Bitit Exchange gennemgang | Er det rigtigt for dig?

Bitit er en Fransk udvekslingsplatform der blev grundlagt i 2015 af tre venner og kryptokurrencyentusiaster. Mens krypto-udvekslinger som Binance ofte er målrettet mod handlende, er Bitit meget tydeligt målrettet mod krypto-nybegyndere. Tjenesten sigter mod at gøre det let for enhver at købe kryptokurver ved hjælp af et kreditkort eller forskellige andre betalingsmetoder.

I denne Bitit-gennemgang ser vi på funktionerne og giver dig vores samlede dom over Bitit-platformen.

Nøgleinformation

Oversigt

Mens “udveksling” er det eneste ord, vi har til at beskrive Bitit, er det ikke en typisk udveksling som Coinbase eller Bitstamp. Bitit er bare en fiat-til-kryptotjeneste, der giver dig mulighed for at købe krypto og deponere pengene i din egen tegnebog. Den tilbyder ikke en krypto-til-kryptotjeneste, og du kan ikke bruge den til at sælge din kryptovaluta.

På dette stadium skraber de mest erfarne kryptoentusiaster sandsynligvis deres hoveder og spekulerer på “Men hvad er meningen da?” Hvad der er vigtigt at forstå er, at Bitit ikke markedsfører sig mod den erfarne kryptoentusiast. Det forsøger bestemt at etablere sig som en platform, der åbner kryptoværdien for nye deltagere, selv for dem, der ellers ikke ville være i stand til at få adgang til den.

Til dette formål har Bitit til formål at gøre sig selv så let at bruge som muligt. Ifølge firmaets blog er det målrettet mod så mange lokale valutaer og sprog som muligt for at udvide nettet for potentielle nye adoptere af krypto.

Virksomheden arbejder også på integrationer med forskellige betalingsudbydere for at muliggøre lettere kontantbetalinger for lande, der ikke har et stort antal kreditkortbrugere. Bitit tilbyder endda gavekort, så du kan give din bedstemor mulighed for at købe sine egne bitcoins på Bitit som julegave, hvis du vil.

Sticking Point

Når du først har hovedet omkring denne idé om at målrette mainstream mod et indgangspunkt til krypto, er det mere fornuftigt, at Bitit ikke tilbyder tjenester for fuld udveksling. Men vi er stødt på et stort fast punkt i logikken i Bitit-forretningsmodellen.

Bitit gemmer ikke nogen kryptofonde på sin platform. Brugere skal have deres egne tegnebøger for at købe krypto på Bitit. Deres websted anbefaler Ledger Nano S til sikkerhed, som ganske vist er en god tegnebog, der bruges af mange. Plus, vi ved alle sammen, at opbevaring af krypto på en børs generelt er en dårlig idé.

Men når du først har givet bedstemor sit Bitit-gavekort, kan du virkelig se hende bruge resten af ​​juledag på at søge på Amazon efter en Ledger Nano S og derefter opsætte det helt alene? Nej, os heller ikke. Lad os se det i øjnene, at de fleste mennesker, der er nye i kryptokurver, efterlader deres mønter på en børs i nogen tid, indtil de læser nok til at indse, at det er en dårlig idé.

Selvom vores Granny-eksempel kan være langtfra, siger Bitit, at det arbejder på at åbne kryptokurrency for brugere i udviklingslande. Dette mål er prisværdigt, men brugere har brug for den eksterne tegnebogsopsætning uanset hvor de er. At tilbyde Ledger Nano S som den eneste anbefaling til tegnebogen, som ikke er et billigt stykke hardware og ingen picnic til at oprette en total nybegynder, synes stadig at være mere en barriere end en muliggørelse.


Brug af Bitit-platformen

Lad os alligevel lægge alt dette til side et øjeblik og forestille dig, at du er vores hypotetiske crypto noob. Selvfølgelig er du langt mere teknisk kyndig end bedstemor. Du er gået ind på Bitit-webstedet for et første kig og indså, at du har brug for en tegnebog. Du har naglet opsæt en til dig selv, og nu er du der og klemmer din nye tegnebog-adresse, klar til at gøre din første strejf i kryptokurrency ved hjælp af Bitit-platformen.

Oprettelse af en konto

Det er let, især for en nu erfaren, tegnebogssetter-overdel som dig. Du går ind på Bitit-webstedet, indtaster grundlæggende detaljer, herunder navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato, e-mail-adresse og adgangskode. Bekræft derefter din konto ved hjælp af den e-mail, som Bitit sender til dig.

Som tingene står, er der ingen Bitit-app tilgængelig, så alt gøres via hjemmesiden.

Verifikation

For faktisk at købe en krypto skal du gennemgå verificeringsprocessen. Denne proces indebærer at indsende en scanning af dit pas sammen med en selfie af dig, der holder din adgangskode og et stykke papir med ordet “Bitit” skrevet på..

Det kan tage et par dage, før verificeringsprocessen er afsluttet.

Betalingsmuligheder

I det mindste med vores UK-registrerede konto kunne vi kun vælge at betale enten med kreditkort, med betalingskuponer Neosurf eller Cashlib eller med et Bitit-gavekort.

Tilgængelige mønter

Rækken af ​​mønter, der kan købes på Bitit, er vist nedenfor:

Bitit Coin tilgængelighed

Rækken af ​​mønter, du kan købe på Bitit

Gebyrer

Som noob ved du sandsynligvis ikke meget om gebyrer. Hvilket er lige så godt, fordi du er ved at betale prisen for den behagelige tur, du hidtil har haft (tegnebogssætningsfærdighed trods).

Bitit opkræver et voldsomt 6,9% gebyr på alle kreditkort køb. Hvis du bruger betalingskupontjenesten, kan den gå op til 11,9% iøjnefaldende. Dette gebyr ser ud til at gælde uanset transaktionsværdien. Denne form for fast gebyr adskiller sig fra andre nybegyndervenlige børser som Coinbase, der opkræver store gebyrer i procent af lavværditransaktioner, men gebyrer bliver gradvist lavere for køb med højere værdi.

Bitit-gebyrer

Jeg græder ikke, du græder. Faktisk græder jeg.

Grænser

Med et kreditkort begrænser Bitit udveksling til en maksimumsværdi på € 1500 (ca. $ 1700) om ugen. Ved hjælp af betalingsvoucheren eller gavekortmulighederne går dette op til $ 2500 pr. Uge.

Du har sandsynligvis fundet ud af nu, at din bedste mulighed er at bruge dit kreditkort til at købe et Bitit-gavekort. Du kan derefter bruge det til at foretage dine køb af kryptokurrency og drage fordel af de lavere gebyrer og højere købsgrænser.

Sikkerhed

Bitit overholder Payment Card Industry Data Security Standard, hvilket betyder, at dine kreditkortoplysninger er sikre på Bitit-webstedet.

Når du opbevarer dine kryptokøb i din egen tegnebog, afhænger sikkerheden af ​​dine mønter af sikkerheden på din tegnebog, ikke af Bitit-børsen.

Tillid

Generelt har anmeldelser fra brugere af Bitit tendens til at være ret positive. De fleste af klagerne handler ofte om frosne transaktioner, men der ser ikke ud til at være rapporteret om nogen større problemer.

Kunde support

Bitit-webstedet har en omfattende Hjælp sektion, der dækker en lang række spørgsmål, der skal besvare de fleste brugerproblemer. I tilfælde af et problem, du ikke kan løse ved hjælp af hjælpeafsnittet, er der en kontaktformular på webstedet.

Resumé

Bitit har helt sikkert nået sit mål om at være let at bruge. Interfacet er rent og intuitivt. For en nybegynder kan det være en af ​​de bedste muligheder, men kun hvis den nævnte begynder er glad for at gå væk og navigere i processen med at oprette deres egen tegnebog.

I betragtning af de høje gebyrer er det meget usandsynligt, at Bitit appellerer til nogen erfarne kryptohandlere eller investorer. Når alt kommer til alt er lave gebyrer en af ​​attraktionerne ved at håndtere kryptokurver.

Efter vores mening, hvis Bitit virkelig ønsker at hjørne et marked for begyndere i krypto uden at tilbyde sin egen tegnebog, så er der en ting, den kunne gøre. Selvom vi fuldt ud går ind for sikkerheden af ​​en hardware-tegnebog for at holde dine mønter sikre, er det ikke rigtig opmuntrende at anbefale begyndere at købe en hardware-tegnebog lige uden for flagermusen, især hvis det ender med at koste mere end værdien af ​​deres første investering.

Derfor er det simpelt hen at give anbefalinger til nogle alternative hot storage-tegnebøger, der er mere egnede til begyndere, såsom Jaxx eller MyEtherWallet, en nem måde for Bitit at gøre sig mere indbydende for nybegyndere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map