Denne uge i kryptovaluta – 20. oktober 2017

Denne uges mest populære kryptonyheder

Bitcoin-pris, selv efter sidste uges stigning: I sidste uge steg Bitcoins pris med mere end $ 1.000, da investorer forlod altcoins og forberedte sig på de to kommende Bitcoin gafler (Bitcoin Gold og SegWit2x). På tidspunktet for skrivning af dette er Bitcoins pris faldet 0,37% i løbet af de sidste 7 dage ifølge CoinMarketCap. Se hvordan altcoin-priser gik senere i dette indlæg.

Ethereum Forks: Tidligere på ugen gennemgik Ethereum sin femte hårde gaffel. Prisen på en enkelt Ether oscillerede op og ned, før den afregnede til omkring $ 305,00 i dag. Denne hårde gaffel er en del af Byzantium-opgraderingen og gik igennem glat med lidt eller ingen strid.

Canada Keen om Crypto: Ontario Securities Commission (OSC) for nylig anført (på en typisk canadisk måde) at det er “ivrig efter at støtte” indledende mønttilbud (ICO’er) og kryptokurver. Det har sammensat et team kaldet Launchpad til hurtigt at reagere på cryptocurrency-tilbud og hjælpe kvalificerede fintech-virksomheder med at forstå lovgivningsmæssige krav. OSC er den største regulator for værdipapirer i Canada og fører tilsyn med Toronto Stock Exchange samt administrerer Commodity Futures Act og Ontario Securities Act.

IBM Goes Crypto: IBM samarbejdede med Stellar for at lette grænseoverskridende betalinger der i øjeblikket kan håndtere 7 fiat-valutaer inklusive britiske pund, fijianske dollars, australske dollars, New Zealand DOllars og Tong Pa’anga. Det er interessant at bemærke, at Stellar blev oprettet som en gaffel ud af Ripple-protokollen i 2014, og dette er en enorm sejr for Stellar. Efter nyheden blev Stellars pris mere end fordoblet, selv om prisen nu er cirka 1,65 gange, hvor den startede.

God som guld? Goldman Sachs angivet at Bitcoin ikke er det “nye guld” med hensyn til valuta, og tilskrives dette sårbarhederne i Bitcoin-tegnebøger og børser såvel som prisvolatiliteten. Goldman Sachs bemærkede også, at ædle metaller som guld stadig er den “bedste langsigtede værdibud”.

Dette fik os til at tænke. Nøgleegenskaber ved penge er:

 • Holdbarhed: Det skal være i stand til at vare
 • Bærbarhed: Det skal være praktisk og let at bære rundt.
 • Delbarhed: Det skal kunne opdeles i mindre kirkesamfund.
 • Svært at forfalske: Det skal være svært at falske.
 • Accept af en almindelig befolkning.
 • Værdilagring: det skal være i stand til generelt at holde værdi over tid.

Vi gennemførte også en afstemning på vores Twitter for at få meninger fra jer om emnet. På dette tidspunkt er afdelingen nøjagtigt delt i halvdelen med 1.632 stemmer. Fortæl os dine tanker:

Tror du #Bitcoin eller ædle metaller opfylder flere af nøglekarakteristikaene ved penge?

– CoinCentral (@realcoincentral) 19. oktober 2017

Debatten mellem krypto og andre valutaer fortsætter, men generelt fandt vi flere fordele, som Bitcoin har i forhold til ædle metaller, især dets evne til at være bærbar og uendelig delelig.

Hvad er nyt hos CoinCentral?

SegWit2x Guide – Med SegWit2x gaffel sæt til midten af ​​november vil denne guide bringe dig op til hastighed.


Denne uge sendte vi to nye dybtgående kryptokurrencyguider:

 • Hvad er Ripple XRP? – Lær om den 3. største kryptokurrency, der har til formål at hjælpe finansielle institutioner lettere at flytte penge på tværs af grænser.
 • Hvad er Monero? – Lær hvordan det privatlivsfokuserede Monero fungerer, og hvad det gør bedre end Bitcoin.
 • Hvis du er ny i kryptokurrency eller bare ny i CoinCentral, kan du tjekke nogle af andre guider, herunder:
 • Hvad er Bitcoin?
 • Hvad er Ethereum?
 • Leder du efter en ny kryptokurrencyudveksling? Se vores kontinuerligt voksende sektion om Exchange Review og Comparison.
 • Flere Cryptocurrency News

  En halv milliard uvidende Crypto Minearbejdere: Den annonceblokerende virksomhed Adguard analyserede de 100.000 mest populære sider rangeret af Alexa for at scanne efter browser minedriftskoder som Coinhive og JSEcoin. Analysen viste, at 220 af webstederne har brugt crypto-mining-scripts, hvor de mest populære målrettede lande er USA. Indien, Rusland og Brasilien. Det betyder at over 500 millioner mennesker har ubevidst udvundet kryptokurver.

  Gunstig nedbrydning: Nedbrud på ICO’er kan faktisk være hjælper Bitcoin. Da lande som Kina og Sydkorea forbyder token-salg af ICO’er, har folk fundet et sikkert tilflugtssted i Bitcoin i stedet for forskellige altcoins. Tilstrømningen af ​​kapital til Bitcoin fra altcoins har bidraget til at hæve prisen. Som en af ​​de mest stabile kryptovalutaer vil Bitcoin sandsynligvis fortsat være en kilde til relativ sikkerhed sammenlignet med det mere ustabile altcoin-marked..

  Vi er 1%: En anden måde at se på Bitcoins vækstmulighed er ved ser på nogle af sine største konkurrenter, den amerikanske dollar og guld. Bitcoin er vokset eksponentielt de sidste par år til en solid markedsværdi på mere end $ 90 mia. Dollar, men det er stadig langt fra vedtagelse af massemarkeder. Bitcoins vigtigste anvendelsestilfælde af at være en butik af værdi og et udvekslingsmedium har været begrænset i forhold til den amerikanske dollar, og det skyldes hovedsageligt, at det stadig er nødvendigt at fortsætte med at ombord nye brugere for at være et relevant udvekslingsmedium. Den amerikanske dollar “smalle penge” -forsyning er omkring 28,6 billioner dollars, og alt det guld, der nogensinde er udvundet, er omkring 8.000 milliarder dollars. Dette sætter Bitcoin på omkring 1% eller mindre af værdien fra disse to konkurrenter.

  Graver amerikanske investorer krypto? EN Venturebeat-artikel så på fordelingen af ​​amerikanske investorer og deres interesse i kryptokurver. Hvad det viste var, at kryptovalutainteresse stort set var korreleret med statslige regler for virtuel valuta. Et par af de stater med de højest interesserede var Californien, Colorado, Nevada, Texas og New Hampshire. Hawaii er den stat med mindst mulig interesse.

  Julian Assange er taknemmelig og smålig: Julian Assange, grundlæggeren af ​​Wikileaks, tweetede en sarkastisk hjertelig tak til den amerikanske regering, senator McCain og senator Lieberman for at forsøge at afskære Assange fra enhver finansiering efter frigivelsen af ​​hemmelige regeringsoplysninger vedrørende krigene i Irak og Afghanistan. Assange blev tvunget til at investere i Bitcoin i 2010 og skubbede ham til at tjene 50.000% afkast.

  Min dybeste tak til den amerikanske regering, senator McCain og senator Lieberman for at skubbe Visa, MasterCard, Payal, AmEx, Mooneybookers et al. Til at oprette en ulovlig bankblokade mod @WikiLeaks startende i 2010. Det fik os til at investere i Bitcoin – med > 50000% afkast. pic.twitter.com/9i8D69yxLC

  – Julian Assange &# 128313; (@JulianAssange) 14. oktober 2017

  Med kærlig hilsen fra Rusland: På et lukket dørmøde i Moskva erklærede Vladimir Putin officielt, at Rusland vil udstede sin egen kryptokurrency. “CryptoRuble” kan til enhver tid byttes mod fiat Rubles, men hvis indehaveren ikke kan forklare, hvor CryptoRubles kom fra, opkræves en skat på 13%. Derudover kan CryptoRuble ikke udvindes og vil kun blive udstedt, vedligeholdt og kontrolleret af centrale myndigheder. [CoinTelegraph]

  Fra Japan bag barer: Yuki Takenaka, grundlæggeren og lederen af ​​Ripple-udvekslingen i Hamamatsu, Shizuoka Prefecture var arresteret for svindel med kunder.

  Ruslands Ethereum Mining Heats Up: Comino, en russisk kryptokurrencystart, bygget en højteknologisk Ethereum-minedrift, der også fungerer som en varmelegeme. Selvom dette lyder som en frygtelig idé for min hjemstat Florida, virker det som en nem måde at få det bedste ud af de brutale russiske vintre.

  Problemer for Tezos: Du husker for et par måneder siden, at Tezos samlede 232 millioner dollars i en ICO. I dag er Tezos ‘grundlæggere Arthur og Kathleen Breitman i en tvist med præsidenten for en schweizisk fond, der hjalp med at håndtere ICO og fremme Tezos, Johann Gevers. Denne internationale strid truer de nu over 400 millioner dollars bitcoin og ether. [Reuters]

  Denne uges Crypto Market Performance

  Mens Bitcoins pris slutter ugen næsten jævnt, er de to største konkurrenter Ethereum ($ 305,12, -6,07%) og Ripple ($ .021609, -12,64%) begge nede. Af de 12 kryptokurver (inklusive Bitcoin) med en markedsværdi på over 1 mia. $ Er de delt 50/50 som vindere og tabere.

  (Datakilde)

  Op med 22,25% i denne uge er Qtums markedsværdi ($ 969,007,830) tæt på at bryde igennem $ 1 milliard dollar.

  Top 100 Cryptos – største vindere og tabere

  Dette afsnit viser de kryptokurver, hvis priser steg eller faldt mest i de sidste 7 dage (168 timer). I et forsøg på at undgå ultra micro-cap kryptokurver har vi kun inkluderet kryptokurver, der startede og / eller sluttede ugen med en top 100 kryptokurrencymarkedsværdi (111 samlede kryptokurver). Alle data kommer fra coinmarketcap.com

  Største vindere

  I denne uge steg 4 kryptokurrencypriser med mere end 100% og 20 med mere end 10%. De 5 største vindere var SmartCash (216%), ZenCash (162,32%), NoLimitCoin (126,29%), Neblio (100,85%) og Metaverse ETP (90,8%).

  (Datakilde)

  Største tabere

  Heldigvis for investorer mistede ingen af ​​kryptovalutaerne på vores liste mere end 100%, selvom 22 kryptos priser faldt mere end 10%. De 5 største tabere var Centra (-44,12%), ChainLink (-32,55%), Gnosis (-29,42%), Kin (24,54%) og Veritaseum (-24,02%).

  (Datakilde)

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map