Siacoin (SC) Internet Cafe Hack og den stigende popularitet af Cryptojacking

Hacks kan have en ødelæggende indvirkning på ethvert kryptokurrencyprojekt. I juni 2018 begyndte historier at sprede sig om et stort hack der udnyttede internetcafécomputere for at udvinde Siacoin.

Mens dette markerede et indlysende tilbageslag for Siacoin (SC), er det afgørende at forstå det større billede omkring denne hændelse. I denne artikel deler vi detaljerne i hacket. Vi undersøger også den stigende popularitet af cryptojacking, og hvordan individuelle brugere kan forhindre sådanne hacks i at ske i fremtiden.

Detaljerne om Siacoin (SC) Hack

Hackere i hele Kina udvundet ulovligt omkring $ 800.000 af Siacoin (SC) fra juli 2017 til juni 2018. Fra et teknisk synspunkt var Siacoin (SC) hack ikke en ualmindelig type hack. Hackerne brugte en stadig mere populær teknik kendt som cryptojacking.

I denne type angreb opretter hackere malware, der er specielt designet til at bruge intetanende enhedsbrugeres beregningskraft for at udvinde kryptovaluta.

I denne særlige hændelse blev malware installeret på over 100.000 computere på internetcaféer i hele Kina. Derefter blev minedriftbelønninger delt blandt de hackere, der var involveret i udførelsen af ​​angrebet. For det meste udvikler hackere cryptojacking-software, der ikke bruger en mærkbar mængde computerkraft i håb om, at brugerne ikke vil bemærke, at sådanne ulovlige aktiviteter foregår.

I dette tilfælde udvindede hackerne imidlertid Siacoin (SC) med fuld kapacitet. Som et resultat begyndte caféejere i Zhejiang-provinsens by Rui’an at se store stigninger i prisen på deres elregninger. Derudover sænkede behandlingshastighederne på internetcomputere også til omkring 70 procent af den normale kapacitet.

Internetcaféhacket fra Siacoin (SC) fandt sted i mindst 30 byer i hele Kina.

Internetcaféhacket fra Siacoin (SC) fandt sted i mindst 30 byer i hele Kina.

Nogle mistænkte fanget, malware fortsætter med at sprede sig

Da internetcaféerne spurgte computervedligeholdelsesfirmaer om disse ændringer, fandt de intet galt. Efter yderligere undersøgelser opdagede myndighederne, at Jinhua, et computersoftwarefirma, faktisk var det bag den ulovlige Sia-minedrift. Derudover estimerer nogle, at mere end 100 computervedligeholdelsesfirmaer kunne have været samarbejdspartnere i Siacoin (SC) -hacket.


Myndighederne mener, at computervedligeholdelsesfirmaerne installerede malware under rutinemæssig kontrol af computervedligeholdelse. Den første anholdelse i denne operation fandt sted i oktober 2017. Ifølge rapporter offentliggjort i juni 2018 er 16 personer arresteret.

Sia-udbruddet af malware malware er ikke kun begrænset til Rui’an. Malware spredte sig til internetcaféer i mindst 30 byer i hele Kina. Endnu værre, ifølge rapporter udgivet i juni 2018, skal malware endnu ikke være helt indeholdt.

Fra den 12. august 2018 har der ikke været noget officielt svar fra kerneprojektgruppen via nyhedswebsteder eller Siacoin (SC) -bloggen. Selv om dette er lidt bekymrende for Sia-samfundet, kan der være forskellige årsager til dette. For eksempel kan det faktum, at dette er en igangværende undersøgelse, spille en faktor.

Den stigende popularitet af Cryptojacking

Derudover står store projekter med højere markedslofter også over for lignende problemer. For eksempel estimerer Palo Alto Networks det omkring 5 procent af hele Monero (XMR) udvindes ulovligt. En anden interessant kendsgerning er, at undersøgelser viser, at hackere har været mindre villige til at kryptojack i de seneste måneder.

Ifølge en rapport offentliggjort af ZDNet den 17. juli 2018 fandt de 1,5 millioner påvisninger af ulovlig minesoftware i juni 2018. Dette er et stort fald fra de 5 millioner påvisninger i marts 2018.

Ifølge kilder inden for internetsikkerhedsbranchen, cryptojacking har allerede overgået ransomware som den mest populære, nemme at implementere cybertrussel. Dette skyldes, at cryptojacking automatisk kan låse brugerenheder op efter en malwareinfektion. Ransomware kræver derimod, at hackere manuelt låser brugerenheder op. Selvom produkter som CryptoPrevent findes, er de fleste anmeldelser ikke positive. Ikke desto mindre vil brugere sandsynligvis fortsætte med at se ny sikkerhedssoftware dukke op, når cryptojacking-taktik bliver mere avanceret.

Selvom ZDNet-undersøgelsen ikke ser specifikt på Siacoin (SC), viser den en større trend i hele branchen. Kombinationen af ​​høje energiomkostninger, bjørnemarked og den høje sandsynlighed for at blive fanget af myndighederne kunne afholde hackere til at fortsætte den ulovlige Sia-minedrift.

Offentlige computere på internetcaféer og personlige enheder er sårbare over for cryptojacking.

Offentlige computere på internetcaféer og personlige enheder er sårbare over for cryptojacking.

Hvad er nogle måder, som Sia Mining og andre PoW-projekter kan blive mere sikre?

Hændelser som Siacoin (SC) cryptojacking-hændelsen kan fortsat blive et stort problem i fremtiden. Samarbejdet mellem flere virksomheder for ulovligt at udvinde kryptokurrency er selvfølgelig en storstilet begivenhed, der er vanskelig at gennemføre. Mens det er bekymrende for internetcaféer i Kina, er det også en bekymring for mennesker over hele verden. Heldigvis er der et par forskellige måder, hvorpå individuelle brugere bedre kan forberede sig.

For eksempel kan brugere regelmæssigt kontrollere Task Manager-funktionalitet på enheder eller indstillingerne i internetbrowsere (dvs. Chrome’s egen Task Manage). Derudover er der et antal plugins, der automatisk kan blokere for applikationer til minedrift i kryptokurrency. Eksempler inkluderer minerBlock og No Coin. Begge disse er nu tilgængelige til Firefox og Chrome.

Kunne Siacoin (SC) og Monero (XMR) Cryptojacking føre til flere juridiske Crypto Mining Ventures?

På trods af stigende bekymringer over malwareinfektioner og cryptojacking er det muligt, at flere tjenester kan opstå for at fremme udviklingen af ​​lovlige crypto mining-teknologier. For eksempel kan cloud mining tilbyde en potentiel løsning, men vil sandsynligvis kun vinde popularitet, hvis tjenester kan tilbyde højere ROI sammenlignet med hardware rigge.

I mellemtiden er der stadig en masse udviklinger, der skal ske. For eksempel skal teknologivirksomheder udvikle bedre systemer, der sikrer lovlig overholdelse af kryptovaluta-minedrift. Juridiske institutioner bliver også nødt til at definere mere detaljeret, hvad der betragtes som lovlig og ulovlig kryptokurvedrift.

Cryptojacking bliver stadig mere populært, især sammenlignet med andre typer angreb som ransomware.

Cryptojacking bliver stadig mere populært, især sammenlignet med andre typer angreb som ransomware.

Konklusion

Internetcafé-hacket fra Siacoin (SC) efterlader mange i kryptokurrency-samfundet og stiller flere spørgsmål om fremtiden for minesikkerhed. Er disse hændelser bare en bump i vejen? Er de en del af en voksende sikkerhedsrisiko?

Det vil være interessant at se, hvordan cryptojacking-software og anti-cryptojacking-sikkerhedsfunktioner fortsætter med at udvikle sig som svar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map