Paxful anmeldelse

Paxful anmeldelse

Du behøver ikke nødvendigvis at se nyhederne for at vide, at Bitcoin i øjeblikket er varmere end nogensinde.

Da efterspørgslen efter den mest værdifulde kryptovaluta rundt fortsætter med at stige, er der både kunder, der ønsker at købe den, og nuværende ejere, der ønsker at sælge den. Voksende for at lette denne efterspørgsel efter handel med Bitcoin er Paxful – en peer-to-peer-markedsplads, hvor brugere kan købe og sælge deres kryptokurrency ved hjælp af en overflod af betalingsmetoder. Paxful, der beskriver sig selv som ‘PayPal + Uber og folks Wall Street’, prioriterer bekvemmelighed og tilgængelighed og tilbyder en no-nonsense og gennemsigtig service til sine brugere. Vi har gennemgået webstedet nedenfor.

(Vi har et antal andre Bitcoin-købsmetoder, der er vurderet mere end paxful her)

Paxful Review: Nøgleoplysninger

Etableret i 2015 af en samling af erfarne udviklere, Paxful er unik på et par måder. For det første er det en peer-to-peer-markedsplads, hvor købere og sælgere sender handelstilbud. Tænk på det som eBay; i modsætning til at være en købmand for Bitcoin fungerer Paxful simpelthen som mægler mellem parterne og giver et offentligt rum for brugerne til at stille deres krav.

For det andet kan brugerne købe og sælge deres Bitcoin ved hjælp af det mest forskellige udvalg af betalingsmetoder. Disse inkluderer kredit- / betalingskort, bankoverførsel, PayPal, Neteller, Skrill og et stort antal gavekort (inklusive iTunes, Amazon og Steam).

Paxful tager ikke gebyrer direkte fra køberen, når de køber Bitcoin. Køberen vil dog blive opkrævet et gebyr efter sælgerens skøn; denne procentdel kan variere meget afhængigt af den anvendte betalingsmetode. Disse gebyrer kan være ret høje, især for niche-betalingsmetoder som gavekort.

Sælgere af Bitcoin på Paxful opkræves et gebyr på 1%. Der er også et mindre gebyr kendt som et ‘minegebyr’, når Bitcoin sendes fra en adresse til en anden – dette betales også af sælgeren. Brugerinfo er gennemsigtig, og andre kan give positiv eller negativ feedback med yderligere kommentarer – som alle vises på din profil.

Køb af Bitcoin på Paxful

Det første skridt at købe bitcoin på Paxful er at vælge det beløb, du vil købe.


Vælg mængden af ​​paxful køb

Hvis du endnu ikke har en Paxful-konto, bliver du bedt om din e-mail for at starte registreringsprocessen. For det meste kræver Paxful e-mail, brugernavn og adgangskode for at oprette en konto.

Tilmeld dig PaxfulDu skal derefter vælge den betalingsmetode, du vil bruge. Sælgere, der accepterer gavekort, opkræver typisk meget høje gebyrer, men du behøver ikke bevise din identitet, og betalingerne skal ske med det samme.

Vælg betalingsmetode Paxful

Når du har valgt et tilbud, matches du med en sælger. Du kan derefter se sælgerens profil og omdømme. Du har også mulighed for at vælge en anden sælger at foretage dit køb fra.

Paxful brugerprofil

Når du har påbegyndt dit køb fra din valgte sælger, skal du gennemføre trinnene, der vises på Paxful. Oplysningerne varierer afhængigt af den købsmetode, du bruger.

Er paxful sikkert?

Når du foretager finansielle transaktioner på internettet, er det afgørende, at det websted, du bruger, er sikkert og beskytter dine personlige oplysninger. Paxful er sikret af Comodo, hvilket betyder, at alle følsomme data er krypteret med 256-bit SSL. Webstedet overholder også PCI-sårbarhedsstandarder for at sikre, at miljøet er sikkert som muligt for sine brugere. Da Paxful er en peer-to-peer-tjeneste, skal du sørge for, at den bruger, du handler med, er velrenommeret og verificeret med positiv feedback. Midler er beskyttet af Escrow, og eventuelle tvister mellem handelspartier løses af Paxfuls hold af moderatorer.

Virksomhedens legitimitet

Paxful Inc. er et registreret selskab med hovedkvarter i 3422 Old Capitol Trail, PMB # 989, Wilmington, DE 19808, USA. Oplysninger om deres personale kan findes på siden ‘Om os’. Anmeldelser af Paxful er positive, og siden har serveret mere end 55.000 tilfredse kunder siden 2015.

Midlernes sikkerhed

Medmindre du angiver andet, gemmes dine midler på webstedet i den tegnebog, som Paxful automatisk opretter til dig, når du tilmelder dig en konto. Din tegnebog er lige så sikker som din adgangskode og tofaktorautentificering, så at have en kompleks adgangskode og 2FA aktiveret holder din tegnebog tilstrækkeligt beskyttet. Paxfuls servere er beskyttet i overensstemmelse med de højeste bankspecifikationer.

Sikkerhed til personlig konto

Paxful har tofaktorautentificering aktiveret, så du kan tilføje et ekstra lag af sikkerhed til din konto. For at gøre dette skal du besøge følgende link: https://paxful.com/account#security (du skal være logget ind for at få adgang til denne side). Du skal også gøre din adgangskode så sikker som muligt ved at inkludere små og store bogstaver sammen med tal og symboler.

Kunde support

Supportteamet hos Paxful er meget lydhørt og kontaktbar på forskellige måder. For specifikke forespørgsler, kontakt os via e-mail på [e-mail beskyttet] eller telefonisk på +1 (865) 272-9385. Der er også en messaging-tjeneste integreret på hjemmesiden – bare klik på billedet til chatboksen nederst til højre på skærmen. Brugere af sociale medier kan også kontakte Paxful via deres Facebook-side på https://www.facebook.com/paxful/ eller over på deres Twitter (https://twitter.com/paxful). For generelle ofte stillede spørgsmål, besøg https://paxful.com/support.

Grænser

Køber / sælgergrænser kontrolleres ikke af Paxful, men af ​​deltagere i hver handel. Sørg for at læse de grænser, der er angivet af den bruger, du handler med, så dine krav er opfyldt.

Støttede lande

Paxful har ingen begrænsninger for understøttede lande – alle brugere er berettigede til registrering uanset deres placering. Imidlertid vil købere og sælgere have deres egne betingelser i de lande, de støtter. Nogle betalingsmetoder accepteres almindeligt internationalt (såsom Western Union), andre vil være landespecifikke.

Paxful Review Resume

Hvis du leder efter en hurtig måde at købe og sælge Bitcoin på ved hjælp af en række forskellige betalingsmetoder, Paxful er ideel. Den største fordel ved webstedet er det enorme antal måder, du kan betale for din krypto på. Uanset om du vil købe Bitcoin via PayPal, et Netflix-gavekort eller Runescape Gold, har Paxful dig dækket.

Med denne fleksibilitet kommer ansvaret, og når du bruger et peer-to-peer-handelssystem, skal du altid sørge for at undersøge brugere, du ønsker at udveksle med. Da gebyrer bestemmes individuelt af sælgere, skal du altid kigge efter den bedste handel og undgå tilbud, der opkræver ekstremt høje valutagebyrer og ønsker at tjene penge på din naivitet.

For alternative muligheder for at købe og sælge kryptovalutaer, se vores Sådan køber du kryptovaluta-side.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map