Kryptoplatformer, der ønsker at gøre krypto mere tilgængelig for offentligheden

2017 har været et godt år for krypto. Efter Bitcoins stadige stigning til astronomiske priser så altcoins sunde gevinster fra deres positioner for et år siden. Ethereums værdi steg 2.900% fra november sidste år. Litecoin voksede sunde 1.500% sammen med Monero. Ripple topper denne liste og vinder 3.185% i løbet af året.

Alt dette for at sige, crytpo begynder at komme i forgrunden for den globale investeringsscene. Flere og flere investeringsfirmaer og banker begynder at tale for den nye teknologiske dille. Med påtegninger med store penge kommer almindelig adoption fra offentligheden. Det populære indkøbsside for kryptokurrency Coinbase, for eksempel, tilføjede 100.000 brugere på kun 24 timer i begyndelsen af ​​november. Crypto viser sig at være legitimt, både som en teknologisk udvikling og en investering. Det er ikke længere den uklare interesse for teknisk kyndige visionærer.

Men med vækst kommer forhindringer, og en af ​​disse hindringer er tilgængelighed. For de teknologikyndige er det enkelt at navigere i kryptosfæren, men for dem, der er mindre tilpasset indviklingen af ​​blockchain, valutaveksling og tegnebøger, kan læringskurven være skræmmende. Heldigvis er der kryptofirmaer, der designer valutaer, platforme og produkter, der sigter mod at gøre kryptooplevelsen mere tilgængelig for din gennemsnitlige bruger.

Så hvilke virksomheder er de? Her er et par af vores favoritter nedenfor.

Iconomi

Iconomi er en platform til forvaltning af digitale aktiver der ønsker at tiltrække både veteran- og amatør-krypto-investorer. Ved at identificere sig selv som et digitalt aktivarray (DAA) hævder det at være den fjerde generation af digitale aktiver. Som et aktivarray kombinerer det de foregående tre generationer (dvs. Bitcoin som 1., alt-mønter som 2. og hjælpestifter som 3.) til et samlet aktiv.

Tænk på Iconomi som NASDAQ eller S&P500 fra cryptoworld. Platformen tilbyder en række indeksfonde for investorer at allokere deres kapital. Conbest 1 (CBST) tilbyder for eksempel investorer et konservativt aktiv med lav volatilitet til at placere deres penge. Indekset inkluderer Bitcoin, et antal blockchain-platforme (Ethereum, Waves og WINGS), Bancor og Aargon. Der er også mere forskellige porteføljer med højere risiko, der ser ud til at kapitalisere på undervurderede mønter inden for nye sektorer i kryptosfæren. William Mougayar High Growth Cryptoassets Index (WMX) investerer for eksempel i potentielt høje vækstmønter som Augur, Game Credits, Civic, TenX, FunFair og andre, hvor Ethereum spiser størstedelen af ​​fondens investering.

møntbest_graf

Iconomi har potentialet til at tiltrække investorer, der ellers ikke vil kæmpe med kryptos teknologiske læringskurve. Med Iconomi kan de nemt investere med Iconomi-token på dens brugervenlige platform. Desuden kan indeksfondenes afkast sænke de kolde fødder for kryptoseptikere. Coinbest 1 alene pralede med et 35,20% afkast på investering i løbet af den sidste måned. Et eller andet sted sætter nogen spørgsmålstegn ved deres NASDAQ-værktøj.

Eidoo

På dets hjemmeside, Eidoo mærker sig som en “blockchain-to-human interface”, og det bliver ikke mere tydeligt end det, folkens. Eidoo-teamet vil humanisere de kryptiske aspekter ved krypto, så ingen skal se fra sidelinjen.

De planlægger at optimere en brugervenlig oplevelse ved at skabe en alt-i-en-interface, som den gennemsnitlige bruger kan bruge. Hvis du er ny inden for krypto, kan havet af tegnebøger og børser, du skal navigere for at administrere dine aktiver, være skræmmende. Eidoo ønsker at berolige disse farvande ved at tilbyde en enkelt applikation, der fungerer som en multi-valuta tegnebog og hybridbørs.

Tegnebogen rummer Ethereum-, Bitcoin- og ERC20-tokens, alle beskyttet

eidoowalletmed en gendannelsesfrase, mens alle aktivernes private nøgler opbevares af brugeren og sikres ved kryptering. Selve tegnebogen kører som en let grænseflade, så det er ikke nødvendigt at downloade Bitcoins eller Ethereums blockchain for at gemme dine aktiver. Dette sidste punkt gør Eidoo særligt attraktiv, for for dem af os, der har problemer med at styre tegnebøger med fuld node, kan download af hele blockchain være en omhyggelig og frustrerende langsom proces..


Med downloadet tegnebog kan brugerne derefter bruge tegnebogens decentrale udvekslingsfunktion til at handle Bitcoin, Ethereum og ERC20-tokens. Exchange manager har ikke adgang til brugerfonde, så brugere kan være voldgiftsmænd for deres egne krypto-skæbne uden at skulle bekymre sig om, at tredjeparter forvalter deres midler.

Eidoos anvendelighed til enkelt applikationer kunne have store konsekvenser for masseadoptagelse af kryptoassets. Det platformens køreplan forventer, at børsen vil blive live inden 3. kvartal af 2018, og de har endda et betalingskort i værk til 2. kvartal 2018 også. Vi vil holde øje med Eidoo, da vi forventer spændende ting i det kommende år.

Vertcoin

Det kalder sig “Folkets mønt”, en “decentraliseret valuta, der ejes af brugerne.” Vertcoin holder sig til den oprindelige vision af Satoshi Nakamoto, Bitcoins pseudonyme grundlægger. Ligesom Bitcoin er den designet som en peer-to-peer, decentraliseret digital valuta, der afviser behovet for mellemmænd som banker og finansielle institutioner.

Det er også i modsætning til Bitcoin, da det isolerer sig fra de-facto-centraliseringen, som minedrift har bragt til Bitcoin-kernen. Vertcoin er applikationsspecifikt integreret kredsløb (ASIC) modstandsdygtig. Uden at blive for hængt på ASIC-teknologi tillod ASIC-rigge en mere effektiv mineproces end sine forgængere. Da Bitcoin hash-priser steg i vanskeligheder, erstattede ASIC-minedrift GPU’er, CPU’er og FPGA’er som den primære metode til at behandle Bitcoin-transaktioner. ASIC blev derefter mere populært, og grupper af minearbejdere kombinerede deres rigge til minedrift. Med denne samlede processorkraft kom en uforholdsmæssig fordeling af hashrate på tværs af blockchain, og nu er 62% af Bitcoins minedrift opdelt mellem 3 minepuljer. Mange hævder, at dette skaber en utilsigtet centralisering, da et flertal af blockchain er i hænderne på nogle få udvalgte. Det er den samme centralisering, der i mange henseender tillod Bitcoin Cashs angreb på Bitcoin tilbage i midten af ​​november.btcminingdistribution

Vertcoin er fri for centralisering og alt det drama, det måtte medføre. Den anvendte Lyra2RE (vs) algoritme gør mønten modstandsdygtig over for ASIC-minedrift. Dette sikrer, at store minerigge ikke kan kompromittere Vertcoins sikkerhed eller integritet, hvilket giver mulighed for en jævn fordeling af hashrate blandt brugerne. Enhver med en kraftig nok processor (CPU) eller grafikkort (GPU) kan udvinde Vertcoin, og denne proces gøres endnu lettere med møntens 1-klik minearbejder. Miner med 1 klik strømliner den ellers komplekse minedrift, hvilket gør endnu de mere tekniske aspekter af kryptorevolutionen tilgængelige for alle.

Afsluttende tanker

Den liste, vi har samlet, stopper ikke her – dette var blot et par bemærkelsesværdige valg. Der er flere platforme, der ønsker at bringe kryptofeber til offentligheden, og vi kan endda dække dem lidt senere.

Takeaway fra fremkomsten af ​​sådanne virksomheder er dog simpelt: hvad Satoshi Nakamoto startede i 2009 spirer ind i en ny teknologisk virkelighed. Teknologiske forbedringer har givet plads til virksomhedsløsninger og mainstream eksponering, og herfra kommer kravet om at imødekomme en offentlighed, der ikke er kendt med blockchain og dens potentiale. Jo mere populær krypto bliver, desto mere sandsynligt vil du se disse platforme, og andre som dem vinde mere trækkraft, og når brugervenlige platforme bliver mere populære, øges kryptos immanens kun.

Revolutionen sendes ikke på tv – den er digitaliseret, og den er allerede i fuld gang.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map