Crypto Virtual Wallet Hacks skubber virksomheder mod forsikring, avancerede sikkerhedsteknologier

Det voksende antal kryptoplatformhacks er forstenende, og virksomheder med virtuel tegnebog investerer i avancerede sikkerhedsløsninger og forsikringsprodukter for at blødgøre investorer.

SFOX, en digital aktivforhandler, er blandt de nyeste bureauer, der deltager i trenden. Ifølge meddelelsen, det har indgået et samarbejde med M.Y. Safra Bank tilbyder forhandlere unikke indskudskonti, der er forsikret af Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC). Indskydere nyder en forsikringsdækning på $ 250.000.

FDIC blev oprettet for at fremme offentlighedens tillid til Amerikas banksystem. Det er et føderalt agentur, der opererer ved hjælp af samlede midler, der er bidraget af landets finansielle institutioner. FDIC overvåger over 4.000 banker.

Ud over forsikringsfordelen giver alliancen handlende mulighed for at have større likviditet, når de handler fiat-valutapar. SFOX siger følgende om arrangementet.

“Ud over at sikre midlerne er denne nye facilitet med M.Y. Safra Bank reducerer betydeligt den tid, det tager at stille midler til rådighed for handel, hvilket gør handel mere effektiv.

Disse produktegenskaber er især transformerende for fonde og institutionelle investorer, som vil være bedre rustet til at opfylde deres opbevaringsforpligtelser, mens de stadig er i stand til let at få adgang til deres fonde, når de har brug for at handle hurtigt. ”

Flere kryptovirksomheder annoncerer forsikringspartnerskaber

Curv, et kryptovalutapungefirma har også sprunget på forsikringsvognen. Agenturet, der tilbyder frihedsberøvende tjenester til institutioner, offentliggjorde for nylig sin union med München Re, et tyskbaseret forsikringsselskab.

Ifølge pressemeddelelse, en kontrakt på $ 50 millioner vil give kompensation til klienter i tilfælde af et sikkerhedsbrud, der fører til tab af midler.

Curv er i øjeblikket afhængig af multi-party computation (MPC) teknologi for at verificere transaktioner og eliminerer derfor behovet for private nøgler, som normalt kræver yderligere sikkerhedsforanstaltninger.

Løsningen gør det muligt at verificere transaktioner kryptografisk i en parallel, uafhængig opsætning, der forhindrer et datakompromis i en node i at påvirke andre.


Virksomheden fremhæver, at i tilfælde af et brud, der påvirker en af ​​sine kunder, kan ingen andre tegnebøger blive påvirket. Det understreger, at forsikringsdækningen kun starter, hvis en transaktion finder sted uden for forudsat virksomhedspolitik.

Der er ingen tyveri af privat nøgle, da ingen er involveret i første omgang. Kunder kan udpege, hvem der kan handle på systemet, lægge grænser for det beløb, der kan overføres i en instans, og hvornår de kan udføres.

Når det er sagt, dækker München Re-forsikringspolicen dog ikke tab forårsaget af en klient eller hans medarbejdere på grund af uagtsomhed eller tyveri fra medarbejderne. Som sådan forventes det, at kunderne foretager deres egen interne risikoprofilvurdering, inden de indstiller kriteriet for brug af fonde og tegnebog.

Større kryptovirksomheder, der allerede forsikrer aktiver

Coinbase har i lang tid nu haft aktivforsikring, og dets plan dækker primært tab forårsaget af et kompromis med dets hot wallet-systemer. Dens kompensationsordning har tilsyneladende været aktiveret siden november 2013 og har en grænse på 255 millioner dollars. Dens politik er fælles dækket af et kollektivt forsikringsselskab under Aons mæglerordning.

I februar annoncerede et andet kryptovalutaselskab, BitGo, en forsikringsplan for sine kunder, der giver kompensation i tilfælde af aktivtyveri og tab af privat nøgle. BitGos plan leveres af Lloyd og dækker op til $ 100 millioner i digitale aktiver.

Et nye marked

Kryptosfæren er det vilde vest i den finansielle sektor. Industrien er stadig stort set ureguleret og har en rutet historie med hacks, der har ført til gigantiske tab. Når det er sagt, vil tendensen til forsikringssikkerhedsnet sandsynligvis øge investorernes tillid i det lange løb, især nu når tingene ser op igen.

I øjeblikket er der flere forsikringsbureauer som loweredrates.com søger at udvide deres tilbud til at dække digitale aktiver. Marsh og Aon dominerer angiveligt kryptovaluta forsikringssegmentet, hvor sidstnævnte hævder dækning af over 50 procent af sektoren.

Lige nu siges det, at forsikringsbranchen kun er villig til at dække omkring 6 milliarder dollars i kryptoaktiver. Dette er et uhyre beløb i betragtning af, at den nuværende markedsværdi er på omkring $ 230 mia. Begge sektorer skal søge større samarbejde for at sikre vedvarende investortillid i den nye revolutionære aktivklasse.

(Fremhævet billedkredit: Pixabay)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map