Elemzés a Bytecoin bányászatról: Még mindig nyereséges?

Bytecoin bányászati ​​gyors statisztika

Bytecoin bányászati ​​gyors statisztika

Bytecoin, az állítólag árnyékos a blokklánc, amelyből a Monero elágazott, még mindig jó megoldás lehet a hash erő befektetésére. Azonban, mint bármilyen bányászat előtti megfontolás, amit feltehet, a Bytecoin bányászat is lejön a számokra.

Gyors összefoglaló

A Bytecoin volt az első blokklánc a helyszínen, amely natívan elindult Cryptonote, a Bytecoin anonimizáló technológiájának pillére. A 2012-ben elindított Bytecoin gyűrűs aláírásokat használ fel összekapcsolhatatlan tranzakciók létrehozására a lopakodó címek között, elősegítve a névtelenség ökoszisztémáját a blokkláncukon belül. A Bytecoin használati esetek többsége átfedésben van a Bitcoin-szal és más fizetésfeldolgozó kriptovalutákkal. A Bytecoin megkülönböztető tényezője azonban megoszlik a teljes anonimizáló blokklánc és az első piacra lépési jelenléte között.

A Bytecoin teljes történetéhez látogasson el részletesebb magyarázatunkra, amely kitér a Bytecoin működésére, valamint a vételi és eladási pontokra..

Lehet-e nyereséges a Bytecoin Mining??

Mielőtt a bányászat világába ugrana, elengedhetetlenül szükséges néhány tervezés, hogy utat adjon magának és meghatározza céljait. A Bytecoin bányászat jövedelmezősége, hasonlóan a legtöbb más bányászható érméhez, néhány kulcsfontosságú tényezőre csökkenthető, ha az összes többi elem szempontjából kiemelkedő fontosságú a hasítóerő. Egyszerűbben fogalmazva: minél többet tud elrontani másodpercenként a szereléke, és annál kevesebbe kerül egy nap futtatása, annál nagyobb profitot érhet el.

Mi az enyém Bytecoin bányászati ​​kalkulátor

Bytecoin bányászat jövedelmezőség kalkulátor

Szerencsére ezeket az adatokat viszonylag könnyű előrejelezni, és hasznosak lehetnek jövedelmezőség kalkulátor. Egy kis bepillantással a kezdeti költségeibe és az üzemeltetési költségeibe megérezheti, hogy mennyi bányászatra számíthat, és mikor láthatja a hardver költségeinek megtakarítási pontját..

Ha kipróbál néhány különböző forgatókönyvet, különféle CPU, GPU vagy ASIC hardver opciók hash-erejével, akkor képet kaphat arról, hogy minél több hasítóerőt tud dobni a művelete során, annál gyorsabban éri el a megtérülési értéket és teret teremt. új befektetéshez vagy nyereségszerzéshez.

Annak eldöntése, hogy a Bytecoin bányászat nyereséges-e, sok ugyanazon kérdésre terjed ki, amelyek körülveszik bármely bányászható érme jövedelmezőségét. Ezek a kérdések az ön hasító erejével kezdődnek, és kiterjednek más szempontokra is, amelyek összezsugoríthatják vagy kiszélesíthetik bányászgépének margóját. Bizonyos tényezőket, például az energia kilowattenkénti költségét vagy a fúrótoronyhoz szükséges teljesítményt, könnyen tükrözik egy jövedelmezőség-számológépben, de nem adják meg a teljes képet a lehetséges kihívásokról. A politikai váltások vagy a gazdasági szelek megváltoztathatják az energia költségét vagy a jó áramforrásokhoz való hozzáférést. A szoftver és a hardver meghibásodhat, ami váratlan leállási időkhöz vezethet, amelyek csökkentik a profit-előrejelzéseket. Ezenkívül, és ennek elég nyilvánvalónak kell lennie, a kriptográfia árai nagyban ingadoznak.

Fedezze le a kockázatát azokkal a kevésbé ellenőrizhető tényezőkkel szemben, amelyek befolyásolhatják a jövedelmezőségét néhány magas és alacsony forgatókönyv létrehozásával. Például mekkora a megtakarítás a működésénél, ha a Bytecoin feleződik az árában? Mi a megtérülésed, ha megduplázódik az ára? Tegyen egy lépést tovább, és vizsgálja meg az energiaforrások alternatív lehetőségeit. Az áramforrás diverzifikálása megvédi bányászati ​​törekvéseit, ha a leendő gazdasági erők működésének élettartama alatt megváltoznak.


Összefoglalva: a Bytecoin bányászata nyereséges? Valószínűleg, de fennáll a kockázat. Végezze el a kutatást, használja fel a rendelkezésre álló erőforrásokat, és keresse fel a költségvetését. A kicsi fúrótornyok ritkán fognak nagyobb értéket kitermelni, mint a villamos energia költségei, de ki tudja, a kriptográfiai árak nagyban ingadoznak.

Apropó Fluktuációk

A kriptovaluták volatilisek, nem sokkolóak, és a Bytecoin sem mentesül. Nézd meg árdiagramok 2014-ig nyúlik vissza a Bytecoin számára.

A Bytecoin ára a Binance híre után

A Bytecoin ára megugrik a Binance elfogadása után

A Bytecoin ártörténete során néhány méretes csúcs volt. A legfrissebb csúcsot a BCN hírének és későbbi elfogadásának tulajdonították a világ legnagyobb területén kriptográfia, Binance, 2018. május 8-án. A Bytecoin árának általános tendenciája azonban jórészt a kriptopiac mozgásaihoz és természetesen a piac domináns Bitcoinjához volt kötve..

A felhasználók elfogadása és a felhasználási esetek növekedése feltehetően elősegíti a Bytecoin hálózat növekedését és spekulatívan a piaci árat. A bányászat jövedelmezősége azonban attól függ, hogy a Bytecoin a rövid távú áremelkedések ellenére is képes-e hosszú távú árnövekedést tapasztalni, vagy legalább magasabb árértékeket produkál, mint a bányászati ​​működési költségei..

Mi van a Store-ban

A Bytecoin előkészületében, a közelmúltban frissített ütemterv június 28-án, 2018, néhány konkrét dátumot neveztek meg a közeljövőben. Ide tartozik egy tervezett kemény villa augusztus 31-én. Ideális esetben ezek a hosszabb távú célok, ideértve az afrikai piacra való kiterjesztést 2018 harmadik negyedévében, jobb árbázis kiépítéséhez vezethetnek a Bytecoin-on belül.

Bytecoin ütemterv

Bytecoin ütemterv – következő lépés az új piacok és a közelgő keményvilla felé

Tekerje fel

A Bytecoin bányászat jövedelmezősége rövid távon mindenképpen lehetséges. De a nagy nyereség továbbra is várat magára, amikor a jövő kibontakozik, és a nyílt forráskódú csapat teljesíti terveit. A bányász közösség erős, és a Bytecoin ASIC-barátnak tűnik, legalábbis 2018 végéig, nyitva hagyva az ökoszisztémát a Cryptonote-barát ASIC chipsetek nagyszabású bányászatára.

Összességében a nyereségesség lesz a közvetlen eredménye annak, hogy a műveletek hozzáférnek a hash-hoz, az olcsó és kiszámítható teljesítményhez, valamint a Bytecoin árának stabil növekedéséhez..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map