Bitcoin Cash til Hard Fork: 32 MB blokstørrelse og smarte kontrakter

Bitcoin Cash til Hard Fork: 32 MB blokstørrelse & Smarte kontrakter

Den 1. august 2017 opstod Bitcoin Cash (BCH) som en hård gaffel af Bitcoin (BTC), hovedsageligt på grund af udviklere, der ikke var tilfredse med funktionen Segregated Witness.

Siden da har Bitcoin Cash og dets tilhængere skabt en hel del ophidselse i kryptovalutaverdenen, især forsøgene på at kapre Bitcoins titel som den “sande bitcoin”.

I dag modtager Bitcoin Cash sin egen hårde gaffel til en 32MB blokstørrelse med det formål at øge brugeroptagelsen og give brugerne hurtigere transaktioner og lavere omkostninger ved at fjerne skalerbarhedsflaskehalse..

For at kommentere dette har vi forbindelse til VP for forretningsdrift fra BTC.com, Alejandro de la Torre. BTC.com består af et team bestående af 60+ medarbejdere i Amsterdam og Beijing og byggede en open source-minepool og tegnebog, der hjælper med at yderligere opbygge Bitcoins decentrale økosystem.

BTC.com giver et interessant perspektiv på gaffelen, da den for nylig blev erhvervet af Bitmain, en Beijing-baseret bitcoin-minearbejder, designer af ASIC-chips og operatør af en af ​​de største Bitcoin-minedriftspuljer.

Den foreslåede fork vil øge Bitcoin Cashs blokstørrelse fra 8 MB til 32 MB og vil også gøre det muligt for udviklere at opbygge smarte kontrakter oven på Bitcoin Cash-netværket.

Alejandro de la Torre

Alejandro de la Torre

Alejandro bemærkede forskelle mellem den hårde gaffel i 2017 og den i dag.

Denne gang ligner mere den hårde gaffel fra november, men lidt anderledes. Dagens gaffel skaber hverken en ny mønt, og det korrigerer heller ikke et eksisterende problem, men snarere innoverer det strengt på to måder. Den første store ændring er tredobling af blokstørrelsesgrænsen fra 8 til 32 MB, der er en fremadrettet justering for at imødekomme større transaktionstransmission pr. Blok. Jeg føler mig bedre, at denne blokstørrelsesvækst sker nu, mens brugen af ​​Bitcoin Cash stadig har måder at vokse på, snarere end senere, når netværket er på fuld gas.

Dette med den større blokstørrelse giver Bitcoin Cash noget plads til at skalere, noget som andre blockchains har ønsket at tackle på andre måder, f.eks. Lynnetværk og bevis for indsats. Dette gør Bitcoin Cash noget unikt, fordi det forsøger at løse skaleringsproblemet ved konsensusprotokollaget, samtidig med at Proof of Work-modellen opretholdes..

Hvorfor Bitcoin Cash og ikke en anden mønt? Hvad vil denne gaffel udrette, som Bitcoin Cash ikke kan?

BTC.com er møntagnostiker. Vi prøver ikke at sige, at du skal købe Bitcoin Cash over en anden mønt. Vi har en holdning til nogle af de fordele, som de nye produktfunktioner muliggør.


Forøgelse af blokstørrelsesgrænsen giver for eksempel Bitcoin Cash den største blokstørrelsesgrænse for nogen af ​​de store mønter. Dette kommer med nogle potentielle risici, som Bitcoin Core-teamet advarede mod i SegWit-hårdgaffelens dage, men faktum er, at den nemmeste måde at skalere Bitcoin-netværket ved hjælp af Proof of Work er at øge blokstørrelsesgrænsen for at give mere transaktioner pr. blok.

Den anden hovedfunktion, som vi ser som fordelagtig for Bitcoin Cash-udviklingssamfundet, er aktivering af nye og nogle gamle op-koder, der tillader farvede tokens, automatiske processer i andet lag og scripting med smart kontrakt.

Hvad er ulemperne ved konstant at øge blokstørrelsen?

Blokstørrelsen var oprindeligt begrænset for at forhindre DDOS-angreb i at tilstoppe netværket. Derfor kan større blokstørrelser i teorien være mere sårbare over for spammingangreb.

Hvordan fungerer de smarte kontrakter?

Efter blokstørrelsen er det næste fremskridt, som Bitcoin Cash fremsætter, at tilføje nye og genaktivere gamle, tidligere inaktiverede maskinskriptionskoder eller mere simpelt ‘op-koder’, der giver udviklere værktøjer til at oprette smarte kontrakter.

Disse maskinkoder, kaldet “Satoshi Op-codes” af Bitcoin Cash-samfundet, giver udviklere mulighed for at oprette forskellige typer metadataimplementeringer. Ved at have evnen til at kalde disse funktioner kan udviklere oprette “farvede mønter” eller repræsentative tokens. Disse er tokens, der kan mærkes på en bestemt måde for at svare til obligationer, lagre, ædle metaller, råvarer og ethvert fysisk eller virtuelt objekt.

Afsluttende tanker

Bitcoin Cash (BCH) er i øjeblikket det 4. største token med en markedsværdi på omkring $ 23,3 mia.

Det vil være interessant at se, hvordan Bitcoin Cash gaffel udfolder sig, og forhåbentlig mere skandalfri end det første Bitcoin Cash-skub.

Tiden vil vise, om denne foreslåede hårde gaffel er i stand til at tilbyde hurtigere transaktionshastigheder, lavere omkostninger samt en smart kontraktfunktion og tjene et højt niveau af brugbarhed blandt udviklere, minearbejdere og brugere.

Alejandro kommenterer med en forankret optimisme, ”Det er svært at sige, hvad der kan komme ud af denne nye funktionalitet, men hvis vi baserer vores antagelser på, hvad Ethereum har været i stand til at udføre fra sine andet lag implementeringer, så tror jeg, det vil give Bitcoin Cash en masse plads til kreative og produktive ideer til at blomstre. Til det formål bliver vi nødt til at se, hvad udviklerne af Bitcoin Cash-samfundet gør med disse nye funktioner, og hvis markedet beslutter at slå sig ned i denne nyfundne blokstørrelse, der endnu er drevet i målestok. ”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map