Polybirds Patrick Springer om fremtiden for aktivtokenisering

Aktivtokenisering er begyndt at genopfinde det traditionelle finansielle system. Aktivtokenisering, processen med digital kryptering af aktivtitler, licenser og andre rettigheder til tokens, udfordrer status quo for økonomisk og juridisk afvikling med sine mange fordele.

Patrick SpringerDenne bevægelse for at placere reelle aktiver og værdipapirer i blockchain tilbyder forbedret sikkerhed, gennemsigtighed og omkostningsafvikling sammenlignet med eksisterende systemer.

Vi fik muligheden for at interviewe tidligere Morgan Stanley administrerende direktør, Patrick Springer, om fremtiden for aktiv for tokenisering. Derudover blev vi spurgt om fremkomsten af ​​Polybird, en ende til slut udstedelse & udvekslingsplatform for tokeniserede aktiver, hvor Springer i øjeblikket fungerer som medlem af bestyrelsen for rådgivere.

Contents

Patrick Springers baggrund

Patrick Springer er en veteran inden for finansbranchen, der har haft mere end tyve år karriere hos Morgan Stanley, hvor han fungerede som administrerende direktør i deres institutionelle værdipapirvirksomhed. Som førende inden for deres globale aktievirksomhed rådgav han nordamerikanske baserede institutionelle aktieinvestorer og ledede distributionen af ​​adskillige internationale aktietilbudstilbud. I løbet af de sidste ti år har Springer været med til at skaffe mere end 50 milliarder dollars kapital til globale virksomheder inden for teknologi og andre industrier.

Polybird

Interview

Hvad ser du er betydningen af ​​aktivtokenisering? Hvilke virkninger vil det have på økonomi generelt?

Der er en enorm mulighed på de finansielle markeder, der går ud over at skabe et alternativt system for handel og afvikling med en meget lavere omkostningsstruktur – der er flere effektiviteter, der skal fjernes fra det nuværende system for finansielle afviklinger, især i globale betalinger.

Blockchain er en enorm trussel mod det nuværende system med forbrugerkreditbetalinger og bankoverførselsgebyrer. Digitalisering af aktier og obligationer for større virksomheder vil også have sin plads.

Der er en enorm hvid markedspladsmulighed mellem verdenen af ​​offentlige virksomheder, der er noteret på de førende globale børser på den ene side, og verdenen af ​​små iværksættere, der skaffer penge via spirende crowdfunding-netværk på den anden..

Aktivtokenisering reducerer desuden bud / ask-spændet mellem private værdipapirer, både private equity og privat kredit, der kan reducere omkostningerne ved ind- og udrejse for pensionister og pensionister, der investerer gennem deres formueforvalter.

Der er også en kæmpe mulighed for at stille forskellige typer ejendomsinvesteringer til rådighed for flere investorer – og på samme tid at stille flere finansieringskanaler til rådighed for ejendomsudviklere i alle størrelser.

Tokenisering af aktiver reducerer friktion på markedet. Notering af dem på en global markedsplads, hvor flere investorer kan evaluere, værdiansætte og handle mere problemfrit, vil føre til bedre kapitalallokering og en mere effektiv økonomi.


Antallet af virksomheder, der er børsnoteret på de amerikanske børser, er halveret siden år 2000. Der er mange grunde til det, men de fleste af dem fører til den konklusion, at vores nuværende kapitalmarkeder ikke imødekommer behovene i store dele af økonomien. Digitalisering af aktiver kan give fordele til aktivmarkeder, der i øjeblikket er private og har mange omkostningsfriktioner.

Du tilbragte mere end 20 år i Morgan Stanley, sidst som administrerende direktør. Morgan Stanley har udsendt blandede signaler om blockchain, som til tider sammenligner det med dot-com buste og til tider roser det. Tror du, at Wall Street i øjeblikket er bullish eller bearish på blockchain-teknologi?

Jeg arbejder ikke længere for Morgan Stanley, så jeg repræsenterer ikke deres synspunkter. Men jeg vil sige, at Wall Street-virksomheder vil vedtage aspekter af blockchain, hvis:

1) Det er et aktiv, som deres kernekunder ønsker at handle med dem, såsom Bitcoin futures, og

2) Hvis Blockchain-teknologi giver dem betydelige omkostningsbesparelser og / eller markedsandele

Med hensyn til førstnævnte er efterspørgslen efter bitcoin-futures og ETF’er fra centrale institutionelle investorer stadig ikke bestemt endnu. Skaden fra kryptosmeltningen i 2018 plus de mange lovgivningsmæssige problemer vil tage tid for markedet at fordøje.

På sidstnævnte har store etablerede virksomheder inden for handel, afvikling og betalinger allerede så store markedsandele, og nuværende systemer er rimeligt effektive til eksisterende bruger, at der ikke er meget incitament til at være en aggressiv første-mover.

Blockchain er iboende forstyrrende, så Wall Street-majors bevæger sig kun i blockchain, når nye typer konkurrenter, sikkerhedsproblemer eller nye produkter gør investeringen attraktiv.

Var du overhovedet involveret i Morgan Stanleys Blockchain-initiativer? Hvordan kom du først i kontakt med teknologien?

Som en markedsfokuseret investeringsspecialist hos Morgan Stanley brugte jeg meget tid på at tale med investorer og vores forskerteam i 2016 og 2017 om, hvor blockchain-teknologi og kryptokurver passer ind som et investeringstema for institutionelle investeringer, men jeg spillede ikke nogen roller i virksomheden, der træffer beslutninger om kryptoinvesteringer.

Jeg blev væsentligt involveret i blockchain-teknologi, da jeg mødte Harish Gupta, administrerende direktør og medstifter af Polybird Exchange, sidste sommer.

Hvad vil 2019 have for blockchain-branchen efter din mening? Vil store finansielle institutioner spille en rolle?

På trods af nedbruddet i kryptovaluta- og ICO-priser er blockchain-baserede værdipapirer kommet for at blive. Jeg siger det, fordi der er stigende tillid til stabile mønter, og der vil være nye typer blockchain-værdipapirer, som investorer kan se på. Tokeniserede aktiver, hvilket betyder, at digitale tokens af reelle aktiver begynder, hvilket skaber muligheder på mange forskellige typer aktivmarkeder.

Institutionel og akkrediteret (investorer med mindst 1 million dollars i nettoværdi) investorer vil blive tiltrukket af en nye aktivklasse af tokens, der lettere giver ejerskabsinteresser eller giver indtægtsstrømme på en sikker måde. Over tid vil bulge-bracket-spillere se på at tilbyde investeringsløsninger til deres kunder.

Polybird udveksling

Hvordan blev du involveret i Polybird?

Harish Gupta og jeg krydsede kortvarigt stier i Morgan Stanley, og i løbet af sommeren mødtes vi og drøftede min tilslutning som rådgiver. Under ledelse af Harish og hans medstiftere fandt jeg hans vision om at udvikle et helt nyt aktivmarked ekstremt overbevisende.

Hvad er Polybird nøjagtigt?

Polybird Exchange er en end-to-end-udstedelse & udvekslingsplatform, der letter køb og salg af tokeniserede aktiver. Polybirds forretning er at skabe en markedsplads for digitaliserede aktiver, og firmaet skaber en platform, drevet af blockchain, for at være fleksibel, så den kan arbejde globalt og understøtte flere aktiver.

Mens næsten alle blockchain-udvekslinger udelukkende er rettet mod kryptovalutaer og utility-tokens, fokuserer Polybird på at udvikle en markedsplads for tokeniserede aktiver, aka blockchain-værdipapirer, hvis underliggende aktiver er fast ejendom, private equity, privat kredit og værdipapirer med fast indkomst.

Polybird er registreret i USA, men ikke åbent for at arbejde med amerikanske borgere, er det rigtigt?

I 2018 var meget af kapitalen, der blev rejst på blockchain- og kryptomarkederne, til mønter eller hjælpeprogrammer, og mange udstedere forsøgte at undgå at anerkende deres tilbud som et sikkerhedstilbud. Men for Polybird, tokeniserede aktiver er værdipapirer, og vi planlægger at være i overensstemmelse med hjemmehørende regulerende agenturer.

Dette betyder, at platformen sandsynligvis vil have at gøre med akkrediterede og institutionelle investorer, ikke detailinvestorer.

Hvad er betydningen af ​​SEC’s holdning til størstedelen af ​​kryptokurver som værdipapirer? Har dette gjort det sværere for dig at navigere i kryptovandene?

ICOS og tokens, der kom på markedet uden passende dialog med og forståelse fra SEC, FINRA og andre regulatorer, skabte en negativ branding for alle deltagere i “krypto” -rummet.

De lovgivningsmæssige udsigter er faktisk meget udfordrende i betragtning af at alle, herunder regulatorerne, er i nyt territorium. Men vi ser markedet for digitale aktiver som en mulighed for at gøre aktiver mere gennemsigtige, mere omsættelige og mere effektive, hvilket regulerende myndigheder i sidste ende vil sætte pris på.

Hvad vil 2019 medføre med hensyn til regulering?

Jeg tror, ​​der er en stor efterspørgsel fra både krypto- og investeringssamfundet for, at regulatorerne giver yderligere retningslinjer og mere klarhed om den type tilbud og markedspladser, de vil støtte. Men det er svært at sige, hvornår det vil ske.

Er aktivtokenisering uundgåelig?

Økonomi vil drive uundgåelighed med det. Hvis blockchain kan laves til at levere det, der kræves for et mere robust og mindre friktionsmarked, vil aktivtokenisering forekomme. Internettet har i høj grad leveret de indledende drømme om at oprette en digital informationsvej og kommunikationsmedium.

Blockchain er det, der gør det muligt for folk at eje og kontrollere både fysiske og virtuelle aktiver digitalt og sikkert og give dem mulighed for at handle med dem billigere og med meget lavere omkostninger.

Kan du give os nogle hårde forudsigelser for 2019? Hvornår vender tyremarkedet tilbage for kryptokurrency?

Et tyremarked for krypto vil komme igen, når alle spekulanterne er forladt, dvs. når investorer, der tror på den større fjols teori om at sælge det samme aktiv til nogen, men til en højere pris, alle forlader. Det vil også komme igen, når antallet af kryptokurver og hjælpeprogrammer udryddes – der er ingen værdi at have et ubegrænset antal digitale valutaer, der spreder fra mange gafler.

Det er dog også vigtigt at huske, at Bitcoin spiller en meget vigtig funktion i lande over hele verden, der er konkurs eller har en dyb valutakrise. Da bitcoin forsvinder og giver sit løfte om at sætte pris på antallet af mønter, den kan udskrive, kan mainstream-investorer muligvis tage et nyt blik på det igen.

Hvor gennemførligt er tokenisering af børsnoterede virksomheder på Blockchain?

Det er helt muligt, men brugssagen til at gøre det skal være fuldt udviklet og gennemtænkt. Aktuelt handler aktier i offentlige virksomheder i større økonomier som USA og afvikler meget effektivt. Likviditet varierer efter sikkerhed, men det afhænger af den underliggende interesse i det grundlæggende i det pågældende værdipapir.

Tokenisering af en nuværende sikkerhed betyder ikke nødvendigvis, at der vil være tilstrækkelig efterspørgsel og likviditet efter den. På de amerikanske markeder er der mange oversøiske ADR’er, der har meget lav likviditet. I Japan var der for eksempel mange amerikanske virksomheder noteret på Tokyo-børsen, men der var meget lidt efterspørgsel der, og til sidst trak de fleste virksomheder deres noteringer. Der skal være en brugssag.

Tror du, at dette vil være en af ​​de første almindelige brugssager til kryptokurver? Hvis ikke, hvad bliver der??

Digitaliserede eller tokeniserede aktiver, der udføres i overensstemmelse med lokale regulatorer, vil helt sikkert være en nøglekatalysator for almindelige investorer til at se værdien af ​​blockchain-værdipapirer. Jeg tror også, at stabile mønter, der med succes kan etablere sig som et middel til betaling i krydset valuta med ultra-lave gebyrer, også ville være en vigtig katalysator.

Hvornår begyndte tokeniseringen af ​​aktiver officielt?

Tokenisering af aktiver begyndte sidste år efter min mening med udbuddet af Harbor of South Carolina fast ejendom. Poletterne er tilgængelige på deres hjemmeside. Når flere tokens og udstedere kommer på markedet, skal alle markedspladser udvikle sig.

Tak for din indsigt og tid!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map