Konferenceopsummering: ChainXChange i Las Vegas

ChainXChange i Las Vegas afsluttede den 15. august og efterlod deltagere med nogle værdifulde indsigter i kryptovaluta og overordnede teknologiske industrier.

Mandalay Bay Convention Center var vært for den tre-dages begivenhed, der omfattede højttalere som Apple medstifter Steve Wozniak, Wired Magazine-chefredaktør Nicholas Thompson, Wall Street Journal vicedirektør Sam Walker, Famed Economist og Nobelpristageren Paul Krugman, og mere.

Konferencen havde temaet “Hvordan vil du ændre verden” og fokuserede i vid udstrækning på, hvordan forbrugere og virksomheder kan udnytte kraften i nye teknologier såsom kunstig intelligens og blockchain.

Dag 1

Dag 1 i ChainXChange startede officielt Blockchain Week i Las Vegas.

Begivenhedens højdepunkt var et panel med alle tre hovedtalere for dagen, der dækker emner som jobforskydning og endda samfundsændring gennem automatisering, implikationerne af kvantecomputering og selvfølgelig, hvordan blockchain vil være en driver.

Wired Magazine-chefredaktør Nicholas Thompson udforskede det dynamisk skiftende teknologiske landskab og dets indflydelse nu og i fremtiden for alle aspekter af vores liv.

Wall Street Journal vicedirektør Sam Walker delte nøgleindsigten om lederskab fra sin bedst sælgende bog The Captain Class og hjalp publikum med at forstå, hvordan de kunne anvende dem i nutidens hurtigt skiftende verden.

Houman Haddad blandet ekspertviden med humanitærisme for at udrulle en vellykket pilot, der beviste Blockchains nytte i at imødekomme syriske flygtninges behov.

Dag 2

Dag 2 blev fremhævet af et panel bestående af kryptoskeptiker, Famed Economist og Nobelpristageren Paul Krugman, tidligere JP Morgan Market Strategist og grundlægger af Fundstrat Tom Lee, Jessica VerSteeg, administrerende direktør for Cannabis Blockchain Company Paragon, Lilia Infante, Special Agent Justice Department Cryptocurrency Criminal Task Force og Cory Johnson, Chief Market Strategist for blockchain betalingsselskab, Ripple

Derudover blev Jason Derulo bragt ud hos en særlig gæst, og han talte med ChainXChange vært og moderator Denise Roberson i en ildchat om lanceringen af ​​hans Celebrity Token med Global Crypto Offering Exchange (GCOX) samt hans nuværende filantropiske indsats.

almindelige bemærkede også, at han er en stor troende på AI, og at hans partnerskab med Microsoft var et drivmiddel til at tilskynde AI til at blive bragt ind i indre byer


Gary Vaynerchuk opfordrede alle på konferencen til at udbrede tålmodighed med henvisning til de tidlige dage på Internettet og hvordan det blev anset for en mode.

Natens andet panel var med Almindelig, Gary Vaynerchuk, Neil Sahota og Phu Styles. Panelet dækkede, hvordan kunstig intelligens vil påvirke arbejdsstyrken, hvordan kvinder kommer i teknologisk forkant og andre forudsigelser for fremtiden.

DAG 3

Wozniak delte en lidenskabelig historie om, hvordan hans fascination af at skabe computere i en alder af 8 katapulterede ham som skaberen af ​​den første Apple-computer.

Dags højttalere inkluderede Molly Bloom, der delte historien om hendes fortid lige fra begyndelser med at spille underjordisk poker og hvordan hendes oplevelser har gjort hende til en bedre iværksætter.

Andre interessante komponenter på dagen omfattede samtaler af Lottery.com CEO Tony DiMatteo, fødevarevidenskab og teknologiekspert Dr. Matthew Lange, fremtrædende Bitcoin-erhvervsdrivende og underviser Tone Vays, Michael Terpin (som havde indgivet en Retssag mod AT på 223 millioner dollars&T den morgen), advokat og filantrop Robert Shapiro, investor Mary Jo Potter i sundhedsvæsenet og Wala CEO Trisha Martinez

Wozniak og Bloom blev sammen med for at diskutere alt fra, hvordan kommende innovationer vil ændre vores verden til personlige filosofier om iværksætteri. Alle fem ser en bemærkelsesværdig indvirkning af Bitcoin, blockchain og kunstig intelligens i fremtiden, men som nogle af paneldeltagerne fra dag to forblev Wall Street og Cryptocurrency-ekspert Tone Vays skeptiske over for blockchain-integration ud over brugen af ​​Bitcoin

De delte visdomsord. Molly Bloom fremhævede vigtigheden af ​​at meditere og arbejde selv for at finde dig selv, inden du tager større initiativer. Vays insisterede på at opretholde privatlivets fred. Wozniaks ord afsluttede diskussionen. Han forklarede sin filosofi om, at lykke er livets punkt, som han har kogt ned til ligningen H = F ^ 3, hvor H repræsenterer lykke og F cubed står for mad, venner og sjov. Han fulgte sin ligning op med enkle råd til iværksættere: “Gør de ting, der gør dig glad.”

Tidligere på dagen nærmede sig kryptovaluta-iværksætteren konsekvenserne for blockchain på tværs af forskellige brancher. Terpin talte med hensyn til bæredygtighed, Shapiro-lovgivningen, Potter-sundhedspleje og Martinez, den globale ubank. Med undtagelse af Shapiro, der stadig er skeptisk over for uforanderlige aspekter af blockchain i loven, udtrykte alle meget optimistiske resultater for teknologien inden for de respektive områder.

Bemærkelsesværdige citater

Almindelige:

Common Ground Foundation er baseret i Chicago.

”Vi har arbejdet med teenagere fra Chicago fra indre by og blot udsat dem for alle slags ting, hvad enten det går fra ernæring til yoga til bare at have akademisk støtte og mentorskab, og da vi samarbejdede med Microsoft, lavede vi en pagt om, at de ville bidrage til ikke kun teknologi, de bidrog med penge og alt til vores fundament for grundlæggende at fremme vores ungdom. Jeg har lyst til, at børn overalt fortjener den mulighed sorte og brune børn hvide og asiatiske, men det sorte og brune samfund er så underbetjent, når det kommer til, hvor teknologien er og virkelig føler sig forbundet med det, at vi skal være fortalere for det, og jeg skal vær en advokat, især mig, som om jeg var en fyr, der “virkelig var” ikke bevæger sig tæt på teknologien, ved du, at jeg er omkring hjertet, men når jeg først så, kan vi lægge vores hjerte i denne teknologi og bruge disse enheder til god brug , Jeg var alt for det. ”

Gary Vee:

”Jeg synes, det ord, der er mest populært efter min mening på denne konference, er tålmodighed. Når jeg tænker på blockchain eller crypto, når jeg tænker på AI og vigtigere, når jeg tænker på min karriere, tror jeg ordet tålmodighed er noget, der skal tale om her. Denne eftermiddag har været meget sjovt for mig, fordi det sparker mig vibes fra de sociale mediekonferencer, jeg gik i 2005, 2006, 2007 … det sparker de samme vibes til de følelser, jeg følte, da jeg så e-handelsvirksomheden i 1995 -1996, mange samtaler i dag har eksisteret, hvornår vil dette blive mainstream. ”

”Der var en tid, hvor jeg gik på søgekonferencer, hvor folk er som hvornår vil søgning blive accepteret og helt tilbage til starten til selve Internettet, til alle de unge herinde, der bruger uforholdsmæssigt meget tid på at retfærdiggøre blockchain og krypto, vil jeg minde dig om, at der var en tid, hvor selve Internettet falmede. ”

”Første gang jeg var på en konference, der så sådan ud, sad jeg i et handelskammerbegivenhed på et panel, hvor bogstaveligt talt gamle mennesker gjorde narr af mig i 45 minutter, fordi de lo af ideen om, at folk ville købe vin på internet, og flere personer på panelet, jeg var på, sagde, at inden år 2006 ville Internettet ikke eksistere! ”

”Jeg vil virkelig give et stykke råd fra gammeldags, der har været igennem et par innovationscyklusser, hvis du brugte så meget energi som du bruger på at diskutere, om krypto og blockchain vil lykkes, hvis du tog den samme energi og faktisk blev praktiserende i udførelsen inden for dit håndværk, ville du være langt længere fremme! ”

”Hvis jeg kunne efterlade dig med noget fra mit perspektiv, og der er mange interessante mennesker, der taler under denne konference, vil jeg varmt anbefale at bruge meget mere tålmodighed. Uanset om du har ret eller deres ret, er det fuldstændig irrelevant, det hele spiller ud, og vi vil alle mandag morgen Quarterback. ”

”Jeg synes det er meget vigtigt, at folk i dette rum forstår, det er sandsynligt, at 90-98% af valutaerne ikke opnår det! Hvad der er så utroligt med dette rum er, at der er likvidation undervejs. I modsætning til da jeg investerede i startups på et tidligt tidspunkt, hvor det enten var fest eller hungersnød, var der ingen likvidation undervejs. ”

Men tak, jeg har brug for folk til at forstå blockchain-teknologier forud for konklusionen, men de valutaer, der er bygget oven på, har enorm volatilitet.

”Så vær venlig at forstå, når vi er i disse rum, deres enorme volatilitet, og det er meget skide tidligt, som“ rigtigt ”tidligt, som virkelig skide tidligt, og jeg tror, ​​at manglen på tålmodighed, at bevise, at du havde ret og havde brug for at gøre $ 10MM dollars eller hvad fanden går igennem dig, er sårbarheden. Manglen på tålmodighed i dette kollektiv, vores kollektive sårbarhed er manglen på tålmodighed. ”

Jessica VerSteeg

“Jeg driver et internationalt firma, og i slutningen af ​​måneden er det meget lettere for mig at betale alle mine [medarbejdere] i bitcoin.”

Tom Lee

”Det er en fejl at være baisse, når du allerede er nede. Bjørnemarkedet har stort set kørt sin kurs inden for krypto. Den eneste gang, du kan tjene penge på en stor måde, er at købe, når andre sælger. ”

Cory Johnson

”Vejreglerne er ikke klare. Indtil det sker, udvikler industrien sig ikke i den skala, den kan. ”

Bemærkelsesværdige temaer

Følgende temaer gav genlyd i løbet af begivenheden:

  • Bitcoin er konge og her for at blive.
  • Regulering er nært forestående og en meget god ting for samfundet.
  • Mange altcoins overlever ikke, hvis de ikke løser sande behov på markedet, men blockchain-teknologi vil utvivlsomt medføre den fjerde teknologiske revolution.
  • Der er mange konsekvenser for blockchain for at hjælpe de underordnede og bygge bro over global ulighed.
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map