Denne uge i kryptovaluta – 15. oktober 2017

Denne uges tophistorier

Bitcoins pris når helt op til tiden. På torsdag ramte prisen på en enkelt Bitcoin en ny heltidshøj på $ 5.852,78, med nogle børser, der endda lige rammer $ 5.900. Prisen er i øjeblikket steget $ 883,95 (19,22%) de sidste 7 dage. Hvis du synes, det er imponerende, rygtes antallet af mennesker, der siger, “Jeg skulle have købt mere Bitcoin tilbage på dagen”, op på 10.000%.

Kommende gafler menes at være ansvarlige for Bitcoins stigende pris. Der er to begivenheder, der kunne have været katalysatoren for Bitcoins prisspring. Vi nærmer os en tredje Bitcoin-fork (Bitcoin Gold) den 25. oktober. Bitcoin guld (BTG) sigter mod at re-decentralisere minedrift ved at bruge en ny proof-of-work-algoritme. Afhængigt af valgudvekslingen modtager alle, der ejer Bitcoin den 25. oktober, også et tilsvarende beløb af BTG. Så prisprisen kunne bare være, at alle flyttede deres fiat- og alt-møntbeholdninger til BTC i forventning om den gratis BTG. Derudover forventes endnu en skaleringsrelateret gaffel kaldet SegWit2X at forekomme i midten af ​​november.

Alt-mønter var generelt nede. Mens Bitcoin så en betydelig tyr køre i denne uge, gik mange andre alt-mønter som NEO, OmiseGO og Golem ned. Igen kan dette skyldes, at folk strømmer fra altcoins til Bitcoin for at modtage BTG.

Jamie Dimon vs. “dumme” Bitcoin-forhandlere: Det tog kun en dag for JPMorgan Chase CEO Jamie Dimon at begynde at tale om Bitcoin efter at han sagde, at han ikke længere ville tale om Bitcoin. I september kommentarer, Dimon kaldte Bitcoin et “bedrageri” og ville fyre enhver medarbejder, der handlede det for at være “dumt”. Denne uge fortsatte Dimon sin overgang til at blive Skip Bayless i investeringsverdenen ved at genoptage emnet ved at sige ”Jeg kunne være ligeglad med, hvad bitcoin handler for, hvordan det handler, hvorfor det handler, hvem handler det. Hvis du er dum nok til at købe det, betaler du prisen for det en dag.”

Bitcoin slår bankerne: På sit nye højdepunkt, Bitcoins markedsværdi ($ 97 mia.) overgik markedsværdierne hos JPMorgan-konkurrenter Goldman Sachs ($ 93 mia.) og Morgan Stanley ($ 89 mia.). Mens Bitcoin stadig har en vej at gå, før den overhaler JPMorgan’s markedsværdi på $ 337,33 milliarder, er det ikke længere en feberdrøm.

Ethereum Fork: Denne søndag håndhæves “Byzantium” -koden på Ethereum blockchain som en hård gaffel. Koden er en del af “Metropolis”Og antages at hjælpe med at løse Ethereums skaleringsproblemer. Ethereum-udviklingssamfundet og forhandlere er generelt sikre på, at den hårde gaffel ikke vil være et problem.

Hvad er nyt hos CoinCentral?

Doug Polk annoncerede den officielle lancering af CoinCentral. Torsdag annoncerede medstifter Doug Polk lanceringen af ​​CoinCentral i en række tweets. Det Upswing Poker Medstifter og YouTube video skaberen fortsatte med at diskutere hans engagement i kryptokurrency og hans vision for CoinCentral.

Fra i dag er jeg begejstret for at kunne annoncere mit næste projekt. I dag er den officielle lancering af mit nyhedswebsted CryptoCurrency https://t.co/r7Y1Pd0zpD! pic.twitter.com/0Z1bwbac4S

– gN Doug Polk (@DougPolkPoker) 12. oktober 2017

Jeg har været involveret i rummet, siden BTC var $ 100, så dette har været en passion for mig i årevis nu. Jeg tror, ​​at Cryptocurrency er fremtiden.

– gN Doug Polk (@DougPolkPoker) 12. oktober 2017


@realcoincentral, vores mål er at hjælpe alle interesserede i Cryptos verden med at få pålidelige og pålidelige oplysninger til at træffe beslutninger

– gN Doug Polk (@DougPolkPoker) 12. oktober 2017

Jeg ser frem til denne nye udfordring og vil gøre mit bedste for at sikre, at enhver, der leder efter nøjagtige oplysninger, finder den @realcoincentral

– gN Doug Polk (@DougPolkPoker) 13. oktober 2017

Velkommen til CoinCentral.com!

Som nævnt i Dougs tweet er vores mål hos CoinCentral at hjælpe med at uddanne verden om cryptocurrency og blockchain-teknologi. Denne spændende nye teknologi kan være meget kompleks, men vi sigter mod at forklare den på en måde, som alle kan forstå.

Hvis du er ny inden for kryptokurrency, er her nogle af vores bedste ressourcer, der kan hjælpe dig med at komme i gang.

Bitcoin 101 – Denne PDF, der kan downloades, forklarer, hvad Bitcoin er, hvordan det fungerer, og alle terminologierne omkring det.

Hvad er Bitcoin? – I denne vejledning tager vi en mere detaljeret beskrivelse af verdens første kryptokurrency, Bitcoin.

Hvad er Ethereum? – I vores Ethereum-guide lærer du om verdens næststørste kryptokurrency. Mens Bitcoin sigter mod at fungere primært som en valuta og værdiopbevaring, er Ethereum en platform, hvor decentraliserede applikationer kan bygges.

Sådan køber du Bitcoin og andre populære kryptovalutaer – For dem, der ønsker at investere i kryptokurver, har vi bedømt og gennemgå nogle af de mest populære børser i verden.

De bedste Bitcoin tegnebøger – Når du først har ejer Bitcoin, er det tid til at sikre, at det forbliver sikkert. I denne vejledning gennemgår vi de forskellige typer Bitcoin-tegnebøger og viser dig vores anbefalinger.

Flere Crypto-nyheder fra hele internettet

Den japanske yen og den koreanske won har fortrængt den kinesiske yuan i fiat til handel med kryptovaluta. torsdag, Bloomberg samlet data, der viser markedsandelen for fiat til handel med kryptokurrency. Dataene kaster lys over, hvordan hver regerings holdning til kryptokurrency har påvirket handelsvolumen.

Mens den kinesiske yuan plejede at udgøre størstedelen af ​​Bitcoin-handelsvolumen, stigende regler har decimeret Yuan til kryptokurrencyhandelspar. Yuan havde på et tidspunkt mindst 98% af fiat til Bitcoin markedsandel, men den er nu faldet til under 5%.

Da Kina går i stykker, er Japan hurtigt blevet kraftcenteret for Bitcoin-markedet. Da Japans Agentur for Finansielle Tjenester officielt anerkender 11 virksomheder som registrerede kryptovalutaudvekslingsoperatører, har den japanske yen fået over 50% markedsandel i fiat til Bitcoin-handelsvolumen. I mellemtiden fortsætter den koreanske won med at tegne sig for mere end 50% af Ethereum-handelspar.

Væddemål på gården (og huset. Og bilen. Og alt andet): 39-årige Didi Taihuttu satte alt fra sit luksuriøse hus med fire soveværelser, bil, motorcykel, legetøj til børn, tøj og sko til salg. Han planlægger at købe Bitcoin og andre kryptokurver med provenuet. Taihuttu sagde, ”vi er en eventyrlystne familie og vil spille et øjeblik for at leve et minimalistisk liv. Hvis du aldrig tager en risiko, er livet kedeligt. ” Business Insider Austrailia

Klassen er i session: visse universiteter i Schweiz, såsom Lucerne University of Applied Sciences and Arts i Schweiz, meddelte, at de vil vedtage Bitcoin som en betalingsmetode til undervisning. Skolen bemærkede, at de blev tiltrukket af Bitcoin på grund af dets evne til at introducere viden om banebrydende teknologier som blockchain. Universitetet accepterer ikke Bitcoin direkte, men arbejder i stedet med et behandlingsfirma kaldet Bitcoin Suisse AG. CoinTelegraph

(Lær det grundlæggende i Bitcoin og kryptovaluta i vores gratis downloadbare Bitcoin 101-infografik)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map