan godt lide at gøre tingene lidt anderledes,” siger Mick Hagen CEO og grundlægger af Mainframe. Og med fysiske poletter, der falder ud af den faktiske himmel, gjorde de bestemt det. Da de lancerede deres Asien-airdrop-tur, blev de det første selskab, der introducerede en helt ny kryptokurrency via en fysisk distribution (selvom tokens naturligvis skal udveksles bagefter til kode).

Mainframe startede de fysiske luftdrope i Fjernøsten og besøgte større byer, herunder Hong Kong, Tokyo, Seoul og Beijing. Inde i en overfyldt salon med flerfarvede balloner hejst højt i net ventede folk i forventning. Netene blev åbnet, ballonerne blev frigivet, og det høflige asiatiske folk lo og skreg af glæde, da de samlede et par balloner.

Måske er det derfor, at virksomheden valgte Asien som deres første sted at lufte, idet de vidste, at folks berygtede høflighed ikke ville give dem mulighed for at trampe hinanden med udsigt til gratis poletter. Den samme scene reproduceres muligvis ikke i en vestlig bar.


Men at holde luftdråberne, især i Kina, gav Mainframes budskab om privatliv og frihed et ekstra gribende lag i et land, hvor censur er udbredt.

Hovedrammes fysiske luftdrop begyndte at samle trækkraft, da de rullede dem ud i faser. Fase et, “Bevis for at være” og fase to, “Bevis for frihed” er allerede gennemført med succes, hvilket viser den svigtende appel af gratis penge.

Men kryptokurrency behøver ikke at være alt om personlig gevinst, gør det?

Bevis for hjertet – en første i filantropiske luftfugler?

Bevis for hjertet

“I denne industri blockchain og krypto er der mange mennesker, der forsøger at blive rige hurtigt,” siger Hagen, “en masse spekulation, en masse grådighed … vi er langsigtede troende på denne teknologi, det forstyrrer mange industrier ud der, og det vil ændre verden for evigt. Og vi troede, at vi ville tage noget af det mindre end salte opførsel, der findes derude, og forsøge at kanalisere det til en god sag. ”

I den sidste fase tre af deres airdrop-kampagne giver Mainframe $ 1 million $ af deres MFT-token til brugere, der donerer mest til en nonprofit, der er tilpasset deres værdier for privatliv og frihed. Så det er dybest set enhver registreret velgørenhedsorganisation eller nonprofit, der står for ytringsfrihed og menneskerettigheder, herunder ACLU, Pressefrihed og Amnesty International.

Hvem er Mainframe alligevel?

OK, så disse stærkt kølige luftdråber har helt sikkert fanget vores opmærksomhed. Pæn. Men hvem er Mainframe alligevel?

Ved at mærke sig selv som “messaging-laget til det nye web” giver Mainframe mulighed for at sende meddelelser og data privat, da teknologien sikkert dirigerer datapakker gennem deres peer-to-peer-netværk.

Modstandsdygtig over for censur og overvågning med den bemærkelsesværdige undtagelse af en “katastrofal asteroidehændelse eller en aggressiv fremmedinvasion”, holdet bag denne nye platform mener, at det er ustoppeligt. Og hvad de værdsætter mest er ytringsfrihed og ejerskab af data.

Via Mainframe kan din besked ikke åbnes eller følges. Og som en decentral platform med decentrale datatjenester er det praktisk talt umuligt at lukke eller censurere. Hvilket måske ikke gør dem populære hos regeringer og retshåndhævelse over hele verden.

Deres næste fysiske luftdrop afholdes under konsensus i NYC. Så hvis du søger nogle gratis penge, skal du passe på farveballonerne.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map