Canada, Israel, Mexico og Indien flytter for at regulere kryptomarkedet

Investment Industry Regulatory Organization of Canada (IIROC) og de canadiske værdipapiradministratorer (CSA) har i fællesskab offentliggjort en kommunikation søger input fra landets kryptoindustriaktører vedrørende regulering.

De to regeringsorganer søger at beskytte investorer efter den nylige QuadrigaCX-udvekslingshændelse, der ryste markedssentimentet. Omkring $ 145 millioner forsvandt, efter at platformens administrerende direktør døde, mens han var i besiddelse af netværkets private nøgler. Efterforskere forsøger stadig at inddrive midlerne.

Det offentliggjorte dokument understreger, at ingen forhandlere endnu har fået tilladelse til at operere i landet, og dette efterlader et lovgivningsmæssigt vakuum. Agenturerne understreger, at kun en skræddersyet lovgivningsmæssig løsning kan beskytte canadiske cryptocurrency-brugere og investorer fra markedets omskifteligheder.

Sikkerhedsforanstaltninger og intern kontrol er blevet fremhævet som vigtige områder, der kræver omfattende revision, før en kryptohandelsvirksomhed kan operere i landet.

Nogle platformoperatører mangler tilsyneladende tilstrækkelig teknisk know-how til at analysere systemer for sårbarheder og patch up smuthuller, hvilket efterlader sådanne netværk modtagelige for sikkerhedsbrud.

Andre benchmarkbestemmelser, der er illustreret i forslaget, inkluderer at have tilstrækkelige aktiver til at dække investorkrav i tilfælde af misligholdelse eller konkurs.

Crypto-regler i Mexico, Indien og Israel

Indien kæmper stadig med Crypto-regulering

Talrige jurisdiktioner rundt om i verden kæmper for øjeblikket med krypto-regulatoriske spørgsmål. Især den indiske regering har været involveret i en juridisk strid med retsvæsenet og industriens tilhængere i næsten et år nu.

Dette begyndte, efter at Reserve Bank of India (RBI), landets centralbank, udstedte et direktiv i april sidste år, der forhindrede banker i at beskæftige sig med krypto-handelsmæssige enheder. Ordren blev mødt med hård modstand og en bølge af retssager fra industriens interessenter.

Og så for få uger siden, Indiens højesteret regerede det regeringen skulle komme med en klar lovgivningsmæssig ramme designet til at løse rodet. Regeringen fik fire uger til at komme med arbejdsretningslinjer. Retten er indstillet til at udstede sit eget direktiv om sagen, hvis den indiske administration ikke gør det, og vil derefter stoppe behandlingen af ​​sager i forbindelse med kryptoforbudet.

Mange kryptokurrencyvirksomheder anser forbuddet for at være forfatningsmæssigt ugyldigt, fordi der ikke er givet nogen forskningsorienterede forklaringer til støtte for beslutningen.

I en stærk vending fra sin sædvanlige hårde holdning frigav RBI for nylig en udmelding indrømmer, at kryptosektoren udgør minimale risici for den samlede finansielle industri, men advarede om, at dens negative virkninger kunne forstærkes, når der er udbredt brug af digitale valutaer.

Mexico overvejer Crypto-regulering


Den mexicanske regering har også forberedt sig på at regulere kryptokurver i henhold til det seneste nyhedsrapporter.

Og ligesom i Canada søger administrationen gennem landets centralbank, Banxico, forslag fra interessenter, inden den begynder at implementere retningslinjerne.

Bank of Mexico har udstedt en cirkulærreguleringsregulering, der søger input fra kryptovalutaindustrien. (Billedkredit: Forbes)

Et cirkulære er allerede udstedt af Bank of Mexico, og blandt de vigtigste anbefalinger er et krav om handelstilladelse til børser og lignende virksomheder.

Det mexicanske kryptokurrencymarked er ved begyndelsen af ​​en revolution. Det har opnået en enorm vækst inden for de sidste to år og viser fortsat et enormt løfte. Omkring halvdelen af ​​landets befolkning på 130 millioner mangler bankkonti. Så de fleste mennesker er afhængige af alternative midler, såsom krypto- og mobil pengeoverførselsnetværk, til at foretage pengeoverførsler.

Crypto-regulering i Israel

Israel er hyldet som et vigtigt teknologihub. Det kaldes bredt verdens start-nation og er i øjeblikket hjemsted for mere end 200 blockchain-startups. På grund af kryptoindustriens boom ser regeringen i øjeblikket på måder at regulere sektoren på.

Landet har arbejdet med en kryptoreguleringsramme siden 2017 gennem et nedsat udvalg, der har til opgave at komme med en omfattende rapport om sagen.

Udvalget forelagde sine endelige konklusioner og anbefalinger omkring to uger siden til Anat Guetta, formanden for Israels værdipapirmyndighed. Det er nu blevet offentliggjort af Israel Securities Authority.

Blandt de foreslåede retningslinjer er behovet for oplysningskrav. Kernen i den foreslåede ramme var behovet for at regulere Initial Coin Offerings (ICO’er), fordi de let dæmper eller øger investortilliden. Kommissionen anbefaler desuden, at Security Token Offerings (STO) defineres klart og tildeles passende retningslinjer.

Ifølge formanden for forskningsudvalget, Dr. Gitit Gur-Gershgoren, vil væksten i den israelske kryptosektor primært afhænge af branchens “holdning til regulering” og tilføjer, at tilsyn var rettet mod at bidrage til dens succes.

Meni Rosenfeld, formanden for Israel Bitcoin Association, har også kommenteret rapporten og roser den som et skridt i den rigtige retning. Efter hans opfattelse vil større tilsyn adressere tillidsproblemer og tilføre værdi til købere.

Han antydede dog, at landets regulerende organ stadig har en lang vej at gå med at imødegå store kryptosamfunds bekymringer. Han gav eksemplet med den nuværende splittring af kryptovaluta og banksektor og understregede, at det stadig var et stort problem, der ofte overses.

Landets finansielle institutioner er bundet af hvidvaskningsloven, hvilket gør det vanskeligt for israelske borgere at udføre krypto til fiat-udtræk gennem banksystemet. Mange cryptocurrency-brugere er afhængige af platforme som Coinbase for at foretage sådanne transaktioner, men det er næsten umuligt at f.eks. Købe betydelige mængder digitale mønter ved hjælp af bankindskud.

Banker skal automatisk rapportere indskud på over 50.000 NIS (14.000 $) til landets justitsministerium. Klienter er også forpligtet til at angive kilden til midlerne. Fordi kryptovalutaer er anonyme af natur, nægter de fleste israelske banker at blive involveret i kryptotilbud af frygt for at blive udsat for hvidvaskning af sanktioner.

(Fremhævet billedkredit: Pixabay)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map