Hvordan sociale tegnebøger vil ændre kryptovalutaindustrien

I det forløbne år har den almindelige verden taget imod ideen om blockchain og kryptobaserede transaktioner og endda gjort 2018 til den såkaldte år af blockchain. Emnet er flyttet forbi bare buzzwords og åbnet op for nye ideer og nye innovationer. Et af de største skridt fremad i denne almindelige accept er det faktum, at folk forstår, hvordan krypto kan betyde mere end bare handel med kryptokurrency.

Meget af dette skyldes det store arbejde, der blev udført på Ethereum i 2018. Derfra har blockchain-industrien været vidne til en eksplosion af nye aktiver, og dermed har arten og funktionen af ​​kryptoaktiver udviklet sig. I dag opdeles de i fire forskellige kategorier:

Traditionel kryptokurrency: De traditionelle kryptokurrencyindstillinger tilbyder en decentral valuta med tusindvis af mennesker, der udvinder og sikrer netværket – alt sammen uden crowd-salg, ICO eller airdrop. Bitcoin er det de facto eksempel på dette.

Tokens eller farvede mønter: Tokens / farvede mønter er typisk forbundet med en eller anden form for distribution uden for minedrift. Mange udstedes på en anden blockchain som Ethereum eller Waves. De kan opdeles endnu længere i flere undergrupper, hvor den røde tråd er, at de er bundet til et eksternt marked, og at deres værdikilde er svampelig. Hvordan dette opnås kan dog variere; i nogle tilfælde kan det bruge en fysisk vare som olie (Petro er et godt eksempel) eller det kan have en immateriel værdiansættelse (PAX er blevet medlem af USD Tether-tokens).

Engangsbrugstoken: Også kendt som kuponer, denne ofte glemte krypto kommer i en række forskellige varianter og kan endda være på deres egen blockchain. Fordelen ved disse stammer fra deres evne til at registrere data og forsvinder derefter fra markedet. Dette er især effektivt på ethvert marked, hvor envejsudveksling er nøglen, f.eks. Når Custom- og Border Patrol-teamet registrerer data til en Internet of Things-enheder. Faktoider er et hybrideksempel på en krypto og et token. De tillader en bruger at skrive data til Factom blockchain, og så er de væk fra markedet.

Ikke-svampelige digitale aktiver: Ikke alle digitale aktiver kan udskiftes, og der er masser af behov fra den virkelige verden for denne type transaktioner. Ikke-svampelige digitale aktiver repræsenterer unikke genstande, og de kan have en forbindelse fra den virkelige verden (f.eks. Fast ejendom, hvor hvert hus eller ejendom er unik) eller en digital samlerobjekt. Eksempler på sidstnævnte inkluderer CryptoPunks, som kun er til samlere, eller indsamlingsbaserede spil som CryptoKitties.

Hvor kan folk opbevare deres poletter?

Hvis blockchain-branchen vil skabe måder at repræsentere både online og offline værdiformer gennem kryptokurrency og tokens, så er det næste spørgsmål dette: hvor kan folk opbevare alle deres digitale ejendele? Der kræves en sikker placering for at sætte al denne værdi. Svaret er kryptobaserede tegnebøger, der er kommet langt på få år med udvikling.

Tegnebøger har udviklet sig til at rumme mange forskellige typer tokens. Opbevaring er afgørende, men de nyeste innovationer har også givet mulighed for at få adgang til decentraliserede børser. Dette skaber et alt-i-et-værktøj, der strømlinerer den samlede proces, så tegnebogen kan fungere som et knudepunkt for alt krypto. Et godt eksempel på dette er Waves-klienten, der går ud over blot opbevaring; Waves-klienten giver dig også mulighed for at oprette nye tokens og foretage handler fra din tegnebog. Et andet par eksempler er Vault og Lumi. Disse blev oprettet specielt til opbevaring af dine digitale samlerobjekter – hvoraf de fleste er ERC 721-aktiver (standarden, der bruges til mange samleobjekter oprettet på Ethereum).

Den røde tråd gennem alle disse nye blockchain-aktiver er det praktiske behov for en tegnebogsmekanisme. Specielt for pladsen til unikke tokens eller digitale samleobjekter uden at have en virtuel placering, bliver processen mere besværlig og vanskelig at spore. Sådanne forhindringer ender med at bremse den samlede vedtagelse af en platform, hvilket fører til et andet punkt: hastigheden for mainstream-accept går ud over selve platformen. Udviklingen af ​​understøttende applikationer og tilbehør er lige så vigtig, da de forenkler og skalerer brugeroplevelsen. Det er forskellen mellem at have en computer, der teknisk kører, selvom den drives af et kommandolinjesystem versus en brugervenlig MacBook.

Porteføljens innovationer er lige begyndt at ridse overfladen af, hvad der er muligt. I de kommende måneder vil flere tegnebøger tilbyde nye sikkerhedsfunktioner for at udvide beskyttelsen, hvilket skaber et dybere lag af sikkerhed omkring dine adgangskoder. Hvad betyder det for lægmanden? Nu kan kryptotegnen logge ind på websteder, MetaMask gør det allerede for nogle websteder. Ikke kun strømliner dette ting for brugerne, men det skaber også en ny form for digital identitet. Ved at logge ind på din tegnebog validerer du dig selv.


Dette bringer en ny idé til horisonten: en samlet og sikker identitet. Cryptocurrency kan drive processen med transaktioner, men motoren under emhætten er blockchain. Med blockchain giver en permanent, sikker og gennemsigtig database understøttet af envejskryptering en skalerbar type beskyttelse til de mest værdifulde data.

Mens ideen om en digital tegnebog kan virke som praktisk opbevaring af kryptotokener, tager det kun et skridt tilbage for at se det større billede: en virkelig sikker digital identitet på og offline.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map