GDAX-gennemgang: Er GDAX en sikker måde at købe kryptovaluta på?

GDAX anmeldelse

Global Digital Asset Exchange, ofte omtalt som GDAX, er et af verdens mest populære steder til udveksling af kryptokurver.

GDAX drives af det samme firma, der ejer Coinbase, uden tvivl den mere populære kryptovalutaudvekslingsplatform af de to.

Mens begge giver den samme funktionalitet, gør mange avancerede investorer uundgåeligt GDAX til deres primære form for kryptohandel.

Hvem skal bruge GDAX?

GDAX-platformen er bedre egnet til folk med en mellemliggende forståelse af kryptohandel, institutionelle investorer og professionelle investorer. GDAX kan se lidt skræmmende ud for begyndere, men det er ret let at forstå, når du først har fået fat i det.

Kunde USD-midler i GDAX er FDIC-forsikrede, hvilket betyder, at din saldo op til $ 250.000 er beskyttet.

Børsen har en række digitale valutapar som Bitcoin, Ethereum, Litecoin samt fiat-valutaer som USD og EUR.

GDAX Exchange-platform

Oprindelsen til GDAX

GDAX og Coinbase ejes af det samme moderselskab, og hver børs er rettet mod forskellige formål.


Coinbase, som vi kender det i dag, er meget let at bruge, og det er i høj grad grunden til, at så mange første gangs Bitcoin-købere starter med Coinbase.

Adam White, vicepræsident for Coinbase, bemærkede “Vi mener, at børser, der leverer avancerede handelsfunktioner og opfylder lovgivningsmæssige krav, sandsynligvis vil lykkes på lang sigt.”

Chancerne er, hvis det er første gang du køber en kryptovaluta, at du vil have processen så enkel som muligt. Coinbase anerkendte kløften mellem adoption af massebrugere og robust funktionalitet og besluttede at opdele i to forskellige forretningsmodeller. Coinbase sigter mod at indføre så mange nye forhandlere som muligt, og GDAX sigter mod at give mere uddannede investorer den funktionalitet, de har brug for.

Med Whites ord er “Coinbase designet til detailkunder, mens GDAX er fokuseret på at betjene sofistikerede og professionelle forhandlere.”

Det er vigtigt at bemærke, hvordan Coinbase-teamet håndterede et flash-crash i juni. Ethereumpriserne på GDAX tog en næse fra $ 317 til så lavt som 10 cent på grund af en salgsordre på flere millioner dollars. Denne gigantiske salgsordre udløste en lavine på omkring 800 automatiske stop-loss-ordrer og margenfinansieringslikvidationer.

Faldet forårsagede en del oprør blandt handlende, der vågnede op til klumper eller hele deres Ethereum væk på grund af GDAX-nedbruddet, men Coinbase-teamet håndterede det ret godt. Handel med ETH-USD blev midlertidigt standset, men derefter gendannet, efter at Coinbase-teamet sikrede, at der ikke var nogen problemer med GDAX-systemerne.

GDAX respekterede hver eneste transaktion ved hjælp af selskabsmidler og tog ansvaret for flashnedbruddet. Mens den økonomiske skade blev mildnet, bemærkede brugerne stadig, at manglen på tilgængelighed til platformen under styrtet var skærpende.

GDAX Review: Udforskning af platformen

For at bruge GDAX er alt, hvad du skal gøre, at have en Coinbase-konto.

Du kan overføre penge fra din Coinbase-konto til din GDAX med det samme uden gebyrer.

GDAX-indbetaling fra Coinbase

Alt i alt, hvad jeg kan lide mest ved GDAX er, at den har ekstremt lave gebyrer uden gebyrer for producenttransaktioner. Takstgebyrer starter med kun 0,25%, og volumenbaserede rabatter kan sænke disse gebyrer ned til .1%.

Dette er en skarp forskel fra sin bror Coinbase, der opkræver 1,49% pr. Transaktion.

Husk, at de begge bruger den samme back-end og begge er forsikret og bakket op af nogle af de største aktører i finansverdenen, såsom New York Stock Exchange, Union Square Ventures og Andreessen Horowitz.

GDAX leveres med en meget intuitiv grænseflade, forudsat at du har en mellemliggende forståelse af, hvordan disse børser fungerer. Det giver også brugere kortværktøjer og en handelshistorie. Et par flere GDAX-funktioner inkluderer:

  1. Realtids markedsdata. Se de mest opdaterede kryptopriser.
  2. Fleksibel API giver mulighed for sikre og programmatiske handelsbots. Dette er en stor grund til, at mange institutionelle og professionelle investorer foretrækker GDAX. Regelmæssig it-sikkerhedskontrol og økonomiske revisioner. Det er vigtigt at bemærke, at Coinbase-teamet lægger en enorm værdi på at holde deres platforme sikre.
  3. Regelmæssig it-sikkerhedskontrol og økonomiske revisioner. Det er vigtigt at bemærke, at Coinbase-teamet lægger en enorm værdi på at holde deres platforme sikre.
  4. Sikker opbevaring. GDAX holder 98% af deres brugeres midler væk fra Internettet i kølerum.
  5. FDIC forsikret USD balancerer op til $ 250.000.
  6. Stort udvalg af fiat- og kryptokurrency-par. Handel mellem BTC / USD, ETH / USD, ETH / BTC, LTC / BTC, LTC / EUR, LTC / USD, BTC / GBP, BTC / EUR og andre.

Derudover giver GDAX dig mulighed for at handle ved hjælp af en række forskellige strategier.

  1. Markedskøb: Dette er ret standard på enhver børs og kan gøres på Coinbase, men hvis du gør det på GDAX, betaler du et lavere gebyr.
  2. Begræns køb: Dette giver dig mulighed for at indstille en prisgrænse, som du vil købe noget til. For eksempel, hvis du tror, ​​at prisen på Bitcoin vil falde natten over, kan du indstille et grænsekøb til en lavere pris. Hvis prisen ikke falder, vil GDAX gennemføre din ordre til den lavere pris.
  3. Stopper: Dette giver dig mulighed for at indstille stoptab, hvilket betyder, at GDAX automatisk sælger et bestemt beløb af din kryptokurrency, hvis prisen falder til en bestemt tærskel.
  4. Marginhandel. Dette betyder, at du kan marginhandel med en gearing mellem 2x og 3x afhængigt af kryptohandelsparret. Dette er en meget risikabel måde at handle på, men opadrettede kan være enorme. Træd varsomt.

Den eneste ulempe er, at du ikke kan købe så mange altcoins som andre børser og er begrænset til dem, der leveres på GDAX. Det er sandsynligt, at flere altcoins til sidst vil blive tilføjet til børsen, men for øjeblikket skal du bare holde fast ved, hvad der er der i øjeblikket.

Afsluttende tanker

samlet set, GDAX er en god børs, fordi den giver den samme sikkerhed og back-end handelsfunktionalitet som Coinbase, men med en brøkdel af gebyrerne.

Hvis du er nybegynder, kan det virke som et skræmmende stort skridt at springe fra noget så simpelt som Coinbase til GDAX. Det ser kompliceret ud, men du får fat i det, når du har set et par vejledningsvideoer og lege med mulighederne. I sidste ende kan du spare masser af penge på gebyrer samt nyde den meget større funktionalitet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map