A hét kriptovalutában: 2018. december 28

A következő évig …

Minden hét nem lehet jó hét. Miután december közepén / végén mutatták a tüntetés korai jeleit, a piac karácsony estéje óta zuhan. Amióta hétfőn elérte a heti 146,5 milliárd dolláros csúcsot, a teljes piaci sapka 17 százalékkal esett vissza, és jelenleg alig haladja meg a 121,5 milliárd dollárt..

Kriptovaluta piaci statisztikák (2018.12.28.)

Kriptovaluta piaci statisztikák (2018.12.28.)

Ezen a héten több altcoin is kalapált, köztük a Bitcoin Cash (-26,61%), a Bitcoin SV (-27,88%), a Dash (-14,83%) és az EOS (-12,40%). Az Ethereum Classic (6,20%) és a Decred (11,66%) egy maroknyi pozitív mozgást felmutató érme része volt. Ellenőrizzük az első három érmét:

Bitcoin 9,15% -ot dobott le az árából, ami 3600 dollárra szűkült.

XRP 6,76% -kal esett, most 0,345 dolláros árcédulát viselt.

Ethereum a hét győztese. A kriptográfia visszaeső tendenciája 2,86% -kal emelkedett az elmúlt hét nap során. Nem sok, de a piac többi részén piros színnel ez tiszteletre méltó hetet jelent.

Hazai kriptovaluta hírek

A Litecoin belép a gyűrűbe: Ezen a szombaton a Litecoin lesz az első és középső szereplő az UFC könnyűsúlyú küzdelmében, Jon Jones és Alexander Gustafsson között. Ez az esemény jelzi az UFC hivatalos kriptovaluta partnerének első előfordulását.

A harcnak több millió nézőt kell elérnie, ami viszont azt jelenti, hogy több mint egymillió szemgolyónak figyelnie kell a Litecoinra is. A Litecoin Alapítvány ezzel kapcsolatos nyilatkozatát olvasva úgy tűnik, hogy ez a figyelemfelkeltő kampány lesz az első lépés egy mélyebb partnerségben az MMA szervezettel.


Izgatottan közöljük, hogy a Litecoin logó a vásznon lesz, mint a. Hivatalos kriptovaluta partnere @UFC 232, 29/29, Inglewood, CA! Olvass tovább: https://t.co/y4yvPWb6rj pic.twitter.com/ddML54j5GH

– Charlie Lee [LTC⚡] (@SatoshiLite) 2018. december 26

A DoD úgy gondolja, hogy a blokklánc a katasztrófavédelemhez: A Védelmi Logisztikai Ügynökség (DLA), az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának (DoD) részhalmaza múlt pénteken közleményt adott ki, amelyben elmagyarázta az ügynökség érdeklődését a blokklánc-technológia katasztrófa-elhárítás céljából történő felhasználása iránt. A DLA tagjai a hónap elején a Folyamatos Folyamatjavító (CPI) iroda által tartott kétnapos előadáson tárgyaltak..

Az új technológia számos lehetséges felhasználására hivatkoznak, például a tranzakciók feldolgozására és a szállítások átláthatóságára a folyamat fejlesztésének értékelésére. Bár a DLA még nem vezetett be blokklánc-megoldásokat, úgy tűnik, hogy ezek a cselekvések a láthatáron vannak. Elijah Londo, a CPI-menedzsment elemzője hangsúlyozta: „[Mi] a lehető legokosabbak vagyunk arról, hogy mi ez, mit mond erről az ipar, milyen lehet a jövő, hogyan vonatkozik az ellátási láncokra és hogyan használják más iparágak azt. Megtettük a kellő gondosságot. ”

mi új az egybeeséskor

Ellátási lánc minőségmenedzsment – A kereskedelem jövője: A logisztika összetett rémálom lehet, de a blockchain segít itt.

Crypto kereskedése kereskedelemként kereskedői státuszon keresztül: Az IRS kereskedői státuszán keresztüli vállalkozásként történő kereskedésnek szép adózási vonzatai vannak. Így lehet kihasználni.

80 százalékos lefelé, itt az ideje vásárolni a Bitcoin Dip-be ?: A piac ebben az évben nagyot vert. Ez azonban jelezheti a tökéletes alkalmat a vásárlásra.

Miért zuhant össze a kriptopiac ?: FUD, bálnák, elkerülhetetlen buborék? Mi okozta a piac összeomlását?

Egy pillantás az UPS blokkláncára: UPS és blokklánc – csak van értelme.

Dokumentumok tárolása a blokkláncon: miért, hogyan és hol: pénzátutalások után az adattárolás az egyik legkorábbi blokklánc-használati eset volt. Tudjon meg mindent róla.

Mi az a Dropil érme (DROP)? | Automation Tools for Crypto: Minden, amit tudnia kell a kriptográfiai automatizálási platformról.

Hogyan vásárolhat Zcash-t (ZEC) | Útmutató kezdőknek: Itt az ideje, hogy megtanulja, hogyan vegye kézbe a Zcash-t.

A 2019-es legnépszerűbb elosztott alkalmazások felhasználási esetei és projektjei: 2018 rengeteg új blokklánc-alkalmazást látott, de ez semmi ahhoz képest, amit 2019-ben tárol.

Mi is az a blokklánc-tranzakció egyébként?: Összetörjük a vitathatatlanul legfontosabb blokklánc-funkció csöppségét.

A Bitmain Bitcoin Mining Company szembesül az IPO szabályozási kérdéseivel: Az ígéretesnek tűnő IPO bejelentés után most úgy tűnik, hogy a Bitmain valószínűleg többet harapott, mint amennyit meg tud rágni.

Az Allianz vezérigazgatója a Bitcoin betiltását kéri, íme miért nem fog ez megtörténni: Mikor fogják megérteni az emberek? Ön. Nem lehet. Tilalom. Bitcoin.

A Facebook megcélozza az indiai pénzátutalási piacot a kriptográfia segítségével: A Facebook következő lépése a világuralom felé vezető úton – indiai átutalások.

Mi a Bitwage? Munkahelyek és kriptofizetések távmunkások számára: kapnak fizetést kriptovalutában? Iratkozzon fel!

Van-e jövője a Bitcoin-nak ?: Ó, varázslatos nyolcgolyós. Kérem, válaszoljon: „Igen!”

A rejtjelezési ciklusok és a kulcsszintek nagy képelemzése: Néha meg kell néznie az összképet, hogy valóban érezhesse magát a piacon.

Szivattyú és lerakó csoportok Navigálás a kriptovizeken: A kriptovaluta nyílt tengerén a pump-and-dump csoportok a kalózok. Nem is a mulatságos fajta.

Mi az Odüsszeia-érme (OCN)? | Útmutató kezdőknek: Útmutató a decentralizált megosztási gazdasághoz, amely versenyezni kíván az Airbnb-vel és az Uber-szel.

A Bitcoin medvepiacai: Útmutató a Bitcoin összeomlásához és visszatéréséhez: leütünk. De újra felkelünk. Soha nem fog minket lenyomni!

Kriptopénz hírek a világ minden tájáról

Kripto az indiai legalizálás útján: Jelenlegi helyzetünkben a kriptovaluta birtoklása Indiában rács mögé kerülhet. A jelentés szerint azonban Az új indiai expressz, ez hamarosan megváltozhat. Egy magas rangú tisztviselő elmondta a lapnak, hogy egy kormánybizottság kétszer ülésezett a digitális valuta jogszerűségének megvitatására, és más eredményre jutottak, mint korábban.

„Általános az egyetértés abban, hogy a kriptovaluta nem utasítható el teljesen törvényellenesnek. Erős versenyzőkkel kell legalizálni. A tanácskozás folyamatban van. Hamarosan több egyértelműségünk lesz ”- jelentette ki a tisztviselő. Több mint egy éve annak, hogy az indiai kormány törvényellenesnek nyilvánította a kriptovalutát. Végül láthatjuk, hogy ez a döntés megfordul a 2019. januári bizottsági következő ülés után.

A tajvani ember milliókat lop el villamos energiát: A héten Thaiföldön letartóztattak egy Yang vezetéknévvel rendelkező férfit azzal a váddal, hogy több mint hárommillió dollár értékű villamos energiát lopott több mint 14 millió dollár kriptovaluta bányászatára. Yang állítólag 17 kirakatot nyitott, bababoltnak és internetes kávézónak álcázva őket azzal a céllal, hogy megkerüljék a teljesítménymérőket, hogy ingyen bányásszák a kriptovalutát..

Yang illegális bányászati ​​műveleteit felhasználta a Bitcoin és az Ethereum megszerzéséhez.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map