Hogyan használjuk a BTC-t biztosítékként: A Bitcoin kihasználása kereskedésre

Rengeteg Bitcoinnal rendelkezik. Bízik benne, hogy értékük folyamatosan növekedni fog. Nincs olyan, hogy egyetlen példányt szeretne eladni, legalábbis most nem. De a megtakarítási egyenlege alacsony, és sürgős, jelentős pénzügyi szükségletre van szüksége készpénzre. Mit kell tenni? Koppintson hitelkártyájára kölcsönért? Édes beszélgetés a helyi bankárral? Meglátogatja a fizetésnapi kölcsön boltot? Itt az ideje, hogy fontolja meg, hogyan lehet a BTC-t fedezetként felhasználni, biztosítva a szükséges hitelt. Íme egy áttekintés néhány helyszínről, amelyek segíthetnek ennek megvalósításában.

A szerkesztő megjegyzése: a kriptovalutákba történő befektetés és a kereskedés hihetetlenül kockázatos törekvés, és a BTC kihasználása fedezetként maximalizálhatja a kereskedelem dél felé haladó veszteségeit. A következő cikk oktatási és nem befektetési tanácsadás. Tapogasson könnyedén.

Annak kihasználása, hogy tulajdonában van, hogy kölcsönkérjen, amit nem

A koncepció fizetésnapi kölcsönök rossz hitelért nem új. Értékes, forgalomképes ingatlanok őrzését kölcsönbe adja kölcsönadónak. Attól függően, hogy a fedezete mennyire forgalomképes és értékes, a hitelező jobb kölcsönfeltételeket adhat Önnek, mint egy fedezetlen (nem fedezett) kölcsön hitelfelvevőjének. És ha gyenge a hitelminősítése, a fedezett hitel lehet az egyetlen módja annak, hogy hitelhez jusson. Ezenkívül lesznek olyan cégei is, mint moorcroft a sarkára, ha a kölcsönöket nem térítik meg időben.

Mi a pontszáma?

A biztosítékkal fedezett Bitcoin hitelek (CBL) jó ötlet lehet azoknak a hitelfelvevőknek, akiknek ideálisnál kisebb a lehetőségük kredit pontszám (a 300-629 tartományban). Ezt a zónát tekintik nem kívánatos és kizárja Önt a kedvező kölcsönfeltételek fogadásától. Ha a pontszáma ennek a tartománynak a legalsó alsó szintjén van, sok sikert a megszerzéséhez Bármi kölcsönfajta, fedezett vagy nem.

Nem a történet vége

Tegyük fel azonban, hogy 580-as kreditpontszáma van. Lassan felépül a 2008-as nagy összeomlásból vagy a korábbi rossz hitelű hitelek. Munkahelyzete stabil. Még jobb, hogy 2013 szeptemberében 500 dollár értékben vásárolt Bitcoin-t szeszélyből. A Bitcoin akkor 125 dollár volt, és most 6500 dollárért megy, nyílt nyeresége 25 500 dollár. Rossz hitelkockázat lehet egy hagyományos fiat hitelező (bank, S&L, P2P), de egy Bitcoin fedezett hitelező számára potenciálisan forró vagyon.

Hogyan használjuk a BTC-t fedezetként

A CBL-re való jelentkezés egyszerű. Adja meg személyes adatait egy CBL hitelezési platform üzemeltetőjének (összekapcsolja a hitelezőket a hitelfelvevőkkel), és igazolja, hogy mennyi Bitcoinja van. Válassza ki, mennyi fiatot szeretne kölcsönadni és mennyi ideig. A texasi székhelyű Unchained Capital.com webhelyen a hitel-érték arány (LTV) 50 százalékos lesz. Ez azt jelenti, hogy ha a Bitcoin mind a 25 500 dollárját letétbe helyezi, akkor legfeljebb 12 750 dollárt kölcsönözhet. Jelenleg az Egyesült Államok 50 államának 28-ból csak a vállalkozások és a magánszemélyek jogosultak hitelfelvételre az Unchainednél.

A kamatlábak nyolc és 14 százalék között mozognak, a hitel futamideje pedig három és 60 hónap között áll rendelkezésre. A hitelkezelési díjak egy százalékban szerepelnek. Nem számítanak fel előtörlesztési kötbéreket. Az Unchained elfogadja a Bitcoin és az Ethereum hitelfedezetét. Miután jóváhagyták kölcsön, egyszerűen helyezze át érméit egy speciális hideg pénztárcába az Unchained-nál. A kézhezvétel után a fiat hitelalapjait a bankjához vezetjük. Lánc nélküli gyártmányok csak érdeklődésre számot tartó kölcsönök. Minden hónapban azonos összegű kamatot fizet, amíg a hitel futamideje le nem telik. Ezután teljesíti a tőkefizetést, teljes mértékben kielégítve az összes hitelkötelezettséget.

Margin call? Alapértelmezett?

Mi van, ha a Bitcoin biztosítékának értéke jelentősen csökken? Az Unchained kérni fogja, hogy adjon további biztosítékot, vagy teljesítsen tőkefizetést. Ez visszaállítja az LTV-arányt, és a kölcsönt távol tartja az igazgatói irodától.

Mi van, ha nem teljesíti a kölcsönt? Az UnchainedCapital.com webhely szerint:


„Ha a kölcsön bármikor nemteljesítésbe kerül, kénytelenek leszünk fedezetének egy részét felszámolni annak érdekében, hogy fedezzük a fő költségünket és az esetleges ki nem fizetett kamatokat. A maradékot az Ön által kiválasztott címre küldjük vissza. ”

További választási lehetőségek a BCL-hez

A fedezetes érmék kölcsönterületének másik versenytársa a coloradói székhelyű SALT Lending.com. Ehhez a céghez hasonló hitelkérelem, jóváhagyás, biztosítékátutalás és fedezethívási protokollok érvényesek. A hitelek az Egyesült Államokban, Brazíliában, Svájcban, Új-Zélandon, az Egyesült Királyságban és számos más országban minősített hitelfelvevők számára állnak rendelkezésre. A SALT felajánlja a hitelfelvevőknek, hogy 30, 40 vagy 50 százalékos LTV arányt válasszanak. A kockázatkerülő hitelfelvevők számára egy 30 vagy 40 százalékos LTV-arány választása értelmesebb lehet, mint egy 50 százalékos változat.

A SALT és a Unchained Capital közötti legfontosabb különbség az, hogy az előbbi kínál fő & érdeklődés kölcsönök a csak kamatozású kölcsönök mellett. A SALT a Bitcoin, az Ethereum, a Dogecoin és a Litecoin biztosítékként is elfogadja.

A kamatlábak és a hitelfeltételek változnak; itt van egy képernyőkép a kétéves 12 750 dolláros feltételekről, tőke és kamat CBL 50 százalékos LTV aránnyal:

Hogyan lehet a BTC-t fedezetként használni. Kétéves kölcsön

A SALT Lending képernyőn megjelenő hitelkalkulátorával beállíthatja az összes kulcsadatot. Ez egy tőke és kétéves kamatozású kölcsön, amely a Bitcoint fedezetként használja.

Itt ugyanaz a hipotetikus kölcsön, ezúttal csak érdeklődésre számot tartó mód:

csak kamatozású BTC fedezetkölcsön

Ugyanaz a hitel, mint az előző példában, de ez a csak kamatozású kölcsön sajátosságait mutatja.

Vegye figyelembe a Tét SÓ csúszka az interaktív hitelkalkulátoron. Minél több SALT token van, annál alacsonyabb lesz a hitel kamatlába. A tokenek az írás idején egyenként közel 6200 kereskednek. Jelenleg SALT tagság a SALT ügyfélszolgálati osztályán nincs szükség hitel megszerzésére. A SALT nem számít fel hitelkibocsátást, előlegfizetési kötbért vagy záró díjat a fix kamatozású hitelekért.

Az alábbiakban bemutatjuk az Unchained Capital weboldalon bemutatott hitelfeltételek mintáit 2018. november 11-én:

Hogyan lehet a BTC-t fedezetként használni Unchained Capital feltételként

Példa hitelfeltételekre, az Unchained Capital weboldalon, 2018. november 11-én. Legfeljebb ötéves kölcsönök állnak rendelkezésre.

Lehetséges, igen. De praktikus-e?

A SALT Lending és a Unchained Capital webhelyen található jelenlegi információk alapján ez minden bizonnyal egy egyszerű folyamatnak tűnik, amellyel CBL-t kérhet, megszerezheti, majd potenciálisan megkapja.

Tökéletes világ

Itt van egy hipotetikus forgatókönyv, amely kedvező, racionális hátteret kínálhat a CBL megvalósításához:

  1. A technikai elemzés azt sugallja, hogy a Bitcoin a fő támogatási szintek felett kereskedik.
  2. A hosszú távú ártrend emelkedő a heti és havi grafikonon.
  3. Arra számít, hogy a Bitcoin esetleges felértékelődése nagymértékben meghaladja a kölcsön kiszolgálási költségeit.
  4. Jelentős mennyiségű Bitcoin tulajdonosa van, és nem kívánja adóztatható eseményt kiváltani érméinek eladásával.
  5. A kölcsön kamatlábja elfogadható, csakúgy, mint a kölcsön megkezdésének díja.

A felfelé irányuló trend a hiteled barátja

Ha másra nem emlékszel a fenti pontokból, bizonyosodjon meg róla hogy a Bitcoin hosszú távú emelkedő tendenciát mutat, ha és amikor úgy dönt, hogy a CBL megfelelő az Ön számára. A CBL-nek sokkal nehezebb fogadni a fedezeti hívást, amikor a Bitcoin hosszú távú diagramjain továbbra is magasabb és magasabb mélypontokat hoz létre.

Tehát tegye a siker esélyeit a javára már a kezdéskor. Csak akkor vegyen ki CBL-t a Bitcoin folyamatos emelkedésének korai és középső szakaszában. A rendszeres Coincentral olvasóknak már tudniuk kell, hogyan erősíthetik meg a felfelé és lefelé mutató trendeket.

Összegzés

Ha nem tudja könnyen megszerezni a hitelt egy hagyományos fiat hitelezőn keresztül, akkor a CBL vagy fizetésnapi kölcsönök online működőképes alternatíva legyen. Vásároljon a legjobb kölcsönfeltételek mellett, és szánjon időt arra, hogy az összes apró betűs részt elolvassa, mielőtt aláírja a CBL-megállapodást. Ügyeljen arra, hogy óvintézkedéseket tegyen a fedezeti lehívás elkerülése érdekében, ha a Bitcoin árfolyama esne a CBL futamideje alatt. Tegye a fedélzetet a sikeres CBL javára azáltal, hogy megerősíti az egészséges, hosszú távú emelkedési trend meglétét a Bitcoin-ban.

Megjegyzés: A SALT Lending.com és az Unchained Capital.com webhelyre vonatkozó információkat az egyes cégek saját webhelyének különböző szakaszaiból szerezték be 2018. november 11-én..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map